Abdomen Extraplat (59)
Raspunsuri - Pagina 23
carolinah spune:
Slaba miscare pe aici!
Ia sa raportez eu. Ieri a fost zi de Pilates si de masaj manual anticelulitic. In plus, mananc f decent in ultima vreme, ma bucur de asta
.
Azi am in plan 20 min intervale pe cross trainer si yoga for lower back. Aaaa, si sa nu uitam de facial yoga
. Asta fac in fiecare zi, ca la varsta mea e cazul
.
Voi?
Allure spune:
eu as putea sa-mi fac singura masaj anticelulitic dar mi-e lene 
de regula dupa 3-4 luni de sport intens, se duce pe pustii
m-am uitat la facial yoga videos....super! thanks Caro!
o sa ma apuc si eu de ele, ca e cazul 
ora 8am... time for Body Combat!
Allure spune:
m-am tinut de cuvint 
am facut intervale (cu greutati) din BCombat, m-am jucat un pic cu mingea de fitness, apoi am facut 20 min stretch cu Chalene.
acum savurez un shake de ciocolata in care am pus diverse (maca, flax, 1/4 banana, hemp seeds, dash of cinnamon) Rasfatz curat! cica sint la dieta ![]()
mi-am luat ierburile necesare pt kidney detox pe care vreau sa-l fac musai; e recomandat ca dupa liver cleanse sa se faca curatarea rinichilor pt ca e posibil sa se fi incarcat cu toxinele eliberate din ficat.
am gasit instructiunile exacte din cartea mea pe acest blog:
http://wakeupthebestinyou.wordpress.com/2011/08/17/kidney-cleanse-recipe/
urmeaza spalat, aranjat si valea la munca! se face prinzul acusi...
carolinah spune:
Allure, intereseant kidney cleanse-ul ala. Poate dupa tura 3 de liver flush fac si eu. Pana atunci ar trebui sa ma apuc sa strang plantele, ca de unele din alea nici n-am auzit...
Tura 2 de liver flush o avem programata (impreuna cu sotul) in w/e cu 20 apr.
Shake-ul de ciocolata e ala de la Shakeology?
Azi mi-am luat rezultatele de la controlul ginecologic anual si minune: mi-a iesit prezent bacilul Doderlein - ala bun, care ajuta
. Ca sa vezi ce inseamna sa iei in mod constant probiotice si sa ai grija de flora intestinala, esti f ok si pe alte zone!
Azi am zi de Pilates la sala. A inceput sa se aglomereze f tare si ma cam deranjeaza...
Allure spune:
nici mie nu mi-a fost usor sa gasesc ierburile alea, m-am dus la cucurigu in town, la un herbal shop; 60 bucsi o sacosa cu balarii 
dar stiu ca rinichii mei trebuie curatati, asa ca...
Shake-ul este shakeology chocolate formula vegana noua. Imi place, ca nu e foarte dulce ca ala dinainte.
ce analize sint alea care determina flora vaginala? genul de swab? (alea de colecteaza pe betisor secretie?)
carolinah spune:
Da, Allure, swab de ala de rutina.
Raportez ca in w/e am stat mai mult cu fundul in masina vreo 700 Km, dar tot am gasit duminica 2 ore pt o piscina si o super-relaxare la SPA
.
Azi am inceput o noua saptamana, ma simt insa tare adormita, o fi de la vreme asta de kko...
ioachim spune:
Tot 52.5 :(
Ceva mai mult mers pe jos si ceva exerctii acasa, dar pur si simplu fara timp de sport.
Problema mea ca si conformatie este burta.
ioachim spune:
Si falcutele :)
Si la tine, Corinadana?
De cate ori mai ingras, ma ingras la fata? Nu am pometi mai deloc si se vede rotund si pufos.
carolinah spune:
Ioachim, eu sunt fix pe invers! N-am voie sa slabesc prea tare ca mi se scobesc rau obrajii... Am fata cu pometi destul de evidenti si ma "trag" la fata la fiecare 200g slabite... De asta nici n-am ambitii mari de slabit, ca prefer sa nu ma tot intrebe lumea daca-s bolnava
.
Nici cu burta n-am probleme, subiectul de asta l-am numit "abdomen extraplat" ca era singurul lucru la care puteam spera
. Eu am bratele mult prea groase
.