Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
doxy spune:
Paula, nemeni nu neaga ca ti s-a parut cel mai frumos copil. De fapt asa si este, asta e regula. Tocmai de aia ma gandeam eu ce e in neregula cu mine ca mie mi se pare urat...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
doxy spune:
Am inteles, maine faci amnio. Multa bafta si mult curaj!
Incearca sa te uiti la un film poate iti distrage gandul de la amnio.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
Delia_Rodica spune:
Pula esti mai mare cu 1 an . Cu siguranta la 9 ani te jucai, asa cum e normal.
viitoare mamica de hocheist 14+
Ele spune:
Paula imi pare tare rau daca eu te-am speriat. Eu zic ca la tine o sa mearga struna si chiar temerile sunt in zadar. Intepaturile nu sunt stabilite "stas". Se inteapa unde nu sta bebe. Si a mea dadea din picioare si nu avea stare. Deci ce sa zic: am una sub buric , una in partea dreapta (astea doua nu au durut mai deloc).Mai am 3 in partea stanga dar f joase (cam 2 cm deasupra cezarienei), in partea in care burtica mea e tare.
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
Delia_Rodica spune:
Pula, multa bafta, sunt cu gandul alaturi de tine si sper sa ai vesti bune , sa decurga totul repede ca la Betty
viitoare mamica de hocheist 14+
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Pula esti mai mare cu 1 an . Cu siguranta la 9 ani te jucai, asa cum e normal. viitoare mamica de hocheist 14+ |
Da, probabil ca intr-adevar ma jucam .
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Multumim pentru imparasirea povestii YvYana, ce nu inteleg eu e de ce nu se dau calmante in zilele alea 2,3,4 dupa cezariana? E normal sa te lase sa te doara asa? La nasterea naturala inteleg ca acolo organismul are de-si facut treaba si durerile exact asta fac, imping copilul dar dupa ce ai nascut de ce te-ar lasa sa stai cu dureri? 16+ |
Betty, Paula eu n-am scris mai multe amanunte ca n-am vrut sa sperii viitoarele mamici!
Eu am facut anestezie de tip rahi-peridurala, adica pe perioada interventiei chirurgicale mi-au facut rahianestezie si au lasat cateterul pe loc (intraspinal, adica aveam un tubulet care intra in coloana vertebrala si am stat cu el 3 zile) si timp de 24 de ore la terapie intensiva am primit anestezice continuu pe injectomat (o combinatie de anestezic local=naropin si opioid=fentanyl); de aceea am zis ca primele 24 de ore eram ca o floare, n-am simtit nmk ma ridicam in fund si abia asteptam sa plec; dupa ce am ajuns la salon imi facea anestezista pe cateterul intraspinal din 6 in 6 ore aceeasi combinatie de anestezice (fentanyl+naropin) si efectul tinea cam 2 maxim 3 ore (adica imi lua durerea cu mana, nu mai simteam nmk, nmk, mergeam la baie, hraneam si schimbam copilul etc.) si restul de pana la 3 ore cand putea sa-mi faca urmatoarea doza de anestezice incepeau usor usor sa revina durerile pana cand erau f f puternice, ma alinam cu cate un diclofenac supozitor si alte antialgice mai slabe; timp de 3 zile mi-a tinut cateterul si cand mi l-a scos, a 4 zi am crezut ca mor de durere, ma rugam sa nu mi-l scoata dar deja era cam mult sa-l mai tinem, a zis anestezista ca riscul de infectii creste destul de mult; ulterior a fost mai binisor. Durerile erau f mari mai ales cand se retragea uterul, fiind si taiat etc...
Si acum daca voi face tot cezariana optez pentru rahi-epidurala ca altfel cred ca mor, nu am curaj, nu stiu ce m-as fi facut fara opioid intraspinal in primele zile!
Happy Mom si S18+
paula_m spune:
Elena, nu m-ai speriat, am inteles ca la tine au durut cele facute pe contractii, unde iti era burtica tare, mie nu mi se intareste burta. Dar nu stiu de unde teama asta, efectiv nefireasca. No, asta e!! Cumva o sa supravietuiesc zilei de maine. Ma apuc de invatat, dar imediat fac pauza
Multumesc de sustinere.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
monicaa spune:
floricele pe campii, hai sa le adunam copii
fetelor sunt intr-o stare de extaz momentan, chef de munca 0. dupa ce mai ca am facut un atac de panica la medic dimineata ca nu reuseau iar sa imi ia sange (dupa 7 intepaturi a functionat), am facut ecographie, am vazut bubu mic, verificat ...ups stai ca am uitat cum ii zice in romaneste ...ah trans nucala si e totul ok. Suntem in schema, tensiunea mi s-a stabilizat, bebe creste ca fat frumos si se pare ca e cu putza. Doamna doctor nu vrea sa dea cu subsemnatul acum la 12 sapt. asa ca mai verificam in 4 saptamani.
Nu conteaza, eu sunt super fericita.
pupici si o zi frumoasa
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +