Homeland cu miros de tocanita de cartofi
Raspunsuri - Pagina 21
Chuny spune:
Carmaw, sedere placuta la mare! Sper sa aveti acolo si ceva piscine termale, ca pe vremea asta e cam rece apa.
Danyce, eu manânc mamaliga cu brânza si iaurt uneori, e tare racoritor.
Maru, Homeland si tocanita de pasarele e o varianta. sau Homeland si Angry Birds sau Angry Birds - prietenii stiu de ce .
Eu azi plec cu baiatul meu la Paris ... singurei pe tren, metrou, tineti-mi pumnii!
szivarvany spune:
Chuny, pumnii stransi sa va intoarceti cu bine Mergeti in plimbari sau cu alt scop ?
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum
Chuny spune:
Multumesc, la medic mergem si, sper, la turnul Eiffel. Acu', grija mea e sa ne si intoarcem întregi acasa, prima oara cand am fost cu el a fost oribil, acum a mai crescut, mai întelege una alta, dar tot se pune in pericol.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Chuny Multumesc, la medic mergem si, sper, la turnul Eiffel. Acu', grija mea e sa ne si intoarcem întregi acasa, prima oara cand am fost cu el a fost oribil, acum a mai crescut, mai întelege una alta, dar tot se pune in pericol. |
Of,te inteleg atat de bine,va tinem pumnii!parca ma vad pe mine cu Mihai!
maru spune:
neata si un ceai cald!
mihaela, deschizi tu, te rog, un topic nou? Angry birds in Homeland?
Multam!
chuny, o sa fie bine, dar ia niste gravol inainte de a pleca!