Intrebare

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

ioachim,
te contrazici singura ,
vi si zici ca el e un gentlmen, da de unde , ce gentlemen ar propune asa ceva iubitei lui??
te imbeti cu apa rece, sau nu vrei sa vezi mai departe de ce este...,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Am vazut o emisiune nu mai stiu pe ce canal tlc sau bio si am ramas f f surprinsa sa vad cit de multi au diverse fantezii pe aici prin usa...(nu ca in alta parte ar fi mai putini)nu mi-am imaginat ca americanii sint "fantezisti"; cupluri casatorite faceau swing sau isi aduceau un partener nou in pat; era si un club pt asa ceva(sau mai multe) web-site, etc...asa ca nu ma surprinde ce povesteste autoarea subiectului; emisiunea era facuta intr-un oras mare los angeles cred, pe la "tara" totusi nu cred ca-s asa deschisi...

Nu sint eu persoana care sa dau sfaturi, dar cred ca daca intentionezi ceva serios cu el trebuie sa aveti o discutie serioasa despre asta, mai tirziu sa nu te trezesti ca cine stie ce mai vrea, cind esti prea implicata si mai greu de despartit ori sa fi obligata sa traiesti cu unele chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ioachim, eu i-as zice in felul urmator: dragule, si eu am ashea, o fantezie, sa fim 3 in pat (sau 4, de ce nu), dar cu conditia ca eu sa fiu singura femeie, restul masculi, pe care sa-i aleg eu, dupa preferintele si de ce nu, dupa fanteziile mele: un negru mai inzestrat decat tine, un japonez care sa fi citit kamasutra si sa stie sa aplice in practica, si tu, iubire. Noh, vezi ce zice. Daca-i convine, inseamna ca e dispus sa te imparta cu altii in asternutul vostru. Si-apoi, vei trage singura concluzia.




_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

Si al meu a batut acum cativa ani un apropo re.la sexul in 3, dar i-am zis sa-si puna pofta-n cui. L-am intrebat si eu cum ar fi daca am face-o, dar sa fie un barbat cu noi. A zis ca el nu poate sa ma imparta cu altcineva. Deci a gasit singur raspunsul la intrebarea lui

Cunoastem insa un cuplu cu care suntem prieteni (romani amandoi) si ei practica sexul in 3 sau 4. Sunt de 5 ani impreuna, s-au casatorit anul trecut. Au fost amandoi de acord cu lucrul asta de la inceput, fiecare a vrut sa incerce ceva nou, nu a facut-o unul pt ca a vrut celalalt. Noi am fost putin socati cand ne-au spus lucrul asta, dar ii acceptam asa cum sunt. La urma urmei, e problema lor ce fac in pat, cu cine etc. Noi ii apreciem ca prieteni.

O zi faina !

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui BellaDonna

ioachim,
te contrazici singura ,
vi si zici ca el e un gentlmen, da de unde , ce gentlemen ar propune asa ceva iubitei lui??
te imbeti cu apa rece, sau nu vrei sa vezi mai departe de ce este...,

mamica lui Ana Maria


Nihil Sine Deo!



Doar un porc nesimtit care nu isi iubeste partenera ar putea sa se gandeasca la asa ceva. Cred ca ar trebui sa fie inchis pt asemenea ganduri!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

XIO, nu e vorba de porc aici, dar nici de iubire nu cred ca e vorba. Poate sunt cupluri in care amandoi sunt ok cu asta, dar numai fiindca se declara "cuplu" sau au verigheta pe deget nu inseamna ca se iubesc. Suficient sa te uiti la alte subiecte sa vezi cat de mult sufera femeile care sunt inselate, si mi se pare absolut firesc sa fie asa. Si-atunci daca o face practic in fata ta are cum sa fie ok? Mie una (doar parerea mea, nu spun ca asa e) mi se pare absolut imposibil sa vezi barbatul pe care il iubesti in bratele alteia langa tine...cum naiba??? Ce-ar trebui sa gandesti, "mama, ce bine se misca iubitul meu!"? Iar el ce-ar gandi oare " bai da' parca asta e mai buna decat iubita mea" ? Sincer nu pricep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu cunosc un cuplu minunat (casatoriti de curand) care fac des threesomes. Se iubesc.. dincolo de iubirea conventionala, atat de mult incat iubirea lor a devenit fluida, vor sa fie cat se poate de fericiti, dincolo de piedici fara rost, orgoliu, gelozie. Fericire cu lingura

Sunt oameni foarte ok, inteligenti, frumosi.. care pur si simplu se bucura de sex si orgasm Eu nu-s la fel de evoluata (chiar era un studiu care spunea ca cei mai inteligenti exploreaza sexualitatea, cei mai saracuti raman in dogmele traditiei si ale religiei) si nu mi-ar placea nici un fel de triunghi amoros insa sunt convinsa ca sexul in 3 nu are (neaparat) legatura cu lipsa de iubire sau gentleman-ete.

