Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Raluco si eu cu tensiunea mica, bag o cafelutza si imi revin.
(sau sa pap sarat, multa apa...)

Felicitari pt intrarea in trim III. Sa fie de bine si sa creasca bebitza cuminte la mami in burtica pana la termen, sa se nasca sanatoasa

Eu mai am inca o luna pana atunci

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

23+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Multumesc, Deny!
Nu mai beau cafea de cand am aflat ca sunt gravi, dar o sa incerc sa beau cateva guri.
Acusi trece o luna

Raluca

S 27+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Sughite cand loviturile sunt ritmice intr-un anumit loc, la foarte scurt timp, rapide cam cate o secunda trece intre ele si sunt multe 5-10 , mi se ridica un pic pielea acolo unde sughite :)

26+ cu Vlad Alexandru

Aha... deci si pe a mea am simtit-o cu sughitul. Gata, am elucidat misterul cu loviturile celea ritmice, exact cum descrii tu.
Iaca nu m-am uitat sub tricou sa vad cum arata pielea mea in momentul cand sughite demoazela

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

23+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
raluca deja trim 3 ? Felicitari ! Mai am si eu putin.
Elyana eu din HM Unirii mi-am luat haine de burtoasa.
Pentru body de bebelusi o sa va dau o adresa .
Noi la magazin vindem produsele lor si sunt de buna calitate.
daninaline.ro
Bumbacul este f.moale si bun de purtat, pe pielea fina a bebeilor.Eu am la Dragos pijamale din acelas material si sunt super.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+

Mergi la inceput

Vio ce fain e site-ul deja m-am pus la rasfoit ca nu ma pot abtine Sa vad daca m-oi abtine si de la cumparat

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Ma bucur Deny ,mai ales ca sunt produse la noi in Ro.Nu stiu cat costa un body prin mall-uri dar mie pretul lor mi se pare bun.
Si lucru important ,se inchid in fata si au doar imprimeuri ,nu au imagini cusute pe piept sa deranjeze pielicica bebelusului.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+

Mergi la inceput

Da, da, observat si eu asta. Ca si eu caut astfel de body. Thanks

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Neata fetelor,ma alatur si eu cu o cafeluta.Eu nu mai cumpar haine pentru bebe ca am destule de la fata,dar o sa cumpar ceva pentru scos din spital sa fie noi.
Sa aveti o zi buna!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata!

Hop si eu la cafea :)

Raluca, felicitari pt trecerea in trimestrul III!

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

mneata, si eu la cafea :).Ma primiti?
Felicitari Raluca pt trim 3.
Aseara tati a vazut cum sare burta cand loveste micuta si era in culmea fericirii:)

21+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeatnc spune:

Buna!
Elyana, la H&M numai in Unirea si mall Vitan au haine de gravide, in celelalte H&M-uri nu au... Nu inteleg de ce politica asta, dar asa este. Iar in Unirea sunt acolo langa cele de bebelusi. Pup

Mergi la inceput