Inegalabila frumusete
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Cheile Nerei, va pun doar 2 poze, Cascada Beusnitei si Ochiul Beiului
Si muuulte alte locuri, avem o tara absolut superba!
valentinag spune:
Pfuu, o sa acaparez subiectul, la cat de draga imi este Romania!
Sa faceti un traseu spre Creasta Cocosului, in Maramures, sa vedeti priveliste, iti taie respiratia!
Marcia03 spune:
Ft faine locurile si pozele.
Asa este, tara noastra este ft frumoasa, dar nu stim sa valorificam lucrul asta. Si e pacat. Am fost in Bucovina vara trecuta, a fost superb. Lacul Rosu e si el unic. Sighisoara e frumoasa. Mai este o manastire langa Sighisoara, are nume nemtesc (construita de sasi), dar nu imi aduc aminte (il intreb pe al meu elvetian cum o cheama, ca el stie).
CorinaDani spune:
Salina, muntele de sare si Baia Baciului - Slanic, Prahova
Pestera Mu.ierii
Ghetarul de la Scarisoara
Manastirea Zamfira - jud. Prahova (picturile interioare au fost facute de Grigorescu)
Cristina_OR spune:
Viviana,ma pui la marturisiri .imaginati-va ca eu locuiesc la cativa km de aceasta cascada (Bigar) ,si nu am stiut de ea,pana nu am vazut un link postat pe internet.dar,urmeaza sa dau o fuga pana acolo sa vad cu ochii mei minunea .
locuri frumoase sunt o multime in Romania,trebuie doar descoperite de un "ochi profesionist"
-----------------------------------------
ALEX va cere din nou ajutorul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176454&whichpage=1
viviana spune:
La baza unu perete de stanca aproape vertical se afla izbucul Tauz.
Izbucul este o rabufnire a apei din subteran.
Acolo apa e turcoaz, atat de limpede, nemiscata si tacuta incat timpul sta in loc si dragostea renaste.
S-a format un lac cu o adancime de peste 100 m ale carui galerii intra in pestera Coiba Mare. Scafandri si speologi cauta sa-i atinga abisul si nu au resuit inca.
Genunea si-a luat tributul. In anul 2002 un scafandru polonez isi pierde viata fiind recuperat de colegii de expeditie de la adancimea de 74 m.
Foarte frumos acest filmulet de vazut:
Cavediving in Romania: Izbucul Tauz
www.youtube.com/watch?v=t5qP1R0shzE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=t5qP1R0shzE
A doua poza este placuta, prinsa-n stanca,ce cinsteste memoria scafandrului.
AgnesLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marcia03 Ft faine locurile si pozele. Asa este, tara noastra este ft frumoasa, dar nu stim sa valorificam lucrul asta. Si e pacat. Am fost in Bucovina vara trecuta, a fost superb. Lacul Rosu e si el unic. Sighisoara e frumoasa. Mai este o manastire langa Sighisoara, are nume nemtesc (construita de sasi), dar nu imi aduc aminte (il intreb pe al meu elvetian cum o cheama, ca el stie). |
O fi Biertan (nu e manastire, ci biserica fortificata)?
Eu sunt indragostita de dealurile din zona, mi se par cel putin la fel de frumoase ca si colinele toscane
Bedrosmart spune:
Daca se pun la socoteala nu numai frumusetile naturale, ci si cele construite de mana omului, eu am fost de curand foarte impresionata de complexul hotelier de la Cheile Gradistei-Fundata (la Moeciu).
Desi era inceput de iarna, dar fara zapada (noiembrie), privelistea iti taia respiratia, parca plutesti intre munti, iar complexul hotelier in sine mi-a facut o impresie foarte buna, privit pe dinafara. Din pacate, nu-mi permit financiar sa ma cazez pe-acolo cu familia, deci nu pot sa recomand personal, dar ca peisaj mi se pare ca merita din plin banii. As merge oricand in vacanta acolo.
B.
Ioana_Pos spune:
Aleatoriu:
Defileul Dunarii, in special in zona la Cazane, cu manastirea Mraconia
Manastirea din Stnaca - tot pe Dunare, in Caras Severin
Bisericile + cetatilor sasilor
Manastirile din Bucovina - de vizitat mai ales primavara sau vara timpuriu (noua ne-a placut Arbore cel mai mult, ca e mai retrasa si mai putin incadata de turisti)
Marginimea Sibiului
Sighisoara/ Sibiu/ Timisoara
Ma mai gandesc si poate pun si ceva poze diseara de acasa