Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimineata!acum m am trezit
Sa incep sa raspund la intrebari:
Monyutrogestan se poate lua si oral dar am inteles ca ajuta mai mult vaginal dar acum depinde de fiecare medic in parte la mine facand Fiv ...probabil ca a fost mai indiat vaginal
oanka80locuiesc de 15 ani am facut Fiv cu ovule donate si am reusit din prima am un medic de milioane daca vrei vb cu fini tai si poate luam legatura si schimnbam idei
Bobitza_85nu este braul maici domnului ci este braul SF IRINA HRISOBALANDOU poti gasi inforati pe google este sf care ajuta feeile ce nu pot avea copii

Si acum sa va spun povestea mea si sper ca multe dintre voi sa inteleaga si sa spere ca se intampla miracole si ca Dumnezeu face minuni
La 23 de ani am venit in Grecia si asta este o poveste cu un inger dar o sa va povestesc alta data
La26 de ani m am dus la un control de rutina analize de sange hormonale si am descoperit ca am intrat la menopauza primul lucru pe care l a intrebat a fost daca mai pot avea copii si am primit raspunsul dureros NU,am suferit mult de tot in toti acesti ani nu vedeam viata mea fara copii l am intalnit pe sotul eu care este bunatatea intruchipata si mi a fost sprijin in tot si in toate i am spus de la inceput despre ce este vorba nu am crezut ca merita sa nu stie si el sa hotarasc in consecint am mers la cativa edici care ne cereau sume exorbitante pt fiv cu ovocite donate de la 10 000 euro in sus .La un moment dat am auzit despre un doctor numit Mamas care este un edic de exceptie nu il putea printe nici cum ba in operati ba in consultati ,la un momnet dat aud despre Sf Irini Hrisobalandu care face minuni si ajuta femeile ce nu pot sa aiba copii bun zic sa merg si eu la manastirea ei de unde femeile ce nu pot face copii iau cate o feliuta de mar si tin post 3 zile fara dulce si ulei si dupa mananca feliuta de ar care are o aroma pe care nu o gasesti niciunde in lumea asta am mers am luat multe feliute de mar si iconite si pt fetele de la topicul de la ovocite donate si am luat o icoana mai mare pt micul altar pe care il am eu acasa la mine vin acasa nu ma uit la icoane le las in punga imi vad de ale mele si vine seara si dorm in vis vad o calugarita inalta slabuta cu chip de portelan care imi zambea fara sa imi vorbeasca dar zabetul ei imi dadea o pace sufleteasca de nedescris ...a doua zi ma trezesc si ma suna o prietena si ii zic ce am vazut in vis si ma intreaba sti pe cine ai vista si ii zic nu este Sf Irini Hrisobalandu maduc iau iocana si ma uit la ea si am incremenit era accelas chip ce il vazusem in vis mai tarziu ma suna dr Mamas nu imi venea sa cred facem programare ii spun povestea mea medicala si ca vreau fiv cu donate si imi zice ca el vrea sa incerce un tratament si deabia dupa sa incercam cu donate ca sunt inca tanara asta ma facut sa il apreciez ca putea sa faca direct cu donate si sa imi ia bani
Am facut tratamentul care nu a dat roade era si normal dupa 12 ani de menopauza ....bun zic cum facem si cat ma costa cu donate si imi zice 3300 de euro dar daca esti asigurata facem in asa fel incat sa luam tratamentul de stimulare al donatoarei pe numele tau si mai scutesti 1000 de euro nu imi venea sa cred de la peste 10 000 de euro ajunsesem la 2500 euro o mare diferenta imi scrie reteta numai ca farmaciile erau in greva ca si depozitele de medicamente ce fac acum ?!Iau reteta si ma indrept spre casa ruganduma la Sf Irini sa ma lumineze cum sa fac mergand asa vad o farmacie deschisa intru dau reteta si intreb daca au si imi spune ca cam dificil ca a mai venit cineva cu 2 zile in ura si ca din cauza grevei ...nu se gasesc dar ca suna la un depozit si imi spune imediat suna si intreaba erau vreo 30 de tipuri de edicamente in reteta SURPRIZA le gaseste pe toate se uita farmacista la mine si imi spune :CINEVA ACOLO SUS TE IUBESTE de atunci toate s au intamplat cu o repeziciune si cu usurinta de uneori ma si speriam cum pot reusi chiesti inposibile de realizat din anumite motive .Dar stiu ca Sf Irini si Fecioara Maria au fost si sunt langa mine si totul merge lin si frumos si Bunul Dumnezeu mi a daruit 2 copii dupa cate am patimit de aici si numele micutilor meu Irini si Mario
Sper ca nu v am plictisit cu povestea mea si ca nu veti inceta sa sperati si sa credeti ca se intampla si minuni

