Ce stiti despre masina de cusut portabila careia ii face reclama la tv???Are cineva asa ceva?Ce parere aveti,merita sa ne achizitionam aceasta masina de cusut pentru mici reparatii, sau nu?![]()
"Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea.Cunosterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea."
Einstein
Am cumparat-o acum cativa ani.
Cand am scos-o din cutie am zis ca e de unica folosinta, este din plastic si foarte usoara, ti-e si frica sa o folosesti..... sa nu se rupa![]()
Am si folosit-o la retusuri si surprinzator a fost buna, dar nu m-as incumeta la materiale groase cum zice in reclama.
Problema e ca nu am mai avut la ce sa o folosesc si a zacut in dulap pana am trimis-o la tara.Acum zace acolo ca le e frica sa o foloseasca...e prea fragila![]()
Lucru foarte important !!! am dat pe ea 50 lei si cred ca asta e pretul corect pentru ea nu ce suma apare in reclama(daca era mai mult nici nu ma gandeam sa arunc banii pe ea)
Anca
O astfel de jucarioara este 199 lei ,iar pe okazii o gasesti la 85 lei...
"Toate suferintele se amplifica in inchipuire" - Becaria
Am si eu jucaria, o folosesc frecvent si sunt foarte multumita de ea. La inceput am vrut una din aia mai mare dar ma bucur de alegerea facuta. I-am facut si multe teste pe tot felul de materiale de grosimi diferite si le-a trecut cu brio pe toate. O recomand cu placere. Este mult mai rezistenta decat pare.