Leacuri si medicamente, care si de ce?

Leacuri si medicamente, care si de ce? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Ca o fi efect indus mental, ca o fi efect pur al ierburilor ... caut mai intotdeauna o varianta naturista cand e vorba de mici neplaceri.

Stiu ca medicii si farmacistii sunt foarte rezervati cand e vorba despre medicamentele naturiste ... si au perfecta dreptate sa creada numai in rezultate stiitifice ...dar probabil in fiecare femeie exista credinta ca plantele au raspunsul ... inca de pe vremea cand femeile umblau pe campuri dupa plante pentru a tamadui familia cu ele ...

Si totusi, exista si reversul medaliei: www.desprecopii.com/info-id-10904-nm-Pericolele-ascunse-ale-remediilor-naturiste.htm " target="_blank">Pericolele ascunse ale remediilor naturiste

Eu una insa, prefer pastile pe baza de plante cand e vorba despre insomnie, indigestie ...insa nu pot sa uit ce scandaluri au fost in Olanda cu cativa in urma pentru ca anume vedete de televiziune au murit pentru ca au ales homeopatia in locul medicinei - cand a fost vorba sa trateze cancerul sau alte boli serioase...

aveti grija deci!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Desprecopii sunt curioasa cum ar putea sa fie acuzata Homeopatia in lupta cu cancerul cand citostaticele fac mai mult rau decat bine iar Homeopatia face bine sau nimic si asta atunci cand nu este bine recomandata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

citostaticele fac mai mult rau decat bine

Pot sa te intreb de ce crezi asta? Sa inteleg ca daca ai suferi de cancer nu te-ai trata cu citostatice ci doar cu homeopatie? Si ai spera sa te vindeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

aleg medicina ALOPATA , in nici un caz homeopatia care e apa de ploaie pt un suferind de cancer, si as merge si pe ex. de relaxare,

b.nica, tocmai ca homeopatia nu face nimic....adica astepti sa mori am o prietena care sa vindecat de cancer si da sa folosit de medicina alopta doar asa a scapat de tumoare la creier acum e bine sanatoasa daca nu ar facut nimic ar fi murit,
eu stau si ma minunez cum poti sa dai un asa sfat nu sti ce inseamna cancer tumoare in secolul in care traim e ca si cum ai spune hei nu mai avem nevoie sa sterilizam instrumentele chirurgicale merge si asa ne trata cu apa de ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tonia Antonia

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

citostaticele fac mai mult rau decat bine

Pot sa te intreb de ce crezi asta? Sa inteleg ca daca ai suferi de cancer nu te-ai trata cu citostatice ci doar cu homeopatie? Si ai spera sa te vindeci.

In primul rand nu vorbesc in calitate de medic si vreau sa se retina acest lucru!
In familia mea si a sotului meu am avut 7 cazuri de cancer la san. Dintre acestea 3 au facut tratament cu citostatice si au murit la scurt timp.Celelalte nu au facut refuzand pe propria lor raspundere si au trait si unele inca mai traiesc la zeci de ani de la operatie.
La cele care s-au prapadit decesul nu a fost consecinta cancerului.

Eu nu am zis ca Homeopatia trebuie sa fie un tratament exclusiv pt. cancer si mi-am afirmat dezaprobarea ca aceasta ar putea sa agraveze boala sau sa produca decesul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Dintre toti copiii diagnosticati din 2008 pana in prezent in Spitalul McMaster din Hamilton, Ontario, Canada, in jur de 100 de copii (cu tot felul de cancere si tumori), unul singur a murit! 1!!! Si restul au fost tratati cu chemoterapie. Deci, asta nu e o statistica inventata de big pharma, ci spun ca am vazut eu in 2 ani jumate.
Sa nu uitam ca acum 100 de ani, leucemia era considerata si ne-oficial numita "ucigas de copii". Acum, in anul 2013, intr-o tara civilizata, chemo-terapia trateaza 95%+ dintre cazurile de leucemie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu zic ca multi viteji vorbesc cu lejeritate despre cancerul altora. Dar cānd e vorba de ei īnsisi sau de cineva foarte drag, nu mai fac atāta filozofie si se folosesc de progresul medicinei moderne pt a-si da o sansa. Ma refer la cei cu un minim de discernamānt, desigur. Pt ca mai sunt nebuni care-si lasa copiii sa moara cu zile din cauza farmaco-mafiei.

Victoria mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Total off topic (scuzati): Victoria_Mami: este absolut superba poza de la avatar! De mult timp tin sa iti spun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Total off topic (scuzati): Victoria_Mami: este absolut superba poza de la avatar! De mult timp tin sa iti spun

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

Multumesc. E tare mandra si suntem tare mandri de parul ei. Poza asta e facuta dupa ce a fost coafata de stilistul meu, inainte de o nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

Multumesc. E tare mandra si suntem tare mandri de parul ei. Poza asta e facuta dupa ce a fost coafata de stilistul meu, inainte de o nunta.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Hai ca o tin intr-un total off topic...coafura e una dar OCHII

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

Hai ca o tin intr-un total off topic...coafura e una dar OCHII

Multumim.

Mergi la inceput