Bulgarasi: LMA Vlad, Sanziana, Elisa! (43)
Raspunsuri - Pagina 9
bulinuta27 spune:
neata fetele
La multi ani, Andrei Bogdan, Bianca Maria si Catinca Stefania!
va pup cu drag,
Alexa_G spune:
buna dimineata,
Georgia nu am avut timp nici sa respir, dar revin cu gramajele si cu cat a crescut Alex.
lalitzuza spune:
La multi ani ANDREI BOGDAN, BIANCA MARIA si CATINCA STEFANIA sa cresteti mari,sanatosi si norocosi!!!!
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi.
O seara placuta tuturor.
dari_nanau spune:
Un weekend frumos sa aveti!!
adc spune:
La multi ani, Filip-Andrei si Eduard!
Mihacor, Bulinutza, sa va traiasca flacaii si sa va umple viata de bucurii!
Noi facem progrese pe zi ce trece, stimulat de sora-sa Cristi incepe sa spuna cuvinte... le repeta mecanic, de multe ori nu cred ca stie ce spune, provresul e insa evident si el e mult mai constient si cooperant decat era sora lui la un an.
O duminica faina!
adrianaBuc spune:
Va multumim pentru urari! Le intoarcem inzecit!
Recunosc ca nu am mai dat pe aici de foarte multe luni.
Cu fetele e greu greu, Rebeca e foarte geloasa si posesiva cu ... orice. O necajeste pe Natalia, o loveste, impinge, musca mai mereu. E adevarat ca au si momente in care se iubesc si se dragalesc. E greu in 90% din timp. Va pupam
bulinuta27 spune:
neata!
La multi ani Eduard! sa cresti mare, sanatos si voios!
adc multumim pentru urari!
intru mai tarziu sa va povestesc de ieri caci acum intru in sed
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani pentru ieri, Filip si Eduard! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii! Imi pare rau ca nu am mai apucat sa fac ur#259;rile #351;i aici, pe DC.
La noi iarna nu se lasa deloc dusa, ninge, e frig, se depune zapada... Ieri a fost soare dar destul de frig.
Azi e carnaval in Germania, asa ca e zi libera. Maria a serbat la gradinita inca de joi, a avut un costum de sirena (asta si-a dorit). Poate reusesc sa pun si ceva poze.
Alice_Elena spune:
Salutare!
Spre rusinea mea nici eu nu am mai dat pe aici. Si cred ca amnici n-am urat la multi ani tuturor sarbatoitilor asa ca
"La multi ani!" Dragilor, sa fiti sanatosi sa va faceti oameni
La mine cam ca la adriana, numai ca s-au mai rarit geloziile.
I-a iesit si lui radu incisivul central dreapta acu doua zile. Cam atat
Zi buna