Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
deiutza24 spune:
Dar stiu ca sunteti vorbarete nu gluma.
Evident ca iar sunt in urma, orice as face nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Elyana, in primul rand tie vroiam sa-ti spun ca eu am fost acum un an si ceva la clinica respectiva, tot cu un voucher si am dat peste un dr. arab pe care abia am reusit sa-l inteleg, mi-a spus numai tampenii si mi-a dat sa fac niste analize asa de amorul artei. Asistenta care l-a asistat la recoltat era de fapt casiera si nici macar nu-si pusese manusi, iar cand am venit sa-mi iau rezultatele m-au pus sa platesc mult in plus pt ca ametitul de doctor nu notase nu stiu ce pe fisa. In concluzie un big NO acelei clinici.
19+ cu
flory_blanca spune:
Miche o sa intreb unde mergeam sa vad poate imi dau ei niste solutii. Macar o ora sa fac si tot ma simt mai bine.
Deny imi pare rau de problemele tale. Nu te intrista ca sigur gasesti solutii. Daca nasti in ro de ce nu te poti intoarce repede in austria? ce acte ai nevoie?
Iris eu baie ii faceam zilnic, era un ritual care ii facea placere si o pregateam de somn asa. Nu i-am pus nimic in apa si nici nu i-am facut vreodata decat in cadita ei din lipsa de dezteritate nu de alceva. La fund in schimb o spalam tinuta pe mana la chiuveta dupa fiecare caca sa nu se irite. Baia cu apa de la robinet o faceam.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deiutza24 Dar stiu ca sunteti vorbarete nu gluma. Evident ca iar sunt in urma, orice as face nu reusesc sa tin pasul cu voi. Elyana, in primul rand tie vroiam sa-ti spun ca eu am fost acum un an si ceva la clinica respectiva, tot cu un voucher si am dat peste un dr. arab pe care abia am reusit sa-l inteleg, mi-a spus numai tampenii si mi-a dat sa fac niste analize asa de amorul artei. Asistenta care l-a asistat la recoltat era de fapt casiera si nici macar nu-si pusese manusi, iar cand am venit sa-mi iau rezultatele m-au pus sa platesc mult in plus pt ca ametitul de doctor nu notase nu stiu ce pe fisa. In concluzie un big NO acelei clinici. 19+ cu |
Seamana? http://www.romedic.ro/medic/vahdani-majid-08948
19+ +
Monik86 spune:
Hmmm! Interesant cu baita! Si eu aveam in cap baitele facute cu apa fiarta, dar daca voi ziceti ca le-ati facut baita cu apa de la robinet si a fost ok si in reportaj zice la fel, cred ca asa o sa fac si eu. Mai ales ca eu nu sunt adepta cresterii copilului intr-un clopot de sticla.
Dar voi ati folosit termometrul de apa sau clasica metoda a "cotului bagat in apa"? Ca eu ma gandeam ca voi folosi doar cotul, dar acuma nu stiu cat de exacta trebuie sa fie temperatura, ca poate mie mi se pare ca apa e ok so ra de fapt n-are 37 de grade.
Ce obosita sunt! Acusi plec acasa, ca nu mai pot!
19+ cu
VIOIKA76 spune:
Mad si Hellie multumesc mult de raspuns !
Am cerut contractele pe mail de la ambele clinici si din ce am studiat ,in avantaj iese Medlife si dupa ce voi discuta cu sotul cred ca voi alege aceasta clinica.
Despre dr Caliopia Parfene am citit si eu de bine ,as putea sa incerc sa vedem daca ma va primi.
Monik la primul copil am folosit termometrul dar apoi in timp te obisnuiesti cu temperatura apei si vei sti cum sa o potrivesti si fara termometru.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
VIOIKA76 spune:
Se vede ca incepe wekend-ul ,ca se face brusc liniste.
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai odihnitor !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
deiutza24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana Seamana? http://www.romedic.ro/medic/vahdani-majid-08948 19+ + |
Dap, el este. Chiar m-am uitat pe fisa de la el ca sa nu vorbesc prostii. Mie personal nu mi s-au parut profi deloc.
19+ cu
Irinukaaa spune:
Hey!
Am mai incercat si eu sa va scriu acum vreo 2 seri si in timpul mesajului mi s-a inchis calculatorul ca am ramas fara baterie, asa ca am abandonat (era si vreo 2 dimineata).
Aveti spor la scris, nu va jucati. Foarte greu tin pasul, mai ales de cand sunt si cu renovatul casei, drumuri multe de la apartament la casa, grija de puiul meu doar eu ca sotul e personajul principal la renovat..., si colac peste pupaza il am si pe tata cu noi non-stop in casa care se comporta mai rau ca un copil si astepata totul de-a gata. E la pachet cu mama care ajuta mult la casuta, asa ca incerc cat pot sa ma abtin dar deja nu mai reusesc.
