Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Elena R,asa patesc si eu.Momentan am varsta de 8 sapt a sarcinii,si ince de pe la 6 obosesc.Daca urc un etaj pe scari,deja sunt terminata.Am tinut mortis sa intreb dr. de ce se intampla asa,dar uit de fiecare data.Presupun totusi ca e normal,de indata ce nu suntem singurele obosite de aici.

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Multumesc mult pt urari! Am avut un weekend distractiv, am iesit cu prietenii sambata seara, am dansat si chiar am reusit sa ma prefac toata seara ca breau vodca cranberry cand eu de fapt beam numai suc Asta pana mi-a luat o prietena un cocktail pe care i l-am pasat discret la sot haha N-am stofa de actrita, a fost cam greu sa ma prefac si bineinteles ca pe la 1-2 noaptea eram terminata de somn, pe cand restul lumii era in culmea distractiei

Daniela, bine ai venit la odisee. Sarcina usoara si bebe sanatos!!

Pastilutza, eu am What to Expect si Baby Bump pe iPhone. Imi plac amandoua

Mess, mult succes la interviuri. Nu te da batuta, trebuie sa gasesti un job bun. Nu ma pricep prea bine cum e acolo, dar daca nasti in UK, atunci bebe va fi cetatean? Daca da, atunci nu ar fi un avantaj sa ramai sa nasti in UK? Desi, vorba ta, daca nu se iveste nimic, atunci poate ai fi mai avantajata alaturi de ajutorul mamei tale. Mult succes sa iasa cum iti doresti

Nu stiu daca e normal sau nu, dar de la un timp obosesc foarte repede, mai ales dimineata. Azi dimineata numai m-am pregatit pt servici (cam repede ca eram in intarziere ce-i drept) si gafaiam de parca as fi alergat 4 etaje pe scari. Nu am avut niciodata asa stari si sunt obisnuita cu efortul fizic, mai ales ca faceam sport destul de intens de 2-3 ori pe saptamana, deci aveam rezistenta. Acuma, numai ma agit un pic si parca nu mai am aer. Oare e normal? Ma asteptam sa fie asa pe la 30+ saptamani, nu la 6-7...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Laura - sunt absolut normale oricare dintre simptomele: oboseala, somnolenta, pofta mancare, greturi, ameteli. Intensitatea depinde de cum se adapteaza fiecare organism in parte la potopul de hormoni

Eu una la primele 2 sarcini nu am avut drept simptom decat somnolenta, drept urmare m-am ingrasat inspre 30 kg, relaxandu-ma si bucurandu-ma total pe parcursul celor 9 luni. Depresia a venit dupa cand kg nu ma mai relaxau sau bucurau

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R
Nu ma pricep prea bine cum e acolo, dar daca nasti in UK, atunci bebe va fi cetatean? Daca da, atunci nu ar fi un avantaj sa ramai sa nasti in UK?

Nu, nu devii cetatean doar daca te nasti aici.
Oricum avem de la anu drepturi pline in UE, doar daca iese UK din EU sa se schimbe ceva, altfel e acelasi lucru sa fii EU sau englez.

Oricum eu tot sper sa ne intoarcem in Ro candva, desi am 6 ani de cand sunt aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gabriela sunt din zona Moldovei, e mult de mers si incomod si eu cum nu prea am voie la efort si altele nu cred ca ma mai risc sa vin, tura trecuta era sarcina mica si tot mi-a fost rau.
Tratament iau clexane de 0,4, aspenter 2 pe saptamana acu l-am reluat ca l-am intrerupt la maroneala, femibion 1 de 5 ori pe saptamana, medyn forte de 2 ori pe saptamana, acifol, cetebe zilnic, magne b 6 de 2 ori pe zi, nospa de 40 de 3 ori pe zi, pana ieri am facut o saptamana injectabil nospa si scobutil ca aveam contractii, arefam de 200 de 3 ori pe zi si sunt in asteptare de progesteron injectabil, am dat comanda si mi-a cumparat si cineva din Italia cum ajunge o sa fac si unul la 3 zile tot pentru contractiile uterine.
Cred ca am scris tot ce iau, sper sa nu fi uitat ceva, eu zic ca daca ai dezvoltat pe perioada sarcinii ar fi bine sa te cauti si acum sa nu se activeze iar, poti lua macar vitaminele si aspenterul pana ajungi la ginecolog sau hematolog sa vezi ce faci.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

