Grecia Vourvourou

Grecia Vourvourou | Autor: roli25

Link direct la acest mesaj

Aveti ceva recomandari? Ieftin, frumos, camera pt 2 ad + 2 copii (5 si 7 ani), adica 4 paturi clar, camera spatioasa, ca nu-mi place sa fie balamuc in camera.
In principiu am vazut ca majoritatea sunt cu bucatarie, dar asa mi-as dori cu mic dejun, ca urasc sa gatesc si sa spal vase in vacanta.
Pe de alta parte, la preturile pe care le-am gasit, daca adaug mancatul la taverne se umfla bugetul destul de mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

in 2011 noi am stat aici http://www.studioanna.gr/en/
Camere sunt mari, au 3 paturi (unul dublu, pt parinti si 2 suprapuse pt copii), bucatarioara si baie cu dush. Curat, spatios, frumos. Ana, proprietara, si sotul ei sunt de milioane, foarte apropiati de turisti (ii plac romanii si are in fiecare an mai multe familii de romani care ii trec pragul), foarte draguti. Curtea e IMENSA! Au 2 gratare si loc de luat masa in curte. Plaja e la 2 pasi, dar nu e amenajata / intretinuta, e mai salbatica asa ...
In sat sunt mai multe taverne unde se poate manca, la fel in Nikiti (parca asa ii spune), cel mai apropiat oras, unde este si un supermarket LIDL de unde ne aprovizionam. Sunt in apropiere (5-8 km) plaje amenajate, cu umbrelute , bar pe plaja etc. Peninsula are peisaje superbe, salbatice, se pot face croaziere de o zi cu vaporul ce se ia dintr=un port la 3 km distanta (acolo in port e si o piata de peste proaspat)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mersi. Le-am scris si am primit raspuns in juma de ora.
Mi-au dat 50 e/studio. Daca adaug mese la taverne iese scump.
Am gasit la hotel cu demipensiune 65 e/2 ad + 2 copii. Camera e la fel (un pat dublu pt noi si 2 paturi suprapuse pt copii ).
Desi nu ma incanta ideea de hotel, o sa iau aici ca bugetul e criteriul de baza.
Insa pt cine nu e deranjat de gatit, varianta Anna e f ok.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Noi am mancat pe la taverne de cateva ori pt ca vroiam sa iesim, sa ne delectam cu mancarea lor. Dar in general ne-am descurcat (am fost o gasca mai mare) cu gratare, iaurt/lapte cu cereale, sandvishuri, un piure sau un pilaf ... din astea rapide si fara pretentii. Oricum noi nu suntem prea mancaciosi si sofisticati la mancare


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Si pe mine ma intereseaza zona.

Laura, cum e apa (ma refer la intrarea in apa), deoarece copiii mei ar sta numai in apa, si as vrea ca intrarea sa fie lina, sa nu se adanceasca brusc.

Roli, la ce hotel ai gasit oferta asta, te rog?


multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

intrarea in apa este foarte lina, e foarte k pt copii. Marele avantaj daca mergi cu copiii acolo este curtea mare, cu loc de joaca, plaja la 2 pasi. E foarte usor sa supraveghezi copiii simtindu-te bine in acelasi timp. Insa plaja nu m-a dat pe spate, din contra. E o zona (cel putin acolo unde am stat noi) in apropierea unui golf si aduce curentul din larg si mizerii, nu e apa limpede si curata. Dar dupa cum spuneam, la doar cativa km, pe partea cealalta de peninsula, apa e cea de vis.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Aici : http://laurasn.shutterfly.com/newpictures/358 e un album cu poze facute in urma cu 2 ani, cand am fost in Vourvourou.

asta http://laurasn.shutterfly.com/newpictures/462 e poza de pe plaja de langa pensiune,
asta e poza de pe plaja cu apa super :
http://laurasn.shutterfly.com/newpictures/376

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Multumesc. Par ok plaja si apa.Pe site-ul lor apar si niste sezlonguri pe plaja, sa nu fi fost cand ati fost voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sunt poze de pe plaja, dar probabil ale vecinilor Ei nu au sezlonguri. Plaja si apa sunt ok, nu e jeg sau tona de alge ca la Constanta de ex., dar nici nu e intretinuta curatenia si aspectul de o persoana anume.

In 2009 si 2010 am fost aici : http://www.theramvos.com/en/index.htm , pe alt brat al peninsulei. Acolo plaja era cu mai multe pietricele, dar apa mult mai limpede si mai frumoasa, in fiecare dimineata adunam crabi si scoci de e mal. In Polychrono si Hanioti ne=au placut mai mult tavernele (mai multe, mancarea mai buna si mai ieftina), dar cazarea in sine la aceasta pensiune, mai proasta (camerele mult mai mici, mai prost intretinute). dar sezlonguri multe la dispozitia clientilor. Trebuia doar sa le iei din curte si sa le duci/aduci pe /de pe plaja.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Aha. Ce chestie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

De fapt, m-am uitat acum pe site, la pozele de pe plaja. E foarte posibil sa fi amenjat ei plaja intre timp. Ai putea da un mail sa intrebi.


Mergi la inceput