Diane 35 retrase de pe piata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

In Franta e mare scandal din cauza pilulelor de generatie 3 si 4!!Au fost mai multe decese,sint citeva sute de cazuri in care femeile respective au ramas cu handicap,etc.
Diane 35 este medicament contra acneei ,dar a fost folosit in mod abuziv ca si contaceptiv! de aia e scandalul asa mare aici si a fost interzis!!
Iata lista contraceptivelor cu bucluc:
http://sante-medecine.commentcamarche.net/faq/9345-liste-de-pilules-de-3eme-et-4eme-generation#pilules-de-3eme-et-4eme-generation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

misto! ma regasesc in lista aia pe lafo 4 pozitii, pana m- am ales cu minunatia mea de afectiune multumesc Corina! cred ca ar trebui sa se faca un topic separat cu lista aia pe Dc undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Din pacate am luat si eu timp de 5 ani trei dintre contraceptivele de pe lista!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu am luat Diane35 cam 1 an si jumatate... din 2003 pana la inc. lui 2005. Aveam un ten cu acnee si nu scapam nici cum de ea... deja aveam 27 ani si eu tot ca la pubertate aratam. La inceput nu prea am avut tragere sa le iau mai ales sa nu luasem niciodata AC si ca deja ma gandeam ca-i vremea sa fac un copil.
N-am avut nici o problema de la ele... am scapat de acnee si cel mai important de durerile ingrozitoare de burta pe care le aveam inainte de menstruatie (inainte de AC aveam dureri de ma tavaleam pe jos).
Imediat ce am renuntat la ele... dupa 2 luni cand am incercat sa raman insarcinata..mi-a iesit din prima.

In schimb pot spune ca de la o "banala" capsula de magneziu si fier am o gramada de reactii adverse (conform cu avertizarile prospectului)... asa ca am renuntat la medicament.

Mergi la inceput