Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Cred ca sotul meu avea dreptate... sunt frigida...
Eu ma culc fredonand in gand "e plusica, doctorita" si ma scol cu "winnieeee, dragul meu winnieee".

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Noroc ca mi s-a facut rau aseara ca am avut o scuza buna sa ma uit la un film. Si iar noroc ca am gasitul unul bun Proprietate condamnata
(This Property Is Condemned) cu Robert Redford.

Apropo de raul de aseara. Faceam taitei si brusc mi s-a facut rau, bufeuri de caldura, transpiratie rece pe spate si frunte, greata, nu ma tineam pe picioare. Daca ma culcam era ok. Ce sa fi fost oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Mai eu stari de rau n-am avut la modul asta. Asa ma mai incearca si pe mine o greata, o usoara ameteala la ridicari bruste etc dar cam atat. Banuiesc ca e tot unul din multele neajunuri ale sarcinii. Daca eventual se repeta poti sa intrebi medicul ce si cum.

Alina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Doxy, cred ca toate cate le-ai insirat sunt de la greata. Cel putin la mine de la greata sunt, inclusiv frisoane

viitoare mamica de hocheist 14+

Mergi la inceput

Eu am zis ca e cadere de calciu (am auzit termenul de la colega mea ) si sotul rade de mine, cica ar fi mit asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oxana, si eu tot asa, mai nou ne uitam la Alba ca Zapada. Dar de obicei fara TV, ca daca e deschis , clar sunt desene, mi-e atat de dor de o stire in surdina, sau un serial, sau orice altceva, mai putin desene. Si seara cad si eu la datorie alaturi de el, nu mai am timp de filme.
Ce barbati, ce hormoni!! Mi-e dor de ganduri ca ale Alinei!! Eu ma invart intre raceli, examene la drept, amniocenteza si cei 7 pitici!! Deci te invidiez din tot sufletul meu , Alina!!.
Si mie imi place de Vigo, dar doar in Stapanul Inelelor

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Eu nu mai am greturi, mi-au trecut. Si m-a mirat ca s-a intamplat brusc. Daca eram la tara sigur mi se spunea ca am fost deocheata.

Mergi la inceput

Apropo de documentare si diagnosticare pe net. Citesc acum despre caderi de calciu sau atacuri de panica.
Cred ca am avut un atac de panica taiteii nu erau toti egali!!!

Mergi la inceput

Si Rares a mai scos aseara o perla. A zis ca el vrea o surioara-baietel.

Mergi la inceput

Fetelor, apropo de copiii nostri dragi si cat de perspicace sunt. Ma uitam cu Rares w-end-ul trecut la "Incredibilii" ii place foarte mult desenul asta. Si era o scena cand dl. Incredibil lua cina cu una, nu mai retin cum o cheama si face Rares "cred ca are tzitzi". Eu ratasem faza asa ca am asteptat sa mai prind un prim plan si culmea ca desi avea un decolteu adaaaanc, nu avea sani mari, ca sa zici ca ieseau in evidenta.

Mergi la inceput