Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanamica spune:

buna , e vreo mamica de octombrie 2013 aici? vreau a ne impartasim simtirile..eu una experimentez somnolenta maxima...nu stiu cum sa scap de ea..avand in vedere ca merg la serviciu , iar la ora 14 imi cade capul de somn...voi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut fetelor,

Multumesc pentru primirea calduroasa! Si eu abia astept prima ecografie, dar in NL aceasta e abia la 12 saptamani, asa ca am ce astepta. Deocamdata abia astept prima intalnire cu medicul de familie vinerea aceasta ca sa discutam pasii urmatori si sa fac programarile urmatoare (echo, moase, ginecolog)..

Elena
, Loredana, si eu ma confrunt cu oboseala crunta (nemaipomenita pana acuma/nici macar la prima sarcina n-am avut asemenea stari) chiar daca nu fac eforturi supraomenesti si chiar ma menajez fizic acum, plus stare de somnolentza maxima, tot dupa ora 14...Mi-e foarte greu sa prestez la maxim in intervalul orar 14-17, asa ca i-am zis sefului ce "am", ca sa nu ma mai considere Super Woman si sa ma lase sa mai deleghez si pe altii...Azi oricum a trebuit sa lucrez pt 2 persoane si am venit abia la ora 19 spre casa.Eu la ora aia abia ma trezeam din starea mea de toropeala.

Va urez o saptamana placuta in continuare!

Daniela Veuger, +7 si Alma Bianca ( 21 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Daniela, bine ai venit la Odisee Sa ai o sarcina frumoasa, linistita, fara emotii mari, si un bebe sanatos in septembrie!

Eu prima programare cu moasa o am poimaine, si cred ca o sa ma vada obstetricianul tot atunci, ca si eu sunt cu cezariana de urgenta la prima sarcina, dar acum 4 ani.

Dark Bendis 9+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Bafta multa DarkBendis! Sa vii numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

buna fetelor
bine v-am gasit sarcini usoare si bebei la termen.

Intru si eu in clubul burticilor de sept. am 8 sapt. DPN 12 sept.
Mai am o fetita de 11 luni care este viata mea o iubim toti enorm de mult si sarcina asta a venit neplanificata, am crezut ca nu voi mai ramane niciodata dupa ce pe Elisa am astepata-o mai mult de 10 ani cu tratamente, operatii, fiv nereusit si cu ajutorul lui Dumnezeu ea a venit natural.

8+
si mamica de Maria Elisa 03.03.12

Bine ai venit Gabriela! O sarcina frumoasa iti doresc!
Exact cum s a intamplat la tine, exact la fel s a intamplat si unei prietene de la odiseea lui Imi. A obtinut fetita prin fiv dupa foarte multi ani si cand fetita avea 6 luni a ramas gravida natural cu baietelul. Uite asa fetita are 1 an jumate si baietelul are aproape 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Gabriela ce frumos cadou ai primit de la Dumnezeu cu o noua sarcina, si eu m-am chinuit cam mult sa raman insarcinata asa ca stiu ce inseamna sa iti doresti si sa nu vina bebe, dar acum ii multumim celui de Sus ca e totul bine si ne bucuram.
Elena si eu sunt foarte obosita, saptamana trecuta am stat mai mult in pat, ieri am iesit pana in oras ca aveam putin treaba dar obosesc foarte repede, cand urc la etajul 2 sunt ca o baba, de dormit imi e foarte somn dupa amiaza, dorm cam o ora, seara adorm iar si noaptea pe la 2 am program de uitat pe pereti iar dimineata nu as deschide ochii cand pleaca sotul la servici.
Bine ati venit gravidutelor noi, sarcini usoare si la termen.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

9+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Va multumesc frumos pt. primirea calduroasa alaturi de voi.
Eu pot sa spun ca sunt o norocoasa ca nu am avut si nici acum nu ma simt obosita , greturi etc. in sarcina dar in ultima luna am avut mari dureri de picioare, eram tare umflata , insomnii la greu dar au trecut toate pana la urma.

Mergi la inceput

Mihaelafalt vad ca ai pb cu tromofilia faci clexane?
si eu am facut inohep in sarcina cu Elisa pt. arterele uterine, sper ca in sarcina asta sa scap de anticoagulant si de mers la Fundeni ca e fff obositor luna de luna sa te prezinti la spital pt. analize si la ecografie plus ca e fff scump in fiecare luna sa fac eco. morfologica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Buna dimineata fetelor,

Asa cum va spuneam, am fost vineri la ginecolog, sambata la echo. Totul pare in regula mai putin o foarte discreta scurgere maronie care ma chinuie chiar din ziua cu pricina.

Ginecologul a spus ca e foarte posibil sa sangereze colul de la Papanicolau si sa ma astept la scurgeri in urmatoarele zile. Azi e deja marti si nu mai trece. Iar rezultatele la lama ies abia joi.

Cred ca ma apuc de Utrogestan incepand de diseara pentru ca nu-mi place ce se intampla. La echografie nu s-a vazut nici un hematom, totul parea in ordine.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gabriela da fac clexane de 0,4 acum, vad ca e bine pana acum, o sa vedem la 12-13 saptamani daca schimb doza sau nu, eu nu cred fiindca am slabit 1 kg in loc sa ma ingras vedem cum ii merge lui bebe.
Si mie imi este foarte greu sa merg la Fundeni, eu nu cred ca mai merg am mers la 5 saptamani de sarcina dar eu sunt departe si cat dau pe drum si plus oboseala mare pe autocar mai bine fac anti fxa la sinevo, a ramas ca o sa tin legatura cu doctorita Uscatescu pe email.
Tu daca ai facut la sarcina trecuta nu ar trebui sa faci si acum?
De ce ai facut eco morfologica in fiecare luna?
Eu pana acum am facut eco la 5 saptamani, 7 cand am vazut activitate cardiaca, 8 ca am patat putin maroniu si m-am speriat si acum repet la 10 saptamani si 2 zile, eu mi-am propus ca daca totul e bine sa fac eco cam din 3 in 3 saptamani, asa pot vedea daca bebe este in grafic deocamdata ca rezistenta pe artere inca nu se masoara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

9+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Miha nu stiu dc voi mai face antic. si in sarcina asta, trombo. a fost dobandita pe sarcina nu e ereditar, plus ca dupa ce am nascut-o pe Elisa la 6 sapt. am facut iar analize la Fundeni si era totul in regula mi-a spus ca din rezultatele de la analize sunt ca si cand nu am avut nimic.
O sa vad la 12 sapt. ce-mi va spune la eco si atunci o sa vedem dc fac sau nu antic.
Eco. morfo. am facut lunar din acuza arterelor care mi-au dat bataie de cap si ca trebuia sa masoare bebele sa fie in grafic si sa vada cum evolueaza, dar arterele se i-au in considerare dupa 16 sapt.

Cunosc fete de la odiseea trecuta care la fel slabeau in loc sa se ingarse dar si-au revenit dupa 12 sapt. asa ca stai linistita ca totul o sa fie bine pana la capat.

In afara de clexane ce tratament ei?
de unde esti de zici ca vii cu autocarul?

Mergi la inceput