MONTIGNAC (183)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
andanii spune:
dulcetica am tot vazut ca mananci zile de proteine ... si eu mai am zile de genul asta ![]()
roxanaz spune:
Andanii, mie mi-e ok sa ma cantaresc des. de obicei stagnarile sau acumularile ma mobilizeaza. iar datul jos... si mai si ![]()
dupa week end, daca am dat in laturi, ma mobilziez cu cantaritul si imi zic "vezi, uite cat ai pus la loc, ce frumos incepusei sa scazi. la munca inapoi!!" ![]()
la teorie is sefa, mama ei de treaba!
meniul de azi:
md: iaurt (sunt in buda, zau, numa' de iaurt ma duce capul de dimineata....)
g: un mar
pranz: branza light si morcovi si masline. ce imi plac! desi nenea M in prima carte le cam punea la colt ca-s L-G... na. is bune ![]()
n-am nicio idee de cina, dar mi-e pofta de o omleta.
andanii spune:
roxanaz stii ca nu ai voie decat 5 masline negre sau 10 masline verzi la o masa da ????
oooo daca ti-e bine cantarindu-te e ok ...
go for it 
roxanaz spune:
da, da, stiu mai ![]()
erau verzi si vreo 7 daca nu ma insel.
eu tot de prima carte a lui Monti ma tin, chiar vorbeam cu o prietena marti. ca noi astea dinozaure
am ramas la principiile alea mai restrictive. nu-i rau zic eu. depinde clar in proporite foarte mare de tipul organismului si de cum metabolizeaza separat alimentele.
eu de exemplu slabesc extrem de bine cu branze+lactate diverse+ carne
si am fortez sa mananc legume, mai ales crude.
hai ca ma doare capul rau azi asa ca tooot scriu.
mai opriti-ma ![]()
ia, sa vedem alte meniuri de pe ziua de azi? ![]()
andanii spune:
roxanaz scrie, scrie ... noua ne place ... citim, raspundem cand , cum putem .... azi vad ca doar io's pe metereze p'aci ![]()
![]()
ma gandeam eu ca stii de maslinutze dar m-am asigurat 
daaaaa si eu slabesc mai bine cu proteine si lacatate decat cu carbohidrati permisi combinati ok ![]()
cge spune:
'neata fetele,
Ma bucur sa va citesc.
Child, Puisor

Child, imi pare rau ca nu am cum sa te vad sambata, poate o sa gasesc emisiunea pe internet.
Roxana, si eu cred ca tot omleta o sa mananc diseara cu multa salata.
Eu am slabit 1kg de pe 7 ianuarie-7 februarie.
Nu e mult, dar bine ca e cu minus.
Sa vedem pana pe 7 martie, unde o sa fiu.
St. Valentine dulce si minunat!!
Aici se poarta rosu de Sf. Valentin, Anca are concurs la scoala cu cine o sa aiba mai multe articole rosii-roz.
Are si unghiile roz, poate o sa castige.![]()
O zi buna,
amironeanu spune:
Buna seara!
Incep cu meniul de azi:
8 - o portocala
13:30 - o supa de pui (dar am mancat doar carnea, morcovul si taitei au ramas in castron) si o frigaruie de pui cu salata de varza (mi-era foame)
15 - o jum patratica ciocolata 85%
18 - un sfert de pomelo
si sper sa raman asa, poate tot pomelo mai tarziu daca mi-e foame rau
Eu inca nu am gasit combinatia care imi face ce-l mai bine. Probabil am cam multe fructe, dar sunt cele mai la indemana.
Bineinteles, mi-e pofta de ceva dulce (si toate reclamele si vanzoleala cu Valentaine Day nu ma ajuta) si tot caut retete. Ce credeti o crema de zahar ars, cu oua, lapte de migdale si indulcitor merge? E ok sau este neconforma rau? Sau poate niste orez brun cu lapte de migdale?
ariel_7000 spune:
Si eu ma simt mai sigura pe mine daca ma cantaresc zilnic...azi aveam 62.2 si bine-nteles ca m-am ofticat, insa mi-am dat seama clar ca retin apa. Am incercat sa ma incalt cu cizmele de cauciuc, ca ploua si mamaaaa ce lupta pe mine sa intru in ele!!! Asta e semnul meu ca retin apa...asa ca am bagat rapid o pastiluta de ceai verde, ca de vreo saptamana nu am mai luat, ma gandeam ca e inutil sa o iau, din moment ce beau ceai negru...insa, se pare ca organismul meu o cere.
Meniul meu de azi:
dimineata: sana cu cascaval pe care am uns crema de avocado (nu-l mai fac stil guacamole, ca am descoperit ca-mi place mai mult simplu, doar cu usturoi).
pranz: supa de legume, ghiveci de legume vreo 3-4 linguri si salata de broccoli cu ton si sos de iaurt, plus ceaiul negru
cina: branza cu sana si 1-2 felii de bacon.
Am sa incerc sa elimin o perioada deserturile, poate urnesc caruta....
brindusik spune:
andani io azi am fost pe drumuri...

de ce nu e voie masline? si de ce asa putine? io imi iau masline verzi(preferatele mele) in apa...am si negre..anyways...scrie pe borcan... un serving (adik 7 masline) is cu 20 calorii..si alea venite din fat of course...is mega truper bestiale...(plus au IG 15)
io stau si ma gandesc asa ca daca si din astea cu IG mic ne ponderam..puey atunci o tinem in ditamai hipocaloricul...nu e good
Md: brinza, paine integrala, 2 crenwursti cu dijon( am spus sa bag ca sa nu-mi fie foame)
G:mar
P: sushi vegetariene, de fapt era si una cu ton, un iaurt
G: banana, rafaelo![]()
C: o sa mananc niste bruschete din faina integrala care au chimen in ele(de obicei nu-mi place chimenul dar in bruschetele astea is bestiale) si ca tot vb de amsline verzi..asta o sa mananc..bruschete cu masline verzi
ariel_7000 spune:
nici mie nu mi-e clar cu maslinele...am cautat pe net si am gasit pe blogul doi4montignac intrebarea si raspunsul asta:
"Intrebarea nr.102: Mi-ati raspuns la o intrebare anterioara, ca pot manca masline la mese lipidice, ca si la mese glucidice.Totusi, v-as multumi daca mi-ati putea preciza cantitatea maxima de masline pe care o pot manca zilnic?
Raspuns: Puteti manca 20-30 masline in fiecare zi."
Eu mai mananc din cand in cand, insa nu am observat sa imi dauneze...