Leacuri si medicamente, care si de ce?
Raspunsuri - Pagina 2
b.nica spune:
Raspund nu ca medic ci ca simplu observator, toate rudele din familia mea si a sotului meu afectate de cancer la san aveau ceva in comun si acest lucru l-am retinut datorita studiilor mele in Homeopatie.
Sunt convinsa ca daca isi corectau mostenirea nefasta din antecedente nu se mai inbolnaveau!
Faptul ca tratamentul cu citostatice le-a grabit sfarsitul nu am cum sa-l demonstrez.
BellaDonna spune:
eu nu am suferit de cancer da vorbesc din punctul de vedere a unui pacient care azi a beneficiat de mdedicina alopata, de la simpla aspirina la vacin, la comfortul de care beneficem azi ,
si b.nica nu dezinforma aici cancerul la sant se duce o campanie de informare foarte agresiva tocmai ca sant mai multe forme si pt a preveni si combate si nu incerca sa dezinformezi ca doctor ar trebui sa sti mai bine
XIO spune:
B.nica, riscul de face cancer de san daca in familie ai rude de sange care au avut acest tip de cancer este mult mai mare decat la cei care nu au avut. Exista genele BRCA care sunt un marker al cancerului de san.
Cancerele au o clasificare, chimioterapia se recomanda de la stadiul 2 si pana in stadiul 4, supravietuirea in stadiul 4 la 5 ani e extrem de scazuta fata de supravietuirea la 5 ani in stadiul 2.
Prin urmare nu este corect sa te bazezi pe acest rationament invocat de tine.
Cancerul de san are multi factori care contribuie la aparitia acestuia, dar factorul genetic in nici un caz nu poate fi ignorat sau tratat. Decat daca faci mastectomie preventiva, altfel genele raman orice ai face.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Cancerul de san are multi factori care contribuie la aparitia acestuia, dar factorul genetic in nici un caz nu poate fi ignorat sau tratat. Decat daca faci mastectomie preventiva, altfel genele raman orice ai face. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
In Germania se face un fel de "arbore genealogic"al cancerului,am o cunostintza aflata-n tratament cu citostatice pentru cancer ovarian,in urma acestui test i s-a recomandat masectomie pentru ca riscul de face si cancer mamar este extrem de mare.(tota femeile din familia ei au murit de cancer mamar sau ovarian)
Dana
Chuny spune:
Si prietena mea, 35 de ani, si-a facut mastectomie pt acelasi motiv: toate femeile din familia ei au aceasta gena, multe au murit deja de cancer de sān. Au aflat ca sunt purtatoare ale genei dupa ce verisoara ei a murit acum 3 ani, la 32 de ani, de un cancer galopant la sān. Nu a avut timp de niciun tratament, a fost fulgerator si a lasat doi copii mici. Aproape toate rudele ei de sex feminin au facut mastectomia pt ca nu pot risca sa-si lase copiii fara mama.
histamina spune:
de ce cei care nu au trecut prin asa ceva isi dau cu parerea?
as vrea sa stiu si eu,ca un prost de rand, in secundele alea in care crapi pe bune, in care iti zici pe bune ultima rugaciune, si serul ala salvator iti curge in vene si da, poti sa iti cresti copilul,deci as vrea sa stiu si eu cate din vitezele de acum ar alege simplu bilute,trilute sau ierburi.
inchideti ochii, imaginati-va copilul care va asteapta acasa, sotul care va iubeste si asteapta, si imaginati-va ca va smulgeti perfuzia care va da viata si inghititi trilute si bilute, asezonat cu grau incoltit,dupa caz, ori atom de rata pe pat de oscionustiucum.
ei, puteti?
sigur, beneficiind de o sanatate vesnica,nu veti trece prin asta.
dar uite, tzitziri a trecut si a invins! salutare cuscra si pupaturi de falcute nor-mii!
uite ca iau un nr X de pastile cat se poate de alopate pe zi si traiesc si imi cresc strumful.o fac pentru ca il iubesc enorm,ca repir ,traiesc doar prin el.e o minune pe care nu o merit.
o fac pentru ca mai am o pereche de ochi verzi care de 11 ani ma tot cere de nevasta,ca sa fie sigur ca accept de fiecare data.
pt ei si pt ca am pierdut doi buni colegi care au murit cu trilutele si graul incoltit pe si sub limba, aleg medicina alopata!
ca idee, in afara de medicamentele alea ,alea pt boala, nu pot lua nimic.
am avut accident auto luna asta si a ramas celebra zicerea:ma doare domnule doctor, ma doare de paracetamol! (singurul pe care il pot lua).
da,am renuntat complet la e-uri.se poate.totul ca-n epoca de piatra.
racelile sunt una pe cincinal si aia dusa cu usturoi si ceapa.o data la 10 ani devine pneumonie si atunci iau augmentin,ca altceva nu pot.
durerile le tratez cu indiferenta si paracetamol,rar.dar cand devine ceva suspect,gata,fuguta la medic.
b.nica spune:
XIO nu la mostenirea genetica am facut referire si te asigur ca si eu cunosc protocolul privitor la cancerul de san dar ceea ce tu ai scris este bine sa se scrie cu orice ocazie , cu cat mai multe cu atat mai bine pt. prevenirea la timp a acestei maladii.
Imi pare rau ca am intervenit pe acest subiect si imi retrag toate afirmatiile. Nu pot sa explic mai mult, nu mai doresc sa o fac.