Pro sau contra scoala de corectie.
Raspunsuri - Pagina 6
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Andacos, nu parintii propun ce sa se intample cu un copil problema, ci scoala sesizeaza forurile adecvate. Ce se intampla cu tine de imi pui emoticoanele : si, alaturate ? Erai mai calma, pana mai deunazi. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Sunt calma,insa tu insisti in niste chestii asupra carora itzi lipseste complet informatzia!
La scoala de corectzie se ajunge in urma unui proces penal,cu sentintza definitiva si irevocabila.
Mesajul tau este identic cu cel al Ninei R.
Sau mai corect spus,din aceasi categorie!
Voi credetzi ca daca un copil are probleme de comportament(problemele asta nu vin din sesnin absolut niciodata),gata...il trimitem la scoala de corectzie!
Te-ai gindit vreo secunda ca poate si copilul tau ar putea fi catalogat de altzii cu probleme si trimis la scoala de corectzie?
Dana
DarkBendis spune:
Allinta, la scoala de corectie ajung copiii care comit infractiuni. Deci minori cu condamnari, primite in urma unui proces penal. Ce condamnare are baietelul de care vorbesti tu, ca sa fie trimis la scoala de corectie?
Dark Bendis 9+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alizee spune:
Andacos, eu nu am citit din urma; am raspuns la subiect : "Pro sau contra scoala de corectie".
Nu mai stau sa ma contrazic cu tine. Nu e obligatoriu sa gandesti ca mine, nu tu ai trait experientele mele, asa cum nici eu nu le traiesc pe ale tale.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
La infractiuni nu se incadreaza ceea ce am scris ca face acel copil ?! Sau daca foloseste un ciob si sfoara pt a atenta la viata copiilor din jurul lui, nu are importanta, atata timp cat nu e cutit ?
allinta
andacos spune:
citat din mesajul lui allinta Andacos, eu nu am citit din urma; am raspuns la subiect : "Pro sau contra scoala de corectie". Nu mai stau sa ma contrazic cu tine. Nu e obligatoriu sa gandesti ca mine, nu tu ai trait experientele mele, asa cum nici eu nu le traiesc pe ale tale. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Allinta,pai vezi ca tu nu VREI sa intzelegi.
Tu nu ai raspuns la subiect,pentru ca ca nu stii ce inseamna scoala de corectzie.
Raspunsul tau este asa cum am spus(si tu gresit ai intzeles)este urmarea unor frustrari si neimpliniri personale.Insa nu e un raspuns bazat pe un fundament corect.
Tu nu stii ce inseamna aceasta institzie-scoala de corectzie,nu stii cum si de ce se ajunge acolo...insa vii si raspunzi la subiect ,nefondat-pe baza unor experientze personale.
Dana
andacos spune:
citat din mesajul lui allinta La infractiuni nu se incadreaza ceea ce am scris ca face acel copil ?! Sau daca foloseste un ciob si sfoara pt a atenta la viata copiilor din jurul lui, nu are importanta, atata timp cat nu e cutit ? allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Vezi...iar continui nefondat.
Stiu ca tzi se pare ca am ceva cu tine,insa nu e adevarat.
Incerc sa-tzi arat doar ca gindesti si actzionezi gresit.
Tu(si probabil altzi parintzi)atzi stabilit gradul infractzional...nu insa si organele competente.Intzelegi diferentza acum?
Dana
eumada spune:
Da` stai un pic,nu cumva teoria se demonstreaza cu practica?
Si practica nu e experienta?
Experientele personale ale fiecaruia conteaza,pana si judecatorii dau verdicte in functie de experienta personala si de situatie.
andacos spune:
citat din mesajul lui eumada Da` stai un pic,nu cumva teoria se demonstreaza cu practica? Si practica nu e experienta? Experientele personale ale fiecaruia conteaza,pana si judecatorii dau verdicte in functie de experienta personala si de situatie. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
emoticon care se scarpina-n cap!
Dana
Alizee spune:
Andacos, sa inteleg ca tu reprezinti "organele competente", ca altfel, nu inteleg ce te tot zburlesti asa ?
allinta
andacos spune:
citat din mesajul lui allinta Andacos, sa inteleg ca tu reprezinti "organele competente", ca altfel, nu inteleg ce te tot zburlesti asa ? allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Eu incerc sa-tzi arat unde gresesti si unde persisti cu greseala(aceasi greseala ai mai facut-o pe forumul asta,insa se pare ca nu prea ai invatzat din ea).
Mai departe...sunt interpretarile tale personale.
Dana