Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
Delia_Rodica spune:
Eu nu cred ca era cadere de calciu . Am vazut destule caderi de calciu si nu semanau cu ce spui tu. Si sper sa nu ai parte de asa ceva
viitoare mamica de hocheist 14+
dnapotecuta spune:
Al meu nu agreeaza ideea de frate mai mare. El sustine sus si tare ca atunci cand va veni bebelusul el va fi si el tatic. Dupa care a zis ca va trebui sa isi gaseasca o mamica. L-am intrebatt pe cine si evident alegerea a fost naturala la varsta lui: "Pe tine, mami!". I-am explicat ca eu sunt a lui tati si el va trebui, ca tatic sa isi gaseasca alta mamica. Raspunsul a venit prompt: "Cum sa fii a lui tati? Esti mamica mea !!!"
Alina 18+
paula_m spune:
Cu al meu e si mai simplu, nici nu stie ce-l va lovi.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Sper si eu Rodica.
Alina, eu ca sa-l pregatesc pe Rares tot ii zic de surioara, il mai intreb de colegii lui de la gradi, daca stie pe cineva care are surioara. Mi-a raspuns ca prietenul lui, Matei, are. Si eu stiind ca nu are Matei surioara, i-am zis asta. La care Rares imi raspunde "ba are are ca i-am facut eu una" . Doamne rad singura ca mi-am amintit faza.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+
doxy spune:
Imi pare rau ca nu l-am intrebat atunci cum i-a facut surioara...
delia_timpau spune:
Buna fetele,
Eu va urmaresc din umbra, sunt un pic in urma cu subiectele, cred ca se confirma sarcina toxica, pt ca nu mai scap de greturi sunt foarte slabita si ametita, azi mi s-a facut rau in drum spre serv, a trebuit sa ma opresc, sa vomit, sa imi revin si dupa aia am plecat mai departe. nu stiu cum o sa ajung diseara acasa, pt ca am treaba si abia pe la 8 o sa intru pe usa..noroc ca e vineri!!
doxy, s-ar putea sa fie atac de panica..eu am inceput sa fac de cand sunt insarcinata, am fost la doctor, mi-a spus ca e de la hormoni si ca tb sa ma linistesc si sa astept sa treaca. si la mine tot din senin apar si ma termina psihic, pt ca dureaza vreo 2 ore pana ma linistesc. eu sunt si slabita fizic si cica de-aia..te pup si sper ca la tine sa fie prima si ultima data cand treci prin asta!!
13+
doxy spune:
Vai am de facut un contract si n-am nici un chef. Cred ca-l aman pe luni, pe motiv ca trebuie sa-l studiez bine in w-end.
Usor, usor se dezmorteste timpul afara si activitatea la birou...
Delia_Rodica spune:
Delia fi mai optimista, nu ai decat 13 sapt. Nu cred ca poti spune deja ca e sarcina toxica . Inca poti scapa de greturi. Sper din tot sufletul sa nu ai dreptate, cumnata mea a avut si foarte greu i-a fost, pana a nascut a vomitat zilnic.
viitoare mamica de hocheist 14+
doxy spune:
Delia, imi pare rau pentru sarcina toxica! Dar sa stii ca nu esti singura si Kate Middleton are. Glumesc, sa-ti mai ridic moralul.
Acces de panica? Pai, n-ar trebui sa am un motiv? Sau in sarcina totul se intampla fara vreun motiv anume...