Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello, mamici!

Betty sa auzim numai vesti bune de la tine!

Ele tot vesti bune asteptam si de la tine!

Paula si eu as fi facut un eco la un dr f priceput insa si amnio clar!

Referitor la ecografiile din timpul sarcinii, se spune ca ecografia in general este inofensiva fata de alte metode de examinare (gen Rx, CT, RMN) si aduce de cele mai multe ori cam aceleasi informatii, deci raportul risc/beneficiu este unul f bun, se pune accent mai ales pe ideea repetabilitatii metodei (este dovedit efectul nociv al repetarii radiografiilor, CT-scan etc) insa nici nu poti exclude un efect potential negativ al repetarii ecografiilor asupra fatului, care e un organism in formare, doar bazandu-te pe faptul ca la adulti/copii, adica in viata extrauterina, nu s-au demonstrat (inca) efecte nocive ale efectuarii ecografiilor repetate!

Ce pot sa spun clar e ca am remarcat atat de-a lungul primei sarcini cu fata cat si acum ca in ziua consultului, dupa eco bb este f f activ in burtica cam toata ziua, misca de zor, se agita; asa s-a intamplat si la fata si am facut eco aproape lunar; acum deja am facut 6 eco (din cauza problemelor) si deja dupa S12 in ziua de eco bb a fost f f agitat mereu, cand am facut eco pentru TT acum o saptamana a miscat non-stop, pana seara si pe urma urmatoarele zile nu l-am mai simtit deloc, ma si speriasem; deci eu simt ca il deranjeaza pe bb ceva la ecografiile astea si e agitat si nelinistit, nu au fost doar coincidente!!!

Happy Mom si S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

mess ai putea sa-mi spui cam in jur de cat e un salariu acolo? Sa pot sa fac si eu un calcul

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

capitol nou

Mergi la inceput