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Amalia foarte emotionanta povestea ta, intradevar cineva acolo sus te iubeste, iti doresc sa ai sarcina frumoasa si 2 copilasi sanatosi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

8+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Frumoasa poveste Amaliasi emotionanta.

La noi a iesit soarele, e asa frumos, parca ar veni primavara, desi nu e asa, e doar o zi mai placuta.

viitoare mamica de hocheist 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Amalia, ce poveste! Scuze ca intreb, ai zis 12 ani de menopauza? Am vazut ca ai 38 de ani. Eu nu am mai auzit, de asta intreb...
Vroiam sa-ti sugerez numele pentru fetita Irini/Irina, dar evident ca te-ai gandit si tu la asta.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

doxy in mod normal nu este posibil dar mai exista si excepti uite acum 2 saptamani am avut la mine o fata din tara care are acceas problema are 27 de ani si de la 25 este in menopauza precoce a facut si ea fiv deaia va tot spun eu sa va simntiti norocoase si ocrotite de divinitate si cum se scria mai sus lasati analizele ca nu sunteti medici si va stresati degeaba si mai este si o zicala ce tie scris in destin aia vei trai de vrei de nu vrei

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Amalia, emotionanta poveste, am citit-o cu multa atentie si interes. Chiar ma intrebam de ce nu faci amnio la varsta ta dar acum mi-am dat seama, vasrta donatoarei e clar mai mica deci nu mai exista indicatie medicala pentru amnio, sa-ti creasca bebelusii mari si sanatosi!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor, asa de greu mi-a parut ca a trecut luna ianuare si nici acum inca nu s-a terminat...
Nu de alta, dar m-am saturat de atata frig. Abia astept lunile aprilie, mai.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

amaliaro , te admir prin cate ai trecut si totusi nu ti-ai pierdut speranta . Eu una chiar ma consider ffffffff norocoasa, si sunt constinta , acum si mai mult uitandu-ma pe la semnaturi, ca a avea un copil nu e chiar asa de usor.

Elf stai linistita ca in Bucuresti chiar sunt spitale de stat fff ok , ai de unde sa alegi. Ex : Maternitatea Giulesti , Filantropia(aici confirm si cu propria experienta), am inteles ca si la CF2 au renovat de curand, si eu stiam ca si la Elias e ok, dar daca ai surse mai sigure nu contest.
Cu plata la privat ce pot sa iti zic. Tariful de baza nu e tot timpul cel pe care ajungi sa il platesti la externare asta pt ca nu include toate analizele la bebe, sau daca mai ai de stat vreo zi in plus, sau daca trebuie sa iti faca vreun tratament suplimentar,.De aceea eu recomand din inima celor care nasc la privat sa puna deoparte banuti si cu 10-20% mai multi asta sa nu fie nevoie si te trezesti nepregatit. Nu e oblligatoriu sa iti trebuiasca , dar sansele sunt mari.
Daca la Sanador e asa de ieftin parca as vrea si eu , dar nu imi tradez medicul clar .

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca

Mergi la inceput

Betty asa este donatoarea are 22

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Elf iubita pt mine cea mai buna maternitate din Bucuresti este Polizu si crede ma ca stiu ce zic cel mai dotat cu aparatura medici de exceptie devotati si cu sanse mari pt copii care ar putea sa se nasca mai devreme nu ca ar ficazul tau dar paza buna pazeste primejdia rea

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput