Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
diana_popa27 spune:
Cris_25 nu te speria e doar statistica si multe fete au avut faza cu "mediana"...degeaba iti dam noi cifrele ca nu are legatura pt ca sunt f f multi factori care influenteaza mediana aia ..
Varsta greutate, inaltime, fumatoare/ nefumatoare, cazuri in familie, varsta sarcinii (si 2 zile face diferenta), de-aia daca iti dam noi cifrele s-ar putea sa te sperii mai tare si nu e cazul . Imp e ce risc iti da la final medicul. Scrie care e riscul ?
In nici un caz sa nu te panichezi pt replica aia ca nu are sens stiu ca de ex daca scrie asa despre PAPP e posibil sa fie risc de preenclamsie (sigur am scris gresit) dar nici asta nu e sigur. E DOAR O SATATISTICA CARE NU ARE VALOARE DE DIAGNOSTIC
Paula Eu nu imi mai aduc aminte tu ai facut si DT?
16+
paula_m spune:
L-am facut Diana, si a iesit prost, cu risc crescut la Down.
Daca fac abstractie de DT, si ma gandesc ca am facut doar TT, asa cum au facut si alte fete si ma gandesc ca totul e ok?
Vineri , dupa examen nr 3, voi lua o hotarare. Chiar nu pot sa gandesc. Si am mai primit o veste proasta azi. Dr care imi supravegheaza sarcina va pleca din martie, asa ca raman fara dr.
De abia astept sa nasc odata, sa scap de grija asta, a dr!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
paula_m spune:
Betty, as vrea sa vb cu tine pe PM. Te rog sa-ti activezi PM, sa-ti pot trimite mesaje, sau sa-mi dai cumva un nr de telef. Sau daca iti e mai usor, sa imi dai adresa de email.
Chiar sunt date tehnice legate de amnio, de cele 2 spitale, informatii care ma vor ajuta sa iau o decizie, si as dori sa le vb in particular, daca se poate
poze
betty200 spune:
Paula, ti-am trimis PM, nu-mi dau seama de ce iti spune ca nu-i activ ca l-am activat inca de la inceput cand mi-am facut cont pe DC.
16+
diana_popa27 spune:
Paula e si asta o solutie .. chiar sunt multe fete care au ingnorat ca si mine unul dintre teste.
Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi ... dar daca iti pleaca medicul e bine sa il schimbi din timp sa te cunoasca urmatorul (eu de-aia am fost tare agitata in perioada asta). Si mergi si dupa sfatul lor mai departe.. daca amandoi zic acelasi lucru...sau unul ti se pare mai de incredere... si asa o sa sti ce sa faci in continuare.
Numai sa nu te stresezi ca ai destule pe cap in perioada asta!
Ne omoara controalelele si testele si statisticile astea.
Eu sincer sunt mai lnistita acum ca incep s afie controalele mai rare...
Eu pana acum am fost de 4 ori la eco .. unul la 6 sapt..unul la 7 ... urmatorul pt DT la 12 si acum la 16-17 si mai merg peste o luna. Daca imi auzea inimioara la 6 sapt nu mai mergeam la 7 probabil.
16+
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Paula, ti-am trimis PM, nu-mi dau seama de ce iti spune ca nu-i activ ca l-am activat inca de la inceput cand mi-am facut cont pe DC. 16+ |
Pt ca, daca te uiti sus, la mesajele tale, nu apar PM ( scris cu rosu) cum apare la mine, sau la alte fete.
Merci, incerc sa-ti dau reply, la ce mi-ai trimis tu, sa vad daca merge.
poze
betty200 spune:
Am inteles Paula si oare ce-i de facut in cazul asta? cum fac sa-mi apara si mie chestia respectiva?
16+
diana_popa27 spune:
si eu vreau sa aflu cum se face ... ca nu inteleg nici eu
:D
17+
viitoare mamica de
Bobitza_85 spune:
Amalia ma bucur ca sunt bine puiutii tai scumpi
Paula, felicitari pt TT si stai linistita, sunt sigura ca va fi ok si la examen. Va doresc multa sanatate tie si micutului tau!
Fetele, parca m- am speriat putin acum, cand am cazut ce rar mergeti voi la eco. Oare eu ii fac rau lui bebe mergand saptamanal? Dar si dr m- a incurajat in sensul asta...sotul meu zicea ca asta s-a invatat sa ne ia banii si de-aia ne cheama asa des
sincer, m-am obisnuit sa-l vad des si nu cred ca as rezista o luna
va pup
11