Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

elou mai pe seara

azi iar am avut greturi ca alta data asa ca am mancat doar o salata dar am pus in ea si carnita de curcan si masline si telemea

vad ca vb de nasteri, etc. povestile mele sunt la semnatura. pot doar spune ca nu se comapara nasterile la aceeasi femeie d'apoi la 2 femei diferite...pentru mine au fost minunate desi am nascut prin cezariana desi mi-as fi dorit natural. Slava Domnului ca sunt sanatosi! insa daca e vb de ce recomand - clar natural!

bun venit Hadrianae! we meet again

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Fetele cu cezariana.. inca o intrebare si inchei subiectul. V-au legat de maini la cezariana?..am citit undeva si nu stiu daca e adevarat. Eu sunt claustrofoba si legatul de maini m-ar putea "inebuni" pur si simplu .

18+
viitoare mamica de

si da, te leaga de maini dar numai la asta nu te vei gandi atunci. tin minte ca inainte sa adorm, ca eu am avut anestezie generala la amandoi, mi-am scapat mana care nu era legata fix printre picioarele dr imaginati-va ce s-ar fi intamplat daca simtea ca il bajbaie cineva in timpul operatiei

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Bine ai venit adriana! Sa ai sarcina usoara si bb sanatos!
Olimp, ce frumooos, vreau si eu la munte
Am aflat o multime de info interesante azi de la voi Eu nu prea ma simt in forma, am avut o cearta f urata cu cineva care ne datoreaza multi bani si nu vrea sa ni-i dea
M-am enervat si suparat asa tare ca acum stau cu grija sa nu pateasca puiul meu ceva.Am mai cazut si de pe un scaun, dar a fost ok, m-am tinut de ceva si nu a fost inalt..., nu m- a durut, nu m-a zdruncinat rau, nu m-am lovit, dar m-am speriat

Voi credeti ca poti pati ceva de la o cearta sau un episod cu nervi fff acut?

Va pup!

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aaaa, poate te leaga doar la anestezia generala...ca pe mine cu rahianestezia nu m-au legat, sigur.
Acum ca zici, mi-am adus aminte, ca am facut un chiuretaj, am pierdut o sarcina si mi-au facut cu anestezie generala si nu mi-au legat mainile si cand m-am trezit toata eram plina pe maini pe betadina ( solutia aia galbena) si nu stiam cum naiba am reusit...

Adriana, bine ai veneit si sarcina usoara in continuare

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Probabil ca asta cu legatul se refera la anestezie generala. Atunci nu o sa ma deranjeze

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Pe mine m-au legat de maini, exact ca si cum ai fi rastignit, si iti spun si de ce te leaga: eu am facut rahianestezie, adica m-au amortit de la brau in jos iar in momentul in care nu mi-am mai simtit picioarele, am incercat sa imi misc mainile, asta ca sa vad ca nu am paralizat :D iar cand mi-au pus masca de oxigen(pulsul mi-o luase razna) am avut tentatia de a mi-o smulg de pe fata, la fel cand mi-a fost rau de la anestezie, iar daca nu ai mainile legate ai tendinta de a te misca si atunci s-ar intampla nenorociri pe masa de operatie(asta a fost in cazul meu), pentru ca in timpul acestui tip de anestezie este constient si la un moment dat ai vrea sa te ridici.nu stiu cum e in cazul anesteziei generale, dar in cazul acestei anestezii pe toata lumea pe care am intrebat-o raspunsul a fost acelasi:au fost legate de maini. Am auzit tot ce au discutat, dr anestezit care era la capul meu imi punea intrebari cum ma simt, si numai chef de raspunsuri nu aveam, asistenta dr anestezist ma stergea pe fata si ma incuraja spunandu-mi ca nu mai dureaza mult si o sa imi vad copilul, 2 dr faceau cezariana, mai era o asistenta care prelua copilul, o infirmiera si dr neonatolog, asta a fost in cazul meu.

Exact cum spunea si Mony, depinde de fiecare organism cum reactioneaza, fiecare persoana cum suporta durerea, se pare ca al meu a suportat mai greu si implicit si eu, asa ca fiecare are anumite trairi si nu se poate compara cu nimic, de aceea am asteptat 5 ani sa mai fac inca un copil. Dar asta este experienta mea, asa cum ati vazut fiecare a trait fie prin nasterea naturala sau prin cezariana sentimente diferite si o percepe altfel, asa ca aveti timp sa mai studiati dar sa fiti convinse ca povestea fiecareia dintre noi este diferita dar FRUMOASA!

Asa ca, sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem la termen si sa citim povestile frumoase de nastere ale fiecareia precum si emotiile si trairile.

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa si spor la munca!

Sper sa ma apuc sa intru dar daca nu, multa bafta Paula la amnio.

Stefania 17+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Bobitza nu cred ca ai putea chiar sa pierzi sarcina de la o suparare. Incearca sa nu te superi prea des ca nici bine nu face stresul.

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna seara!
Ne-am adunat si noi pe la casele noastre.
Ultimele doua zile am avut multe vizite de facut , am stat mult in scaun dar a fost ok.
Maine ma intorc la munca.

Nici pe mine nu m-a legat la maini la [rima cezariana. A fost tot rahie.
Dar la amnio joi, au vrut sa ma lege, dar am zis ca stau cuminte si nu a fost cazul.

Olimp unde ai fost la munte? in zona noastra?
Adriana bine ai venit !!!

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Olimp: si eu am cosmaruri sau vise ciudate, dar am citit in cartea Clinica Mayo ca e ceva destul de frecvent in sarcina. Nu mai tin minte exact de ce.

Eu sunt in 17-18 sapt. si nu simt nimic! Dar la ecografie se misca :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele am fost prin imprejurimi , nu tare departe caci nu prea imi place sa merg cu masina acum , ma cam zdruncina si incepe sa ma doara burta , mai bine zis pe sub burta si atunci evit drumurile lungi.

adde
posibul sa fie de la homoni , dar tare ciudat visez...

bobitza nu stiu ce sa zic dar stiu ca nu e bine sa te enervezi prea tare , incearca sa te detasezi chear daca e greu

cat despre legatul mainilor , eu nu imi aduca aminte , am avut un chiuretaj de la o sarcina pierduta dar nu m-a legat nimeni de maini , iar la cele 2 operatii cu anstezie generala nu imi aduc aminte de nimic , stiu ca am vazut siringa cu anestezic ca mi-a bagat-o in barnula si in cateva secunde ...pauza , nici macar masca de oxigen nu imi aduc aminte cand au pus-o , asa ca de starea mainilor habar nu am

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

18 +

Mergi la inceput