Cat ati asteptat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

felicitari dana . sa fie intr-un ceas bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriana74 spune:

Noi am obtinut atestatul la inceputul lui februarie 2012. Pe 11 februarie anul acesta mergem la tribunal.
Suntem norocosi, intr-un an avem puiul acasa. Suntem norocosi ca ne-am pastrat mintea si sufletul deschise si nu ne-am impiedicat de prejudecatile lumii.Sub un ten masliniu am descoperit o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

loriana felicitari . am cunoscut de curand un baiat masliniu infiat de o familie de cand era el copil . mi-a palcut tare mult felul lui de a fi , ceea ce dovedeste ( inca o data , desi nu era nevoie ) ca totul sta in educatie si nu in culoarea pielii .Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliGuran spune:


Dragele mele felicitari celor care ati devenit mame mai repede sau mai tarziu ,sa va dea bunul D-zeu sanatate si rabdare sa va vedeti copiii mari si sa va bucurati de ei!
Noi ne-am atestat in 5 oct.2011 ,ne-am reatestat in oct. 2012 dar am inceput depunerea actelor mult mai devreme . In 24 oct.2012 ne-a fost incredintat minunea noastra, iar in 13 feb. mergem la tribunal pentru incuviintare sper sa nu avem parte de piedici si sa finalizam cu bine.Deci un an de asteptare am avut ,nici nu vreau sa ma gandesc cum sunteti cele care ati ajuns la al III-lea atestat dar ,,vine soarele pe strada fiecaruia dintre voi".Cunosc o familie care au primit atestatul in martie si in aprilie aveau fetita acasa (pe legea veche)caci acum eu zic ca este loterie sa apari pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana19dana spune:

Astazi am fost la Tribunal si tot astazi l-am adus acasa pe Matei. Suntem foarte fericiti. Va urez sa vi se intample si voua cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriana74 spune:

Felicitari , Dana !Sa fiti sanatosi si fericiti!
Cand ai putin timp , ne povestesti cum au fost primele nopti acasa ?
Luna februarie pare sa fie cu noroc anul acesta .Matei a venit acasa , saptamana viitoare Lili va obtine incuviintarea pentru puiul ei , noi o aducem acasa pe micuta ...Doamne ajuta sa se imputineze randurile aspirantelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:

Felicitari, Dana!
Am citit putin pe blogul tau. Ma regasesc si eu in gandurile tale. Mai ales k eu am mers la spital cu o burtica frumoasa si am iesit cu bratele goale...Singura sectie in care imi doream sa fiu internat a va ramanea pentru totdeauna doar un simplu loc de vizita...Felicitari tuturor celor care au reusit sa-si aduca puiutii acasa.Doamne ajuta tuturor sa-si implineasca visul de a deveni parinte.
Dar, randurile aspirantelor nu se vor imputina, k vin altele din urma. Din pacate sunt atatea familii care nu pot avea copii si vor sa adopte si sunt si mai multe cupluri care prefera sa ramana asa, din diverse motive.
Mai bine sa zicem: Doamne ajuta sa se mareasca randul familiilor care au reusit sa fie parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

din nefericire valentina are dreptate . suntem aici , impreuna , cu un singur scop : sa devenim parinti . insa oameni cu probleme sunt multi , din ce in ce mai multi .

de aceea , va doresc tuturor sa deveniti parinti cat mai repede pentru ca vin altii din urma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iridessa spune:

Felicitari, Dana!

Mergi la inceput