Si nu, Raza de soare, sexul in 3 nu se numeste "posta". De ce excluzi total dorinta femeii? I-ai bagat capu sub perna si o declari obiect sexual. Nu exista varianta ca ea sa participe din pura placere? Te asigur ca exista.

Si de ce sa nu discutam despre sex pe "desprecopii"? Femeile sunt doar mame fara nici o alta latura?

ioachim, eu as intreba simplu daca e o fantezie importanta pentru el. Daca nu, se poate improviza pe viitor... Role playing, o papusa gonflabila, un Fleshlight etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui aiamoni

Mie una (doar parerea mea, nu spun ca asa e) mi se pare absolut imposibil sa vezi barbatul pe care il iubesti in bratele alteia langa tine...cum naiba??? Ce-ar trebui sa gandesti, "mama, ce bine se misca iubitul meu!"? Iar el ce-ar gandi oare " bai da' parca asta e mai buna decat iubita mea" ? Sincer nu pricep...


"Dar exista si cupluri sincere, cupluri care se inteleg, se iubesc, se respecta si au sincer aceasta fantezie. Eu stiu ca in cuplul meu lucrurile au fost mai mult decat naturale. Stiu ca a pornit ca o gluma, stiu ca a continuat ca un joc ,stiu ca a devenit o fantezie comuna...stiu ca la un moment dat eram pe plaja si urmaream amandoi fetele din jur si ne dadeam cu parerea care ne place mai mult si de ce....si stiu ca am cunoscut impreuna o fata grozava cu care am ras pana m-a durut maxilarul...si ca am sarutat-o prima oara aflandu-ma in bratele lui! Stiu ca m-a incitat sa ii vad sarutandu-se in timp ce eu o mangaiam si stiu ca m-am jucat prima oara cu sanul unei femei in acelasi timp in care el se juca cu cealalt....:)
Pentru unii oameni bisexualitatea se intampla in cuplu, e o fantezie ca a celorlalti...iar sexul in 3 nu este nici rau, nici pacatos nici anormal daca este consimtit, daca nu aduce dupa sine gelozie si remuscari si daca apropie si leaga prietenii si cupluri."

Uite cum vede o persoana bisexuala / implicata intr-un threesome situatia Sper sa nu o deranjeze pe autoare ca am copiat aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Aiamoni, prietenul meu m-a intrebat daca nu as vrea un sex in 3. Sa inteleg ca nu ma iubeste? Evident nu e nici macar gentleman, si nici nu avem o relatie serioasa daca este sa ma iau dupa etichetaril de pe aici.

Daca sotul tau s-a uitat vreodata in viata la un film porno (bun) sa stii ca se poate sa se fi gandit ca acrita e mai buna decat tine. Si daca a avut inainte de tine relatii se poate sa fi fost vreuna dintre prietene mai buna decat tine, dar cu toate astea el e cu tine, nu cu alta care are sanii mai mari sau fundul mai ferm sau ochii mai verzi.


Putin mai multa toleranta trebuie ca sa poti intelege mai multe. Daca iti inchizi mintea etichetandu-i pe altii nu iti imbogatesti cu nimic viata, ba chiar ti-o saracesti.


Nu stii cati barbati mi-au spus senini ca aventura pe care o au sau pe care au avut-o fara stiinta sotiei le-a revigorat relatie de cuplu.
Ala se numeste adulter, sexul in 3 se face cu consimtamantul tuturor partilor, stiind ce presupune si are nevoie de niste oameni mai speciali ca sa poata sa faca asta. Ba chiar as zice ca dragostea lor e ceva...mai special. Gandeste-te cat de siguri trebuie sa fie pe relatia lor ca sa faca asa ceva.
Tu daca ti-ai vedea sotul flirtand cu alta femeie cred ca ai innebuni si te.ai gandi imediat ca va despartiti sau ca o place mai mult, sau sau. Ai putea sta relaxata fiind sigura ca NIMIC nu va poate zdruncina relatia?

Mie nu imi surade sexul in 3 in primul rand pt ca nu ma atrag femeile de nici un fel, tot in primul rand pt ca nu m-as simti niciodata confortabil si pt ca nu as putea in veci sa il vad pe prietenul meu facand sex cu altcineva sau sa fac eu in fata lui sex cu altcineva.
dar cei care pot au admiratia mea pt relatia lor.


Interventiile astea cu afirmatii care mai de care mai naucitoare ma fac sa imi imaginez ca cei care eticheteaza asa cu usurinta si spun cine pe cine iubeste au o bascuta verde cazuta pe urechea stanga iar celor care nu au bascuta ca si ei le spun ca sunt inferiori sau prosti.
Trist.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioachim spune:

va raspund si eu in curand. nu am avut timp, imi cer scuze. dar apreciez parerile tuturor.

Mergi la inceput