Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 #3#

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Buna fetelor!

Nu am mai intrat de multisor... Nu imi mai arde de nimic... Fata mea nu ia in greutate, ba chiar a slabit in ultima saptamana si eu sunt terminata cu nervii. Nu va suparati pe mine, dar nu am mai citit pt ca nu mai suport sa fac comparatii cu a mea :( ma chinui cu ea de trei luni de zile deja si cred ca nu mai suport si renunt la alaptat. M-am tinut eu batoasa ca o sa alaptez de data asta, dar totul e impotriva mea. Are doar 5.300 la aproape trei luni, nascuta cu 3.960. Media saptamanala e f mica. O sa ii fac analizele, ca asta era ultima solutie. Si pasul urmator, trecerea catre laptele praf... Ea mananca putin, eu nu produc si tot asa ne invartim in cerc si nu facem nimic bun. Ma doare sufletul cand ma gandesc ca nu o sa mai am momentele astea minunate, cu ea la san, dar nici nu vreau sa ii fac rau din cauza ca imi doresc eu f mult sa alaptez. Asa a fost sa fie... Eu m-am straduit cat am putut de mult, nu stiu unde am gresit, dar e cazul sa ma dau batuta :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Geani, imi pare rau...te cred ca nu ti-e usor deloc...Nici mixt nu merge? Sa ii suplimentezi o masa sau sa ii mai dai lapte praf dupa ce suge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

