Abdomen Extraplat (59)
Raspunsuri - Pagina 24
corinadana spune:
Burtaaaaaaaaa, burta la mine...// La obraji ca si Carolina,am pometi :) si eu ma trag la fata.
ioachim spune:
Fiecare cu ale lui! Eu vreau sa ma trag la fata :))
Burta da, bratele le am, din contra, foarte subtiri. Daca imi vedeti bratele cand am 50 kg, cred ca imi dati 47 :)
Dar la fata, sunt ca un bebelus, va spun.
ioachim spune:
Fetelor:
miezul problemei - ajutor, va rog!
Cum sa nu mai mananc asa de mult cand sunt obosita?
Asta e problema mea cea mare, altfel mananc bine, dar moderat.
Dar daca dorm putin ( si din pacate putin la mine inseamna si 6 ore ) mananc in prima parte a zilei pana nu mai pot. Nici nu va spun ce cantitati. De altfel uneori mananc asa de mult in intervalul 7 dimineata -2, incat seara la cina nici nu mai imi e foame, si mananc putin.
Dar daca sunt obosita, parca sunt un sac fara fund.
Reusesc sa dorm ceva mai mult, dar din pacate, in urmatorii ani nu voi reusi sa dorm cat vreau eu. Trebuie sa ma obisnuiesc cumva cu 6.5-7 ore constant ( saptamana + weekend ) deci trebuie sa gasesc o modalitate sa nu mai mananc in halul asta.
Allure spune:
Caro, pt brate frumoase, Tracy Anderson are niste exercitii bune. Dar ele trebuie combinate si cu dieta low carb
Panseluta spune:
Ioachim, ce zici de Yoga Nidra?
O ora de yoga corespunde cu 4 ore de somn :). Pe bune!
Namaste'
ioachim spune:
Panseluta - mersi mult, , o sa caut info despre asta!!!
desi daca fac yoga inseamna ca pierd o ora de somn.....
Panseluta spune:
neeeee! castigi 3 ore de somn! Numa nu uita sa iti pui un ceas sa sune, in caz ca adormi in timpul sedintei, ceea ce n-ar fi neobisnuit :)...
corinadana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioachim Panseluta - mersi mult, , o sa caut info despre asta!!! desi daca fac yoga inseamna ca pierd o ora de somn..... |
Esti mortala!!!