Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

olimp
amalia, am uitat sa-ti transmit ca m-a emotionat foarte mult povestea ta!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mony bafta cu ceraclajul.
Vroiam intr-o zi sa vad cum se face exact, dar am zis sa stau cuminte . Poate le trag dupa mine.
Stiu ce inseama dar practic nu stiu cum e procedura.

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna seara! Fac o exceptie si intru si in w-end, deja Rares ma trage de maneca :D.
Paula felicitari pentru fetita si pentru examen!

Vroiam sa zic de sosul chinezesc, ca am uitat, la cati chinezi sunt eu as spune ca e chiar benefic in sarcina :)))))))))))))))).
Va pup! sa aveti un w-end linistit. Noi plecam prin strainataturi in musafirie.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp nu este nimic de la sarcina eu am avut perioade cu plalpitati de la 7-15 8 ore pe zi ma sufoc imi curge sange din nas in fiecare zi si mai nou am gingiile unfalate si cum mananc ceva incep sa sangerez dar le duc pe toate bucuroasa la inceput m am speriat ma vazut cardiolog dar este totul ok

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia cred ca ar trebui sa merg si eu la un consult cardiologic sa ma linistesc , si mie mi-i se umfla gingiile si sangereaza...

ele si la noi e asa , chear daca suntem impreuna de o gramada de ani , sa nu va spun ca am fost colegi de clasa din calsa a cincea deci de vreo 22 de ani , ei bine nu facem de pe atunci dar si noi simtim lipsa unui-altuia , ne iubim si asat e cel mai important.

delia

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput