Licurici de ianuarie-februarie 2009 mutati!
Raspunsuri - Pagina 9
Leditia spune:
Si David stie adresa,cum ne cheama,etc(de fapt el stie orasul mai bine ca mine )..insa nu l-am invatat nr de tel ca oricum nu are de pe ce forma daca eu plec de acasa,ca fiind cu cifre nu i-ar trebui mult sa le memoreze.A prins gustul calculatorului in schimb,l-a invatat taica-su cu mouse-ul si acu intra peste tot..scrie cifre,litere si cuvintele pe care le stie :))Stie sa faca si cifre pe hartie,azi a invatat sa faca si niste litere..numai sa nu-l pui sa coloreze/deseneze :))))
Acum,ma gandesc ca ar fi bine sa invete si el sa sune,ca eu am avut o perioada tare aiurea si m-am simtit rau si eu sunt singura cu el,dar nah..tre' sa ma gandesc si pe cine sa-l invat sa sune..
In rest,suntem bine,mai racim,ne facem bine..si tot asa,dar momentan suntem bine.Vreau sa vina primavara aia ca ne-am saturat in casa si eu vreau sa mai si zburdam in aer liber..dar asa mai mult.
O zi frumoasa tuturor.
DarkBendis spune:
La Multi Ani la toti cei care isi serbeaza ziua de nastere zilele astea! Inca o saptamana si ne mutam toata gasca de la Scutece, avem copilasi mari!
Noi suntem in Italia, in vacanta la rude, zapada, veselie pentru cei mici, odihna si relaxare pentru noi astia mari (verisorii mari ii tin ocupati pe cei mai micuti), happy days
Dark Bendis 13+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
dark sa va distrati si pt noiiiiiiiiii la zapada
mai ales pt luci care va saluta si el
si iti ureaza sarcina usoara in continuare
hai ca ma dati pe spate cu vaccinarile
na pai eu inca nu am vaccinat-o inca ca e tot tusita si cu muci
da as vrea sa ii fac acest vaccin
desi ROR-ul nu i l-am facut
si sunt printre cei putini care l-au refuzat
acu na ca sincer nu stiu cum sa mai procedez
da mai am timp de gandire pana da caldura si se face antonia bine bine
in alta ordine de idei mergem saptamana viitoare la tg mures
sa va rugati pt noi
sa fie bine
ca am inima cat un purice
crisspy spune:
'Neata,
Ingrid felicitari pentru dentist. Dar, wow, ce mari sunteti. Razvi la 4 ani are 104 cm si 18 kg si un pic. Bafta cu casuta!
Daiopri si Razvi e la fel, cand mergem pe undeva cu multa lume se retrage in el si inevitabil aud "vreau acasa". Insa dupa o jum de ora se obisnuieste si invariabil cand trebuie sa plecam se lasa cu urlete. De la ziua lui o tot tine intr-una ca vrea sa mearga la petreceri, i-am zis aseara ca o sa vina ziua mea si facem petrecere si atunci si m-a facut sa-i promit ca ii imprumut ziua mea lui, adicatelea sa facem petrecere pt el.
Micola ma bucur ca v-ati apucat de inot, bravo voua, si mai mult ca ii place lui Alex. As vrea si eu, pt amandoi, dar inca nu am gasit un loc care sa nu ma usuce de bani. Eu l-am vaccinat pe Razvi saptamana trecuta.
Ledi sanatate multa. Si eu m-am saturat de stat in casa, de copii nici nu mai zic.
Andra distractie placuta in vacanta.
Cami tinem pumnii, sa fie bine la Tg Mures si sa veniti cu vesti bune.
Noi suntem bine, asteptam sa treaca timpul sa facem operatia de polipi. Nu l-am mai dus la gradi de la sfarsitul lui ianuarie si il tot intreb daca vrea sa mearga, daca ii e dor de colegi, de doamne...bineinteles ca raspunsul e "nu". L-am intrebat daca vrea la alta gradi, sau la vechea lui dragoste miss Adina....tot "nu". O sa avem ceva de furca la intoarcerea la gradi, in plus ma gandesc ca lipsind atata timp a pierdut o gramada de activitati plus legatura cu colegii si o sa-i fie greu. Va trebui sa vb serios cu educatoarea sa se implice mai mult in reintegrarea lui. Cel mai probabil cand reincepem gradinita o sa-l duc si la logoped ca stalceste rau de tot cuvintele.
Andruska e bine, plina de energie si cu gura pana la urechi tot timpul. Turuie toata ziua, ba pe limba ei, ba pe a noastra, a inceput sa lege cuvintele...e o scumpa.
fetele
Naty spune:
micola bravo pentru inot!
Si Nadia a inceput sa faca sport, gimnastica ritmica (bine, deocamdata nu au inceput sa lucreze cu accesoriile), face de 3 ori/saptamana.
Nu am apucat sa o vaccinez si vreau sa o fac cat mai repede, eu sunt foarte "pro-vaccinuri", cred sincer ca riscul de reactii adverse grave este disproportionat de mic in comparatie cu beneficiile vaccinurilor.
DarkBendis spune:
Multumesc frumos pentru urari! Ne bucuram de zapada, e muuulta, copiii s-au jucat toata dupa-masa asta in gradina, au facut oameni de zapada, igloo, s-au bulgarit... Speram vacanta asta sa il ducem pe Lachlan pe munte cu funicularul, sa facem plimbari pe lac, no, nu a fost sa fie, lasa ca nu pleaca lacul nicaieri, nici funicularul, pentru el e ceva fantastic sa se joace in zapada, noi nu avem asa ceva in Scotia.
Cu un pic de intarziere, LA MULTI ANI, Ciufik!
Cami, multa sanatate la fetite! Salutari lui Luci!
Noi am facut MMR/ROR-ul la 3 ani si vreo 4 luni, nu mai facem alt vaccin in urmatori ani.
Si jupan merge de 2 ori pe saptamana la bazin, se descurca binisor la inot, o sa il dam si la lectii "adevarate" in lunile urmatoare.
Saptamana trecuta a fost la control la dentist, totul a fost perfect, tare happy sunt, atatia copii cu probleme dentare am vazut zilele astea (copilasi romani, eu cu ei lucrez, adica traduc pentru dentisti), chiar joi vazusem un baietel de 4 ani si jumatate cu 14 (!!!) dinti cariati, vor trebui scosi 9, nu mai pot fi salvati!! Si mama nu il dusese pana atunci la dentist niciodata, ca cica e prea mic sa i se faca tratament
Dark Bendis 13+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Buna fetelor
La multi ani!!! fericire si sanatate sarbatoritilor!!
Va multumim si noi pentru urari
Suntem bine acum, am trecut prin ceva raceli si o enterocolita, in plus suntem ffff ocupati pentru ca ne pregatim de mutare
Am cautat, am facut vizite, am gasit, de acum urmeaza sa strangem sa ne mutam si sa ne aranjam la noua casa....
Crisspy - ce pozici frumoase voi toti sunteti superbi!!
Au crescut licuricii nostri , ma uit si ma minunez de fiecare in parte
Am si eu o problema cu Alice cred ca sufere de bruxism. Ma dispera, toata noaptea scrasneste din dinti , ma trezeste din somn
Sotul merge aici la un dentist roman si a intrebat si de aceasta problema, iar raspunsul a fost ca sa o lasam in pace ca tot sunt dinti de lapte...
Voi ce spuneti? eu am impresia ca trebuie sa schimbam dentistul
Acum ca am terminat cafeaua pot trece la treaba va pup si va doresc toate cele bune
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronica75 Sotul merge aici la un dentist roman si a intrebat si de aceasta problema, iar raspunsul a fost ca sa o lasam in pace ca tot sunt dinti de lapte... Voi ce spuneti? eu am impresia ca trebuie sa schimbam dentistul |
Vero, si eu zic ca nu e ok raspunsul. Imi poti da pe PM numele dentistului (ca sa ma feresc)?
Leditia spune:
Vero, si David are si am vorbit cu pediatra lui saptamana asta despre asta.Nu am ce sa-i fac,decat sa-i pun gutiera in gura,insa ea nu crede ca el va sta cu asa ceva(ce-i drept,nici eu..si ca nu am ce sa-i fac.Sotul are de mic..si in perioade de stres sau oboseala scracneste si acum..deci eu am doi in casa.Mi-a zis sa stau calma ca nu are copilul nimic neurologic,ca se spune ca e neurologica treaba,insa se refera la frustrari/stres..nu alte bazaconii cum cred unii sau altii...si ca mai nou se crede a fi o cauza fiziologica...ma rog..Ah si da,mi-a zis ca nu o sa-si faca dintii varza de la asta cum imi imaginam eu.
veronica75 spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri
Ledi - ai dreptate, asa ne-a explicat si noua, ca singura solutie e acea gutiera si ca momentan ar fi pacat sa o chinuim ca tot vor cadea dintii.
Insa imi e frica sa nu-si rupa dintisorii si in plus se tocesc.
In fiecare noapte e la fel...
E posibil ca si la noi sa fie ereditar - mama sufera de asa ceva
Andreea, o sa iti trimit pm