Bulgarasi: LMA Vlad, Sanziana, Elisa! (43)
Raspunsuri - Pagina 10
bulinuta27 spune:
sa va povestesc scurt asa ziua de ieri: l-am cam chinuit cu tunsul caci nu taia foarfeca si s-a suparat filipone si nu a maivrut sa ia nimic de pe tava
dupa indelungi rugaminti a inceput sa ia cate ceva fara sa se uite la ele si sa le arunce pe jos: foarfeca si pieptanul iar apoi a luat banii si i-a dus spre buzunar...a fost tare haios...deci in curand nu o sa mai merg la coafor caci o sa am propriul hair stilist pln de bani
mihaelaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 sa va povestesc scurt asa ziua de ieri: l-am cam chinuit cu tunsul caci nu taia foarfeca si s-a suparat filipone si nu a maivrut sa ia nimic de pe tava dupa indelungi rugaminti a inceput sa ia cate ceva fara sa se uite la ele si sa le arunce pe jos: foarfeca si pieptanul iar apoi a luat banii si i-a dus spre buzunar...a fost tare haios...deci in curand nu o sa mai merg la coafor caci o sa am propriul hair stilist pln de bani bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de viforel Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55) Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Maxim Filipone!! Vin si eu la tuns
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
La multi ani, Antonia Camelia! Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!
Bulinutza, mortal Filip! Nu pui ceva poze cu tunsuliciul mic?
ica7 spune:
fetelor, felicitari pentru intalneala!
bulinuta deci banii i-a bagat direct in buzunar ce tare!
sa va povestesc de la cresa: deja suntem in a 2 a saptamana si nu am motive de comentarii. fata doamnei care are cresa vine special sa stea cu robert ( cred ca ii place de el ). sa nu va imaginati ca este o pustoaica, nu, este o tipa in jur de 25 de ani, cu studii pedagogice si care a lucrat educatoare la o cresa de stat, iar acum lucra la o firma si imi povestea ca o sa renunte la job ca sa se ocupe de afacerea asta. robert s-a acomodat f bine. cat sta acolo e copil exemplu. mananca f bine, se joaca, doarme.are 2 reprize de somn si 3 mese.dar, cand il iau acasa nu vrea sa se mai dezlipeasca de mine. il inteleg si e normal comportamentul lui.
sambata ne-a facut surpriza si a facut primii pasi ne-a topit.
Alice_Elena spune:
la multi ani Antonia!!
irina, ma bucur sa aud vesti bune. cat despre faptul ca e lipit de tine, cica e normal la inceput de gradi/cresa. ai mei sunt lipiti de mine mereu si nici eu nu plec de acasa, nici ei :))
Alexa_G spune:
Maine zi mare nu uitati... marcati prezenta pe DC (mai avem si o sarbatorita, dar urarile la vremea lor).
Pentru familia noastra a fost o perioada destul de stresanta. Daca cu botezul am pus totul la punct in cateva zile.... cu petrecerea de 'mot' ne chinuim de o saptamana. Preturile au crescut foarte mult, .... si toate restaurantele iti cer bani multi pe nimic. O scoatem noi la capat.....
Saptamana trecuta Alex a fost din povestea cu NU in brate. Nu a vrut sa manance decat cateva lingurite... nu a vrut sa mearga cu antemergatorul ... si a fost foooarte marait. Dau vina pe maselute.... sa speram ca vor aparea curand
De ieri e un alt baietel... a revenit la placerea de a manca... si vrea sa foloseasca antemergatorul pentru a merge (din propria initiativa).
Georgia mi-a lansat provocarea cu cantaritul meselor, (Nu pun la socoteala saptamana trecuta) si cam asa arata gramajele si mesele lui:
05:00 / 06:00 - 240 ml LP
09:30 maxim 210 g fructe cu branzica/cereale/biscuiti
13:30 -100 - 120g legume + carnita si 70 - 100 ml ciorbita
17:30 budinci sau iaurt maxim 180g
21:00 270 - 300 ml LP
Intre mese nu primeste gustari, rareori o felie sau doua de mar sau un biscuite..., deci nu cred ca ne incadram in 'standarde'.
Evolutie greutate:
N: 3050 g
1 L si o saptamana: 4500g (alimentatie mixta san + LP)
2 L: 5250 g (LP)
3 L si o saptamana: 6590g (LP)
4 L: 7150 g (LP)
5 L: 7750 g (diversificat + LP)
6 L: 8130 g -//-
7 L: 8750 g -//-
8 L: 9300 g -//-
9 L: 9620 g -//-
10 L: 10 000 g
11 L: 10 250 g
Georgia poate nu sunt cel mai bun exemplu pentru a compara cu bubulina ta, dar Alex a luat in greutate nici prea prea nici foarte foarte.
Sanatosi sa fie ca restul le reglam pe parcurs...
suzieq spune:
Dau cafeaua intr-o minuntata zi de 13 si februarie.
La multi ani mamica implinita si fericita, mamica de Iris!
A tot vrut sa scriu pe dc dar ne-am confruntat cu un pui de viroza si Vlad a fost tare mamos. In plus, s-a invatat si vine si-mi stinge calculatorul si taica-sau ii canta in struna ca poate asa ma mut pe laptop. Dar eu sunt de moda veche si imi place pe desktop, mult mai usor mi se pare.
Alexa, a luat foarte bine in greutate, media pentru primul an de viata este 5750 grame, deci...
Georgia, nu-ti mai face atatea griji cu greutatea, eu de cand nu ma mai stresez mananca mult mai bine copilu' si parca e mai greu, tot am zis ca-l cantaresc dar tot uit. Tu si sotul tau cum ati fost cand ati fost mici? Slabi, grasi, mancaciosi? Poate nu ia in greutate asa mult si din cauza ca e alimentata cu lapte matern, Vlad al lui Dari a inceput sa ia bine in greutate dupa ce l-a trecut pe lapte praf....Acum ca o sa treci pe alt tip de lapte o sa vezi.
Irina, ce bine ca s-a obisnuit Robert la cresa, oricum din ce povestesti tu pare a fi ceva mai "aerisita" cresa si asta e un lucru bun.
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Mihaelaaaa! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea din viata ta!