Azi de 2 ori m-a pufnit plansul de ce a facut/ zis deci sunt la limita cu nervii, clar.
Din ce ati mai vorbit mai zic si eu de baia bebelusului ca noi am facut-o zilnic (si acum la fel ii facem) si exact cum zic si celelalte mamici e asa ca un ritual. Temperatura la inceput dupa un termometru din ala de apa iar apoi "la ochi".
La fiecare caca il spalam la robinet ca nici eu nu-s pro servetele umede - doar la nevoie cand eram in deplasare si nu aveam cum sa-l spal.
Eu nu stiam nici sa tin un copil in brate (ca pe bune ca n-am mai tinut nici unul mai mult de 5 secunde odata), iar baia i-am facut-o ca pe ceva natural, ca si cum stiam... nu stiu sa explic dar face parte din pachetul "mama" si cand esti pus in fata faptului implinit te descurci mai bine ca oricine (ca o aveam si pe soacra si pe mama in prima zi de baita dar am zis "nu" - eu sunt mama eu ii fac baita).
E... nu-l spalam pe spate in primele zile ca mi-era frica sa nu-mi alunece din maini, dar am invatat-o si pe-asta. Amintiri frumoase...
Pupici ca mi s-a trezit puiul si vrea sa ma dau jos din pat.
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+
Monik86 spune:
Multumesc mamicilor experimentate pentru sfaturi si pentru ca ne impartasesc si noua din experientele lor Eu nu pot sa zic ca sunt stresata ca nu o sa ma descurc, am destul de multa incredere in mine ca viitoare mamica, dar ma incurc la unele mici detalii, cum ar fi chestia cu termometrul. Poate ca nu-i ceva foarte important, dar vreau sa stiu cat mai multe
Uff, acum ma relaxez si eu un pic in patut. In drum spre casa m-am oprit la un centru comercial sa vad ce au la reduceri. Am intrat si intr-o bijuterie si am vazut niste cercelusi pentru bebeluse asa de frumosi
19+ cu
Iris1211 spune:
Daaa, deci sa va povestesc cum a fost cu morfo fetala:
Ca o prima concluzie am plecat de acolo mai proasta decat ma dusesem, deoarece am avut si ghinionul sa dau peste o doctorita, care probabil ofensata de faptul ca nu eram pacienta ei, s-a comportat tare ciudat si a fost negativista tot timpul.
Deci, m-am urcat pe masa, a inceput ecografia si, exceptand situatiile in care imi spunea uitati coloana, coastele, inima cu 4 camere, etc, mi-a vorbit numai in termeni.
Mi-a zis la un moment dat ca bebe are 819 gr +/- 90 gr, ceea ce mie mi se parea f mare (citisem ca la 24 sapt are aprox. 500 gr), dar ea tot o tragea ca nu e f mare si ca ceea ce am citit eu e varza, dar m-a linistit (in opinia ei) zicandu-mi "se mai nasc copii de 2.6 kg".
Si eu si sotul meu am auzit cand a zis 819 gr, dar pe hartie scrie 619 gr. Apoi ca este f jos si este posibil ca eu sa am contractii nedureroase si sa fiu constienta ca daca nasc acum sansele se supravietuire sunt minime. Mi-a mai zis ca are cordonul in jurul gatului si cand am intrebat daca si-l poate scoate bebelul din jurul gatului, ea imi spunea ca se pot intampla accidente nefericite.
Mi-a tot sustinut ideea asta ca e f jos sarcina, ca bebele era cu capul in jos, iar cand am intrebat-o daca e normala pozitia ea mi-a spus ca face yoga. La un moment dat s-a oprit si si-a dus o mana la gura (ca si cum s-ar fi speriat) si a tot analizat ceva (mie imi parea a fi inima), a tot facut stop cadru, apoi tot a marit, a colorat, toata chestia asta a durat vreo 5-10 min, petrecuti cu mana ei la gura si fara sa ne spuna absolut nimic.
Dupa morfo, ne-am dus in cabinet unde ea a scris niste chestii pe o hartie, noi am asteptat sa termine de scris in ideea ca ne va face un rezumat la ceea ce a scris, dar ea mi-a pus hartiile in brate si a zis ca ceea ce a scris ea sa discut cu dr ce-mi supravegheaza sarcina.
Am intrebat-o daca in afara de faptul ca e jos sarcina a mai vazut ceva "suspect" si ea a zis cu juma de gura ca nu.
Cam atat despre experienta cu aceasta cretina. Va dati seama ca acum sunt terminata, dar....sper sa ma tina nervii pana luni seara.
va pup
24 + cu