Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
doxy spune:
Betty, ma bucur ca esti bine. Ma gandeam la voi fetele care faceti amnio si automat ma puneam in locul vostru, asa ca pentru mine cel mai mare stres ar fi fost, nu analizele in sine, ci frica de acel risc de a pierde sarcina. Doamne ajuta sa fie totul bine si sa vina si rezultatele bune!
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+
betty200 spune:
Doxy clar si pt mine riscul de pierdere a scarcinii a fost cel mai stresant, de procedura, de durere nu mi-a fost nici macar putin frica iar dupa ce am trecut hopul interventiei este perioada asta de asteptare care iar ma pune pe jar si am scris in postul anterior de ce ... ca daca nu faceam tampenia ala de DT, acum asteptam mult mai relaxata rezultatul ...
16+
Delia_Rodica spune:
Doxy sa-ti 'scuip' copilul sa nu ti-l deochi, tare frumusel mai e. Sa creasca frumos si santos, ca Fat Frumos
Si nu ai doar rosii, ci si vinete, tare frumoase
viitoare mamica de hocheist 13+
Mihaelafalt spune:
Buna burticoaselor.
Ce faceti?
Eu astazi ma simt mult mai bine, mai am azi injectii din 8 in 8 ore si de maine inca 4 zile din 12 in 12 ore, dar au avut efectul cel mai bun, ma simt bine si sunt rasfatata de catre sot, ca eu stau la pat.Bebe isi face simtita prezenta am 3 zile de cand am vomitat in fiecare zi dar nu ma plang de nimic atata timp cat el e bine, suport tot ce da Dumnezeu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
diana_popa27 spune:
Doxy ai o scumpete de baiat!
Cred ca am reusit sa imi activez si eu PM-ul daca am inteles bine multumesc Mony Abia astept sa vad si eu poze si sa pun si eu cateva poeze. Imi trimite si mie cineva parola ?
Betty sunt sigura ca nu ai nici un motiv de ingrijorare in privinta rezultatelor. Bine ca ai trecut de partea cea mai grea..de procedura in sine. Noi iti tinem pumni! Ai zis ca rezultatul ala fish vine mai devreme si pt tine nu?
Maitreyi multa sanatate copilului si tie!
Eu incep sa racesc incet incet sau cel putin asa mi se pare numai ca in loc sa ma sperii ma amuz teribil Micutei nu ii place sa stranut si imd ce termin de stranutat simt niste lovituri puternice... ma atentioneaza sa ma potolesc. Asa ca acum de fiecare data cand simt ca urmeaza un stranut deja zambesc fara sa vreau.
17+
viitoare mamica de
Delia_Rodica spune:
Mihaela iti doresc numai bine si sa te bucuri de bebe.
viitoare mamica de hocheist 13+
doxy spune:
Merci pentru complimente! Adevarul ca nimic nu te relaxeaza mai mult decat un copil, cele care au stiu si cele care nu au, vor afla cat de curand. E foarte greu sa-i cresti, dar rasplata e pe masura. Poti sa ai cea mai stresanta zi, cand ajungi acasa te fac sa razi, indiferent de cat de suparat esti pe viata.
doxy spune:
Mihaela multa sanatate!
Diana, m-ai facut sa rad, ca mi-am amintit de o faza din sarcina cu Rares. Era destul de avansata, ca il simteam bine de tot in burta si am stranutat o data foarte zgomotos, cred ca s-a speriat, ca efectiv am avut impresia ca a facut o tumba de mi-a rasucit burta.
doxy spune:
Rodica, vara trecuta a fost prima vara in care am stat la casa. Ne-am mutat in iunie. Cu toate cheltuielile cu mobilatul casei, nu am avut bani sa amenajam si curtea (gazon, pavele si alte minuni) asa ca am zis sa pun ceva legume, mai mult asa de impresie artistica. A fost distractiv. Dar tot iti ia ceva timp sa le ingrijesti. Plus ca eu nu am teren mult, asa ca la vara sau la vara viitoare (in functie de bani) o sa pun gazon si ceva tobogane/leagane poate o casuta, pentru astia mici.
Mihaelafalt spune:
Multumesc de urari fetelor, toate sa avem sarcini usoare, la termen si copii sanatosi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
8+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.