Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
bubulina2401 spune:
buna!
Amalia felicitari pentru reusita, chiar o poveste pe care am citit-o cuvant cu cuvant. Sa fiti sanatosi cu totii.
Am vazut ca scriati despre spitalele private din Bucuresti.
La Sanador poate sa fie mai ieftin, dar vezi ca din cate stiu eu pachetul lor nu include si cazarea...poti sa verifici daca ai mentionata si cazarea. Pretul oricum poate depinde de cei ai in pachet, cum ar fi: ecografie de sold pentru displazia de sold, screening auditiv, screening neonatal.
Eu am decis sa merg la Medicover, ei acum nu au decontate prin casa de asigurari ceea ce nu ar influenta pretul. Daca o sa aiba, au zis ca se va aplica la momentul externarii.
15+
anca_toma spune:
bubulina2401 tu parca ai abonament la medicover, stii daca abonatii au vreo reducere? Eu nu am intrebat inca dar stiam ca au preturile cele mai piperate parca. Intreb pt ca si eu am abonament si eram curioasa cam cat m-ar ajunge nasterea naturala.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca
flory_blanca spune:
Legat de eco eu am fost cam o data la 2 saptamani dar pt ca am avut probleme, altfel o data pe luna as fi mers.
Bobitza nu stiu ce sa iti spun de analize am auzit multe zvonuri cum ca unele rezultate se dau din burta. Sincer pt psihicul meu prefer sa nu cred ca altfel o iau razna. In cei de la synevo am incredere. Eu sunt patita cu analizele din spitale, de multe ori au fost gresite
si eu simteam ca sunt ok pt ca nu aveam simptome si s-a dovedit ca avem dreptate. uneori nici reactivii nu sunt de calitate si pot da rezultate eronate.
Paula eu pt amnio as alege gynia.
Oana eu am luat osciloccocinum si mi-a mers bine cu el, la mine nu prea functioneaza leacurile babesti, o fi de vina si subconstientul.
Elf eu zic in legatura cu sanadorul sa mai aduni opinii daca gasesti de la mamici care chiar au nascut acolo, ca povesti circula destule. Nu inchei un contract cu ei inainte? Asta ar trebui sa fie acoperitor. Nu cred ca se pot recomanda analize fara consimtamantul tau si poti
intreba daca sunt sau nu incluse in pret. Hai nu mai pleca capul la toate zvonurile, mai aduna info inainte sa iei o decizie.
Cris nu te panica pana nu ajungi la un dr sa iti interpreteze rezultatele.
Mony eu iau utrogestan doar vaginal ca mi-e foarte rau de la el, banuiesc ca e ok si oral. Eu duphaston iau oral ca ala il suport si e ok si in trimestrul 2.
Mai am de citit ca ati scris nu gluma dar ma duc sa ma pregatesc de eco.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
mess0804 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Am vazut ca spunea cineva de eco din anumite tari. Am vazut pe alte forumuri ca in afara chiar daca ai sangerari e f greu sa iti faci programare pt eco. Stiu ca cel mai devreme iti face dupa 8 sapt sau chiar 12. Stiu ca acolo ei merg pe ideea daca e bun embrionu rezista daca nu nu. Adica nu prea ii intereseaza ca u te chinui de 5 ani sa faci un bebe. Acum nu pot sa garantez ca asa este dar stiu ca se mai plangeau fetele pe forumuri ca nu le da nici tratament de sustinere al sarcinii si daca erau in RO era mult mai bine. 16+ Dana |
in Uk se fac doar 2 eco pe sarcina : in sapt 12 si 20. se merge pe principiul dac e sa fie bine, doar daca ai istoric de de pierderi de sarcina (adica cel putin 2) se fac investigati8i suplimentare, nu ii intereseaza de cand te chinui sa faci bb.
Nu cred ca nr de ecografii aici are vreo legatura cu vreun studiu ca dauneaza, e doar din motive economice, serviciile sunt gratuite, si ca atare se face un calcul economic cu minimul necesar.
paula_m spune:
Nu vreau sa dau atatia bani pe amnio. Sunt prea multi 1700 de lei. Sper sa fie totul bine si la Gine 1. Omul ala face amnio de 2 ori pe saptamana, la nu stiu cate femei, sper ca stie ce face...si daca e un magar, asta e, il suport 10 minute, nu mai mult.
Nu ma mai razgandesc, asta e sigur!! Sper!!!
Maine ma duc la un ginecolog din Ms, care ar fi bun in ecografii si si-ar da seama daca ar fi fat cu pb, dar tot nu renunt la amnio. Sunt f hotarata.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
mess deci e un sambure de adevar
Nu exista posibilitatea, daca vrei, sa mergi la cabinete private si sa fi monitorizata cum trebuie si indrumata/tratata, cum e in Ro?
viitoare mamica de hocheist 13+
mess0804 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica mess deci e un sambure de adevar Nu exista posibilitatea, daca vrei, sa mergi la cabinete private si sa fi monitorizata cum trebuie si indrumata/tratata, cum e in Ro? viitoare mamica de hocheist 13+ |
Ba da, sunt cabinete private de eco. (deci daca ar fi descoperit ei ca e daunator le interziceau nu ? )
Dar e f f scump (o eco e intre £100-200, consulatie la dr cam tot asa, cica nastere la privat e 10.000 . Nu is preturi decat pt vedete si f bogati)
Aici se naste doar cu moasa, nu vezi dr decat daca ajungi la urgente cu probleme sau daca la nastere sunt probleme.
In Uk se naste un copil in fiecare minut, e baby boom.... deci inteleg de ce nu e o stare speciala :(
PS - eu is in 10-11 sapt (am sa vad la eco exact, poveste lunga si la mine) , va urmaresc din umbra , va citesc seara in pat de pe tableta de unde e greu de postat oricum... si mai am si superstitii, inca ma tem si nu pot sa ma bucur ... dar sunt si eu pe aici...
Delia_Rodica spune:
Am inteles :(
Multa santate si un bebe frumos si santos tun
viitoare mamica de hocheist 13+
anca_toma spune:
daca stau si ma gandesc mess0804 si la noi situatia e cam la fel , daca stam sa analizam.La stat analize gratis , eco nici nu mai zic , mai greu ajungi sa faci. Asa ca ajungi tot la privat unde ce e drept e ca preturile sunt cam la jumatate din cate spui tu ca ar fi acolo, dar si salariile sunt la fel.
Stau si ma gandesc ca daca nu as avea abonament s-ar duce linistit peste 2000 de lei pe trimestru ,asta intr-u caz fericit fara complicatii, bani care clar depasesc bugetul multor persoane.Deci am ajuns la concluzia ca statul (oricare ar fi el)vrea sa crestem natalitatea dar pe banii nostri.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca
mess0804 spune:
Nu is doar duble preturile la privat aici is de 10 ori mai mari ca in Ro (am dat preturi in lire) ... si salariile nu is de 10 ori mai mari :( Aici la privat merg doar vedetele si cei f bogati
Intradevar la stat is mai bune conditiile ca in Ro, dar mi se pare ca nu le pasa de om, doar sa bifeze conform tabelelor, nu ai cum sa ceri o parere, esti un pion mic, care nu are de ales. Mie personal nu imi place deloc, stiu si persoane multumite insa