Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Mony08 spune:
Si cati ani mai ai? Ca nu mai stiu cati ani se mai fac acum la drept.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+
Bobitza_85 spune:
Buna dragelor, va pup pe toate
O multime de informatii interesante pe aici :)
Paula bafta la examen!!! Mi se pare ca esti tare curajoasa Eu sunt claaar PRO cezariana. Am auzit parerile mamelor care au nascut asa si nu se compara cu nasterea naturala. La viata mea am avut dureri groaznice la cm, asa ca nu mai vreau ceva traumatizant si la nastere Ma inspaimanta taietura aceea jos mai mult decat cea pe burta plus ca imi povestea sotul de un coleg de-al lui, a carui sotie a nascut natural un copilas destul de mare( aproape 4 kg). A zis ca regreta enorm ca nu a facut cezariana pt ca viata lor de cuplu e praf... nu mai simte nmk niciunul dintre ei Cred ca intelegeti ce vreau sa zic... mi se pare f aiurea, asa ca din punctul meu de vedere, cezariana clar!
11 +
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Maitreyi, spune-mi si mie ce ai luat pt raceala? Nu ma mai suport Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+ Am implinit doi anisori!!! poze |
oscilo, homeogene 1 pe ora, bomboane mentolate, am fiert lamai cu miere si am baut acreala aia, stat in pat si cam atat...sanatate!
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
graphistar spune:
M-am uitat la pliul ala de la ceafa si arata normal, fata de ce pliuri groase am vazut in alte ecografii. chestia e ca nici pe vreo poza (doar 2 a facut - una cu masurarea capului si una cu masurarea corpului) nu arata nicio valoare pt NT, nici nu a mentionat pe foaia cu concluziile consultatiei. dar cum spui si tu, Paula , nu-mi mai fac griji.
bine ar fi sa trimita mama la plimbare 1/2 ora, citisem pe un blog al unei mamici ca n-a avut bucuria sa faca o morfologie amanuntita si bebele a stat cu spatele.
13 +
Laura
mstefania spune:
Eu am nascut prin cezariana de urgenta, am pierdut lichidul amniotic si nu am avut nici o contractie timp de 8 ore, nimic, colul inchis si datorita faptului ca aveam 36 de sapt si la eco se vedea ca fata are 2,3 kg si suferea deja, medicul m-a bagat in operatia de cezariana de urgenta, am facut rahianestezie, dar cand citesc la voi cat de usor v-ati revenit, as vrea sa fie si la mine asa de data asta. Mie una mi-a fost greu, cand m-au ajutat sa ma ridic a 2a zi la terapie am lesinat de durere, noroc ca m-au prins asistentele.cand veneau sa imi fac injectii nu ma puteam ridica si nici invari in pat, nu intru in mai multe detalii sa nu le sperii pe fetele care vor apela la cezariana. Dar ideea este ca m-am recuperat f greu, pana si acasa nu puteam ridica copilul si mi-o aducea sotul meu sa o alaptez, iar noaptea daca plangea uitam de cezariana si ma ridicam la ea si cadeam jos de durere :(( si asta la propriu nu la figurat, asa ca sper ca de data asta sa ma recuperez mult mai usor ca trebuie sa am grija de 2 copii acum.
Eram pregatita psihic sa nasc natural, nu citisem nimic despe cezariana si am ajuns la ea dar acum tot asa vreau sa nasc, nu imi asum riscul de a naste natural pe un uter cicatricial si nici dr nu si-l asuma. Prima data nu mi-a fost frica, dar recunosc ca acum am ceva mai multe temeri :)
Stefania 17+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Mony08 spune:
Chiar sunt curioasa cum au nascut si alte mamici,cum a fost si cum s-au recuperat.
Oricum la mine, si la a doua nastere v-a decide tot doctorul cum voi naste,nu eu.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+
liliana83 spune:
Buna fetelor!
Vad ca vorbiti despre nastere. Si eu am inceput sa ma gandesc la aspectul asta, ca aproape am ajuns la jumatatea drumului. Eu am facut cezariana la primul copil si se pare ca nu vrea nimeni sa se incumete ca de data asta sa nasc natural, nu ca eu mi-as dori foarte tare, dar luasem in calcul si aceasta posibilitate. Dupa cum spuneam, eu am facut cezariana si ptr mine operaria in sine si cele 5 zile de spitalizare n-au insemnat mare lucru, la fel, m-am recuperat extrem de repede, ce-i drept eram si foarte tanara, 25 ani , dimineata la 10 m-au operat si noaptea la 12 deja ma dadusem jos din pat :) . N-am avut nicio problema cu caratul copilului in schimb eu am suferit ingrozitor la alaptare, dar asta-i alta poveste, care m-a marcat ce-i drept destul de tare. Ce ma sperie pe mine acum e faptul ca desi eu am avut parte de-un tratament si de o spitalizare la care n-am ce obiecta tinad cont ca sunt dintr-un mic orasel din Moldova, de curand o colega mi-a povestit cum a decurs perioada spitalizarii la ea si efectiv m-am ingrozit... creierul meu nu poate accepta asa ceva, nu c-as fi vreo fitoasa dar imi doresc sa fiu tratata ca un om . Va spun toate astea ptr c-am vazut c-ati vorbit despre costurile operatiei, al analizelor din perioada sarcinii si al spitalizarii si sincer am ramas socata. Pai daca ar fi trebuit sa dau atati bani cred ca m-as fi gandit de 10 ori inainte sa raman insarcinata... pe mine analizele, ecografiile si prima nastere m-au costat muuuult mai putin , si ma gandesc acum serios sa incep sa stang ceva bani ca mi-e tare frica ca nu cumva sa nu mai fiu asa de norocoasa si a doua oara.
O alta problema care ma framanta este ce solutie contraceptiva sa aleg dupa ce voi naste al doilea copil, ca altii nu mai vreau sa fac , iar trompele nu vreu sa mi le leg mai ales ca aseara am aflat de la o prietena buna ca este din nou insarcinata cu tot cu trompele legate.
Fetelor care actualizati lista va rog sa treceti si la mine caruciorul albastru.
paula_m spune:
Unde umblati d-nelor?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
MariaBcf spune:
Buna seara burticilor . Am fost azi la eco , suntem bine , crestem. In 12 Februarie ma duc la DT.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
11+
MariaBcf spune:
Fetelor care faceti Clexane , voua vi sa spus ca veti naste prin cezariana.?
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
11+