V-am admirat frumusetile de copii din picassa.Doamne,ce minunatii avem ! Unul mai frumos ca altul !
Am mai pus si eu poze cu Irinuca mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Geani, iubita, da manuta-ncoa' si hai afara din butoi
Laptele praf nu e otrava, chiar e de mare ajutor pt noi, cele care am pierdut startul la alaptare. Nu trebuie sa te invinovatesti de nimic si nici sa fii cu nervii la pamant, pentru ca momentele astea, in care minunile noastre sunt bebelusi, nu se mai intorc. Pune fetita la san si cand nu se satura da-i completare lapte praf si gata, asta e. Nu-i un capat de tara si nu se merita sa intri in depresie pt asta. Si Luci papa si san si biberon, orice, numai mancare sa fie. E drept ca daca-l iei intr-un colt retras si-l intrebi prefera sanul, dar asta e... Trebuie sa ii dau si una si cealalta.
Of, cata tristete si disperare razbat din mesajul tau... da manuta-ncoa' si gata, lasa ce-a fost deoparte. Daca micuta e vesela nu te stresa cu greutatea ei, da-i completare si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Cellena, pozele Emei sunt priceless, dar ea in tummy tub e cea mai cea
Ti-am zis ca rau n-are ce sa-i faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Fetelor, stiu ca v-am mai zis, dar ce frumuseti sunt pe picasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Geani te inteleg ca esti suparata,sunt sigura ca toate mamicile doresc sa aibe suficient laptic pt a le da puilor insa nu de fiecare data se poate.Subscriu la ce au zis si fetele ii dai san si apoi completare.Hai nu mai fi suparata ca nu e un capat de tara,nu ai nici ó vina tu ai tot incercat.Eu in locul tau tnt asa as decide,important este sa se sature pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Tocmai ziceam ca a avut scaun normal si tocmai ce a facut altul cu probleme.Off cred ca albesc pana luni:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Am reusit si eu sa va citesc,finally!
Bebe al meu da afara dupa fiecare masa,indiferent daca ii scot aerul sau nu.Mai nou in timp ce suge vine un val de lapte si ma murdareste.Am facut eco,nu are reflux,e doar haplea si mananca fara sa aiba nevoie.
Si scaunele lui sunt moi,intra in pampers dar ramane si pe langa ...bobite plus nelipsitul mucus.Care btw m-am obsinuit,poate asa e la el.Cu probiotice nu s-a reglat,chiar facea kk mai violent ca sa zic asa.
Nu e mucus mereu,dar la 1-2 scaune pe zi il observ.Cand face mai mult adica.
Am facut si noi vaccin,a plans cand a bagat acul si apoi l-a adormit tatal lui in brate.
Apropo de plans nu cred ca e un puseu de crestere ca dureaza deja de 2sapt.Pur si simpplu nu poti sa faci nimic cu el,ori mananca,ori plange,ori doarme.Un chin cu somnul,il adormim care cum putem si in 10min e treaz.
Ieri a plans intruna la eco pt reflux,dar intruna si dr ala se misca in reluare.Apoi la degustare pt botez l-am luat cu noi iar a plans incontinuu desi era mancat,dormise in masina si cand s-a trezit ca l-am dus adormit acolo a inceput show-ul.
Ce sa-i fac ca nu mai rezist? Ziceai Cellena de exercitii,pai al meu daca cumva vreau sa fac ceva cu el si se pune pe plans mai bine ma lipsesc.O sa-si tina capul tarziu,si-l tine acum dar nu f bn dar nepunandu-l pe burta o sa ii fie greu.Dar urla daca il pun si apoi juma de ora sa ma chinui sa il linistesc nu am facut nimic.Si suzeta nu o vrea,ii suge mana dar apoi isi aminteste ca e timpul sa urle.
Am vazut 2 pediatrii pana acum,niciunul nu a observat vreun motiv.Una l-a prins binedispus,ii zambea,ma mir ca nu a zis femeia ca sunt nebuna.
Daca mai sta cuminte sta in patut,se uita la jucarele,vorbeste cu ele si da intruna din maini si picioare,dar intruna fara oprire.Cand se plictiseste ghiciti ce face?Plangeeeeeeee
Geani eu zic sa nu te invinovatesti,asa faceam si eu si n-am rezolvat nimic.Da-i fetei formula,si sa nu te iei dupa toate sfaturile consultantelor in alaptare.Eu i-am dat la cerere,sa stimuleze productia,m-am chinuit ca uneori suge din ora.Relax ca nu esti prima sau ultima care ii da lapte praf si cred ca asa e felul ei,nemancaciosa.
Henri Nestle asa a facut avere,a inventat farine lactee ca sa salveze micutii ai caror mame nu aveau lapte.Si la 1800 erau mame care nu aveau lapte.Mi s-a acrit de cei care au numai teorii ca inainte nu exista lapte praf si cresteau copii.Urlau saracii de foame de nu mai puteau pana incepea sa le dea mancare.
Azi am nervi pe toti cu teoriile lor despre cum ar trebui sa ne crestem copii,plansul copilului ma aduce intr-o stare de nervi tot timpul.Orice i-as face el plange,desigur cand se porneste.Mai sta si cuminte dar prea putin.
Ma duc sa pun geana pe geana poate mai imi trece supararea



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Dana draga, linisteste-te, ca ii ransmiti si lui starea ta..O sa mai creasca si se mai linisteste, plus ca se spune ca si dupa botez se mai linisteste, nu stiu daca asa e, dar asa se spune.

ai verificat tot tot? poate are pampersul prea strans, poate are pantalonasi al caror elastic e prea stramt, etichete pe dedesupt sau cusaturi mult prea groase, fermoare de pijamalute care intra in carnita, poate ii e prea frig (verifica nasucul, mai ales-si manutele), sau poate ii e prea cald.. Poate are nevoie doar sa fie mangaiat un pic mai mult sau pur si simplu daca o sa te simta pe tine mai linistita, va fi si el mai ok..
Hai ca va fi bine.

ref la jocuri pt el, da, trebuie stimulat si ajutat, dar in ritmul lui, nu fortat.Eu nu sunt de acord cu intorsul de pe o parte pe alta de acum, nu e inca timpul pentru asta, nu inca! eu il las in ritmul lui, ca si asa, fiecare zi aduce ceva nou..

Angelique, la noi colicii sunt pe lista, zilnic, 2 ore juma dimineata si in jur de o ora juma seara(asta mai nou)

va pup,dragelor

sambata,pe 9,avem botezul,asa ca pana nu trece ziua asta, nu prea apuc sa intru






Mergi la inceput