9+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florycyk25 spune:

credinta in dumnezeu si rugaciunile sunt foarte importante...o sa fie bine...stati linistite....anul asta e anul fertilitatii,toti bebeii nascuti in 2013 or sa fie sanatosi tun...doamne ajuta...va poopikkkk....eu obosesc extraordinar ,si cand fac 2 pasi,abia mai respir,dar asta e...bebe sa fie bine...

Mergi la inceput

Multumesc lui D-zeu ca pana la ora actuala am avut o sarcina usoara.Doar de 2 ori am vomat,odata am mancat oua prajite,dar le-am mancat asa...m-am trezit,am pus tigaia cu ulei la incins si am facut oua,fara vreo atragere anume.Si ouale alea mi-au stat toata ziua in gat,iar seama am vomitat.A 2-a zi,n-am putut manca,si am baut ca "desteapta" compot de piersici din comert,foarte dulce de altfel.Si cum micutul meu nu vrea dulce,na...nu i-a priit.In schimb,detectez orice miros.Multe spun ca daca treci de 2 luni fara greturi,ameteli,cam asa va fi toata sarcina.
Doamne ajuta tuturor la o sarcina usoara si o nastere la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Laura, si eu am pana acum o sarcina parfum, nu mi-a fost rau nici o secunda. Doar o stare de neliniste cand imi este foame si nervii mai intinsi decat de obicei. Dar cu asta eram oricum obisnuita, ca doar am doi baieti in casa. Iar amandoi o necajesc pe mami, ala mic cu mofturi, ala mare cu orgolii ... :-)

De mancat mananc absolut orice imi cade in farfurie. Iar somnul ma ia strategic dupa ora 8 seara, cand sunt deja acasa si adorm la film.

M-am inarmat cu Utrogestan. Urasc sa iau medicamente in general, acum cu-atat mai putin. Dar prefer sa nu-mi asum nici un risc si sa fie bebe bine.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florycyk25 spune:

de vomat eu n-am vomat,insa am greturi. si nu prea am pofta de mancare...adica trebuie sa ma gandesc vreo 2 ore la ce as putea sa mananc azi. in rest dureri de cap,oboseala ,somnolenta...etc....toate simptomele sa vina la mine :P:P:P

Mergi la inceput

Sincer,am cam trecut de starile cu nervii.Si eu servesc tot ce am in farfurie,insa problemuta este ca mananc doar mancare facuta pe loc.A 2-a zi sau cel putin seara..nu se mai poate.Sotul meu era genul asta,si inca este.Manarea de azi se mananca azi.Si samburelul se pare ca tot asa vrea.Eu nu iau decat multivitamine date de dr. ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Multumesc mult dragelor, m-am linistit acum cu simptomele astea Ma bagase in eroare sotu ca ma tot intreba ce ma tot plang atata de oboseala ca doar nu sunt inca cu burta la gura haha M-am lamurit acum ca e normal si la sarcina mica.

Oricum eu am si o doza foarte dezvoltata de paranoia, ma menajez poate mai mult decat e cazul si mai ales la mancare. Nu e chiar bine ce fac, dar fiind la prima sarcina si avand acces la atata informatie peste tot in jurul meu, ma speri repede si am tendinta sa fac din tantar armasar

Elutza cum te mai simti?

DarkBendis, ai fost la doctor? Cum a fost?

Florycyk, sa te auda Dumnezeu si sa fie toti bebeii de 2013 sanatosi, mancaciosi si necolicosi
Apropos, tin minte anul trecut cand era asa un avant la facut bebelusi ca sa cada in anul dragonului, dupa zodiacul chinezesc. Anul asta vom avea serpisori

pe toate

Mergi la inceput