Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~
Raspunsuri - Pagina 4
DenyAnd spune:
Da, am zis ca am indicatie la cezariana, dar eu sper sa nasc natural
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
23+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Elyana spune:
Neata (a doua oara, ca prima oara nu eram logata )
Cafea?
Am o confesiune de facut, de 3 ori am intrat in H&M de la Baneasa si niciodata nu am gasit blugii mult laudati si nici un angajat pe care sa il intreb
Azi am o lene, pana si bebeii o simt cred, si-au facut putina intinderea de dimineata si apoi linisteeeee
19+ +
flafi spune:
Vine un moment in viata in care mai trebuie pus si piciorul in prag in fata parintilor. Elyana o sa te descurci excelent si o sa fii o mami buna, ai incredere .
Iar parintii daca vor sa creasca copii sa isi faca altii, sa ia in plsament etc. noi nu producem copii, ci creeam o familie.
Apropo de miscarile bebelului , dupa 24 de saptamani al nostru ( ma educ sa nu mai zic al meu ca e tati ofensat) a inceput sa aibe ore de miscari. Noaptea nu se mai fataie haotic , doar dimi cand ma trezesc. Apoi pe la cafea. Cand dorm nu. Dar cand stau jos pur si simplu atunci se misca. Cred ca au avut dreptate ca incepe sa si doarma. A inceput sa si sughita , e asa dragalas cum se simte :)
Tot legat de parinti ai nostrii au interdictie la spital si acasa pana nu ii chemam. Dupa ce plecam la spital socrii tre sa vina sa ia cateii, apoi sa plece. Ii vor aduce sau se va duce sotul sa ii ia, dar la fel cand le spunem noi. Nu am nicio dispozitie sa ne invadeze ubedeniile casa cand venim de la spital, nu vreau sa le aud sfaturile si ideile, vrem sa ne bucuram de bebel asa cum om sti noi :)
26+ cu Vlad Alexandru
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana Neata (a doua oara, ca prima oara nu eram logata ) Cafea? Am o confesiune de facut, de 3 ori am intrat in H&M de la Baneasa si niciodata nu am gasit blugii mult laudati si nici un angajat pe care sa il intreb Azi am o lene, pana si bebeii o simt cred, si-au facut putina intinderea de dimineata si apoi linisteeeee 19+ + |
Neata!
Nu in toate H&M-urile gasesti sectiunea pentru gravide, doar la Unirii si la Vitan au aceasta sectiune.
Mi-am luat tensiunea aseara, si era 9 cu 6. Prea mica?! Pulsul era de 90 de batai.
De maine intru in trimestrul III. Ieri am profitat de faptul ca inca nu am intrat in trim III (dentistul nu ma mai primeste de cand intru in trim. III pentru ca ii e frica), si am mers la dentist sa imi plombez o masea.
Raluca
S 27+ Miruna
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Elyana la Baneasa nu au gama de bortosele, doar la unirea. 26+ cu Vlad Alexandru |
Banuiam eu ca e ceva la mijloc ieri am intrat la Zara unde am si intrebat si mi-au zis ca doar la Unirii au. Eu in weekend profit de timp si fac "miscare" (bat mall-ul de la baneasa in lung si in lat, mai bine decat deloc, nu?).
Au inceput fetele sa sara pe mine ca am burta mica ("mai ales pentru doi", ca la ele era mai mare cu unu) disper, le zambesc si imi repet in gand ca nu trebuie sa imi fac probleme, bebeii sigur sunt bine Chiar ieri vorbeam cu o tipa insarcinata in vreo 6 luni cu al doilea bebe care ma jur ca nu o vedeam cu o burta mai mare decat a mea, si tot se minuna ca nu m-am ingrasat (era prima oara cand ma vedea, nu stiu cum a concluzionat asta, am incercat sa ii explic ca probabil pana fac eu 6 luni voi avea acelasi kg in plus ca ea)
Bifez micul dejun: portie dubla de musaca, deja nu mai vreau sa ma misc
Vai raluca, trimestrul III? Deja? Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, mai ales in ultimele 2 luni. Ce emotii ne asteapta Eu am ramas blocata pe 14 saptamani pana pe la 17 daca ma intreba cineva eu nu realizam ca ma apropiam de 5 luni voiniceste
19+ +
raluca1109 spune:
Ma enerveaza cele care isi dau cu parerea cu burta prea mica, ignora-i.
Trece foarte repede timpul, nici mie nu imi vine sa cred.
Eu am fost ieri prin C&A si m-am uitat la body-uri pt bebe .
Majoritatea body-urilor pe care le-am vazut sunt cu capse intre picioare si se baga pe gat...Am gasit si cu inchidere intr-o parte, dar m-am abtinut, nu am luat nimic. Dilema mea e daca iau pentru new-born si bebe o sa fie mai lung, le iau degeaba, asa ca poate o sa am o idee mai clara dupa morfo de trim. III.
Raluca
S 27+ Miruna
DenyAnd spune:
Neata... inca cu nenea Ene pe la genele mele...
...am venit si eu la cafea
Azi noapte nicidecum sa dorm, nu stiu de ce, nu aveam somn si basta, m-am chinuit sa adorm pana la vreo ora 3-4, cred ca nu vedeam ceasul pe intuneric, pana la urma m-am fortat sa-mi tin ochii inchisi si uite-ma ca m-am trezit acu si inca vreau sa dooorm. Cam dat peste cap programul ista al meu
Flafi, da' tu cum iti dai seama ca sughite? Il simti or se aude?
Eu nici acum nu mi-am luat pantaloni de gravida. Nush' ce astept eu
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
23+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Raluco si eu cu tensiunea mica, bag o cafelutza si imi revin.
(sau sa pap sarat, multa apa...)
Felicitari pt intrarea in trim III. Sa fie de bine si sa creasca bebitza cuminte la mami in burtica pana la termen, sa se nasca sanatoasa
Eu mai am inca o luna pana atunci
23+ cu
flafi spune:
Sughite cand loviturile sunt ritmice intr-un anumit loc, la foarte scurt timp, rapide cam cate o secunda trece intre ele si sunt multe 5-10 , mi se ridica un pic pielea acolo unde sughite :)
26+ cu Vlad Alexandru