Colectia de toamna-iarna 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, multam de antirecomandare.
Eu ma mai relaxez facand prospectiuni turistice, desp vacantele viitoare :)

Apropo:
-am sunat-o pe Anda, isi direste sa vina si ea in tabara dar prefera inceputul lui septembrie si nu vrea din nou la Danes dar s-a oferit sa caute si alte variante
-am sunat-o pe Noki care ar veni si ea

Astept pe toata lumea sa participe la brainstorming sa ne alegem o perioada, apoi sa discutam destinatia si apoi, incet-incet sa rezervam, sa nu ne trezim ca nu mai gasim locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu sunt in parc cu copchii!

Maria nu mai stiu tu lucrezi ?

Lavi nu mai stiu adresa din contul comun pt poze
Dar oalele de la fiert carnea nu le spala perfect dar mie mi se pare ok sa le dau un pic cu buretele dupa si gata
Ce model complicat ai luat

Sapt viitoare o sa raman si eu doar cu V si I, A pleaca la cta cu mama pt 2 sapt

Noi am gasit intotdeauna cazari si la last minute, bani sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Oricum, e superba senzatia sa strangi masa, bagi vasele la masina si pa!
A doua oara, ieri, l-a spalat mai bine, tot nu perfect, dar nu mi se pare mare lucru sa mai dau un pic cu buretele pentru ca grosul a fost luat.

Ies si eu cu Ami imediat, nu pot sta prea mult pt ca trebuie sa o pazesc si ajut pe Silvia care are 5 subiecte de Olimpiada de facut pe luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA!!!!

remember me?

Mi-e asa dor de discutiile de aici si de voi....nu am citit decat subiectul asta, nu cred ca am timp sa mai reiau din urma :(

Nici nu stiu cu ce sa incep...ma bucur ca sunteti bine, ca mai tineti legatura dar nu stiu de unde faceti rost de timp. Se vinde undeva? ca as vrea si eu un picut :).

Noi suntem bine, Vlad mege ok cu scoala, mai greut a fost la inceput cand trebuia batut la cap - si acum tragem de teme, dar ii merge mintea si le termina imediat, e mai greu cu pornitul.
Doamna invatatoare ii spunea Mutulica, deoarece abia scotea doua vorbe de la el, vorbea foooarte incet, nesigur pe el, nu ridica mana chiar daca stia. Acum si-a mai dat drumul, a mai prins un pic de curaj.

Citeste, chiar foooarte bine, pe oriunde scrie un cuvant el il citeste, sa vedeti pe strada cum ne oprim sa citeasca cate o reclama! La TV se supara cand nu apuca sa citeasca tot randul.

Gabi - stiti ca nu ii mai spunem Alex, l-am intrebat cum vrea sa il spunem si a ales Gabi - este grupa mare, sper ca la toamna sa intre clasa 0, nu face nimic nimic acasa, la gradi scrie de bine de rau dar incepe cu "sunt obosit!". Ia numai note de 10, este perspicace, activ in clasa, educatorele sunt extren de incantate de el, sa vedem cum ne descurcam la scoala.

Eu...servici servici servici, oboseala, stres, noroc cu copiii ca ma scot din "depresie" cand ma ia in brate si-mi spun "placintica mea, regina mea, te iubesc". Ma topesc toata!

Va pup dulce si incerc sa mai intru.

PS: numai stiu nici utilizatorul nici parola la contul comun si as vrea sa va vad!
Daca-mi aduc aminte, o sa pun si eu poze!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Joy, bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Joy, bun revenit pe forum! Felicitari baietilor destepti, cred ca esti tare mandra de ei!

pe unde a disparut toata lumea?
Lavi, oare sapt. asta esti deja singura cu fetele? Multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy, bine ai revenit! Ma tot intrebam ce mai faci! Ce mult ma bucur ca esti asa fericita cu baietii tai, imi amintesc ce greu ti-a fost in primii ani! Dar uite ca lucrurile se schimba.

Maria dap, sunt singura cu mandrele, a fost bine ca noaptea de sambata spre duminica am dormit pana la 8:40. ( bun, cu trezirile de rigoare de peste noapte) dar azi noapte m-am culcat pe la 0:30 si m-a trezit Ami la 6:30 plus inca o trezire lunguta pe la 2 asa ca mi-e cam somn ja . Sa vedem noapte asta cum o fi, imi propun sa ma culc mai devreme.

Noroc cu Nati ca s-a facut cinstiincioasa, acum ca, trebuie sa trag de Silvia cu lectiile. Bine ca macar numai de una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, sper sa treaca usor saptamana, sa nu te simti coplesita sau prea obosita. Nu ai sanse sa il insotesti si tu pe V in vre-una din calatoriile astea? Ar fi super sa ne intalnim si aici!

Joy, bine ai revenit!! Felicitari pentru baietii tai, sa ne mai povestesti de ei.

Maria-Alexia, bine ca va reintrati in normal.
Vremea la noi acum e cam ca si toamna in Romania - mai racoare, si mai cu ploaie. Verile sunt calduroase, dar uscate.

Ile, am uitat sa-ti spun ca si eu am fost pasionata de citit cand a intrat frate-meu in clasa I, mi-a trebuit si mie abecedar desi aveam doar 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Scot capul dintre subiecte de olimpiada de mate.

Meemsy hehe, poate l-as fi insotit eu, adica poate se poate legal vorbind dar unu ca nu am viza si doi ca nu mai am cu cine lasa fetele. Iar 3 bilete de avion plus unul de bebe, plus camera ( apartament) la hotel, plus bani de cheltuiala o saptamana pe acolo ne-ar costa cat 2-3 vacante in Europa. Unde mai pui oboseala drumului si faptul ca ar trebui invoite fetele de la scoala. In plus eu nu conduc, V merge cate o sptamana dar e toata ziua la servici, ce as putea eu sa fac, sa ma plimb cu fetele cu trenul. Tot mai comod e acasa. pe masura ce ma gandesc la varianta asta imi dau seama ca e ca in bancul ala cu ia in casa si scroafa si vaca si oile, apoi da-le afara si uau ce bine e!

deci a rezultat ca e simplu si comod si bine si mai ales ieftin acasa :) singura cu toate 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

HELLO
si noi vrem in tabara in septembrie, sper sa nu fie prea frig afara atunci.
David a avut de scris in wk de pe mate2000 de la pag. 55 la 76, am lucrat vineri si sambata, spun "am" ptr ca am obs ca se plictisea mai greu de mate dc eram eu langa el sa imi citeasca problemele si sa ii aprob rezultatul. S-a gandit doamna ca au ramas prea mult in urma si sa faca ei un efort in wk. azi au avut mate, abia astept sa vad dc a avut succes, mie mi s-a parut infernal.
in rest scrie oribil, ieri l-am certat si a inceput sa planga ca el scrie cat poate el de bine, ca se straduieste, bla bla. mi-era mila de el, dar cand avea colega de banca-la after, ca in clasa au bancute de o persoana- o fetita ce scria frumos, scria si el lafel ca ea.

in rest nu ma omor cu curatenia,mai gateste si Sorin in wk, am timp sa citesc,( acum imi place Guillaume Musso- prea soft ptr altii, dar ma deconecteaza) mai vad seriale pe vplay.Nu prea ma uit la tv, ce-i drept.

Mergi la inceput