Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
happy_ama spune:
Olimp, maine-poimaine o sa ne luam suturi in ficat . Fetelor eu am ramas la EVA daca intr-adevar este o printzesa si nu un printz. Betty, Bianca a fost in top 3 si pt noi
Happy_Ama 16+
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Mony fiecare alege unde vrea sa se duca. Pe mine eco ma costa 50 lei atat ii dau la doc de fiecare data cand ma duc si abea abea ii ia si pe aia. Daca ma duc la clinica la ea situatia se schimba pentru ca este eco 110. Aleg sa ma duc la spital pentru ca, cabinetul il are in afara Buc mie una mi-ar convenii sa ma duc la privat pentru ca eco este mai performant dar asta ar insemna cam 200 ron pentru ca mai este si benzina. Prefer sa pastrez banutii pentru altceva de ex pentru hainute . Oricum ideea este ca analizele nu sunt obligatorii daca vrei sa le faci bine daca nu nu. Majoritatea aleg sa le faca tocmai sa nu stea cu stres ca are ceva bebe desi cateodata nici analizele nu ies bine. Imi pare rau ca sunt multe familii care nu vor sa faca copii exact din aceasta cauza. Sarcina si nasterea foarte scumpe dar eu cred ca atunci cand iti tii minunea in brate merita toti banii din lume. 16+ Dana |
Scuza-ma ca intervin in parerea ta dar sa stii ca de multe ori analizele cam sunt obligatorii, mai ales atunci cand ai o sarcina cu risc si trebuie sa verifici tot timpul unele chestii, da sunt si analize care sunt mofuri dar crede-ma ca as prefera si eu sa stau linistita sa nu mai dau nici un banut la analize si sa nu trebuiasca sa merg la eco la 1-2 saptamani si as prefera sa merg in spital sa ii dau o atentie doctoritei dar uite ca nu se poate face eco asa, am fost duminica la urgenta cu sangerare si tot nu mi-a facut eco ca e langa sala de nasteri si nu au voie. Asa ca merg la cabinet si dau mult pe eco primesc si chitanta dar nu ma ajuta cu nimic ca nu are cine sa imi deconteze, dar asa cum am mai spus multumim lui Dumnezeu pentru minunea asta mica si o sa facem tot ce ne sta in putinta, daca nu o sa ne ajunga banii o sa imprumutam numai sa stiu ca am facut tot ce trebuie si bebe e bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
8+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
olimp spune:
happy posibil sa ne dea si la pateu mai incolo fetele care au mai avut bebei ne pot spune mai multe ...
mihaela , asa este , ce nu facem noi ....
paula draga mea ce scor , si mie mi-i se pare enorm
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
Mony08 spune:
unidanad nimeni nu o zis ca nu se merita sa facem orice ca sa fie bebe bine,ca doar pentru bebei facem orice,daca e si rate la banca
Numai ca eu vroiam sa spun ca nu mi se par asa ieftine analizele. Si mi-as dorii si eu sa merg la eco la 50lei,dar nu depinde de mine,cum spuneam ,totul pentru bebe.Probabil toate ne-am dorii sa mergem pe gratis,dar nu este cum ne dorim.
Pentru multe dintre noi sunt eforturi financiare f mari pe care ni le-am asumat inca din momentul in care am hotarat sa avem un copil.
Deci vorbeam despre partea financiara,nu daca se merita sau nu
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+
olimp spune:
mony asa este , amalia , cris , maria , mihaela , stim ce inseamna sa luptam sa avem un bebe ( sa ne se supere fetele daca am uitat pe cineva ) nu vreau sa enumar cati bani am cheltuit sa reusesc sa raman insarcinata , de 5 ani ma lupt cu infertilitatea , tratamente , inseminari , operatii , interventii , analize , drumuri in Ungaria , la noi , medici ,etc dar ce nu as face sa-mi tin bebele in brate
e costisitor , nu sunt ieftine, dar multiumesc la DD ca am avut posibilitatea sa le fac.
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
17 +
amaliaro spune:
Fetelor eu platesc 60 euro si cateodata dupa 3-4 dati nu imi ia bani si nu imi ia bani daca ma duc in urgenta cu sangerari reteta care mi o da este gratuita acum am numai clexan analizele sunt compensate 80% la clinica unde voi naste platesc si eu si statul eu voi plati 1550 cezariana +analizelr la copii si 5 zile spitalizare medicul ia 2500
amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
olimp spune:
amalia intradevar costisitor, dar in momentul in care ne vom tine gagalicile in brate toate se sterg...
oanka ti-am admirat fetita , scumpica foc , o adevrata domnisoara in devenire...
dedicut poza cu baitelul tau in brate e minunata ...sa te tot uita la ea ...
17 +
amaliaro spune:
Olimp am facut atatea sacrifici de 3 ani nu mergem in concediu doar doctori tratamente histero dar nu imi pare rau cand am vazut ca Dumnezeu ma rasplatit cu cel mai frumos dar cateodata cand ma doare ceva si mie frica ma incurajez singura ca Dumnezeu mi a dat si mi a dat si multe semne ca EL este langa mine mereu
amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
olimp spune:
amalia
17 +
olimp spune:
fetelor ca nu mai pot merg la
17 +