Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Cand se apropie termenul ai grija sa fi epilata si in felul acesta ai scapat de grija parului.Nu o lasi pana in ziua nasterii ca atunci de emotii s-ar putea sa uiti.
Baie in cada nu-i voie cand sunt rupte membranele sub nici o forma si nici atunci cand medicul spune ca s-a deschics colul ,apa poate urca mai sus de vagin.Cel mai bine facem cum spune fluturash ,dus de cand am ramas insarcinate.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

O alta problema sunt bomboanele pt nasterea la stat.(Stim cu toate ce inseamna o bomboana, nu?).Cate bomboane veti da medicilor, asistentelor, moaselor etc.Chiar, mai naste cineva la stat in afara de mine?

19+ Ingrid Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

fluturash eu nu am cum sa te ajut ca nu sunt din Buc.dar eu am auzit de niste sume ametitoare ,sunt mamici care cu banii aceia ar putea sa nasca la privat.Eu cred ca daca vrei sa-i dai medicului dai tu cat vrei dar nu prea mult ca de aceea nasti la stat .Nu cred ca o sa-ti ceara cineva o suma .

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Multumesc fetele de raspunsuri. Iau si eu din fiecare hainutza, sa vad ca mai am si de la Andreea poate scap mai ieftin :).

Eu aveam un stres cu hainele si la bb1, ma gandesc permanent oare ii e frig/ cald?! Andreea facusem bubitze de la caldura, era supra imbracata, si atunci am inceput sa o dezbrac si sa ma mai relaxez.

Simcri, m-am pus sa imi fac si eu. Abia astept sa beau. Si ideea cu lapte caramel beton, poate o combin pe Andreea mea sa bea si ea lapte asa :).

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fluturash, daca lichidul e incolor, poti face dus, te poti epila, (eu mi-am facut si mini clisma cu un gel special). Insa, daca lichidul e verde, urgent la spital! E semn de suferinta fetala.

Eu ma epilez de cand ma stiu cu ceara. Inainte de nastere o sa merg la 2 saptamani. In rest merg o data pe luna.

Vicky, Printzesone and BB (26+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Buna dimineata,
Am lipsit 2 zile si deja sunt in urma cu un capitol. Avem viteza nu gluma.

Eu nasc la stat (Polizu). Data trecuta am nascut la municipal... nu stiam ca le zice bomboane: atunci am dat cam asa pentru cezariana: 10 mil la doctor (ca el a fost omul meu de incredere... daca vrea sa imparta bine... n-am stat sa impart). 3 mil la anestezist... Si restul maruntisuri pe la asistente (5-10 lei dupa cum aveam chef, dispozitie)... A mai avut sotul niste maruntis la el... cred ca in total a fost cam 15-16 mil... Acum tot asa cred ca voi planifica lucrurile.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza24 spune:

Legat de treaba cu celule stem, dimineata a fost o stire la tv despre primul copil tratat cu celule stem recoltate la nastere acum 3 ani. Din pacate eu inca motaiam si n-am retinut stirea, insa incerc sa caut sa vedem ce aveau de spus.
Fluturash, eu nu ma astept sa depasesc 2500 lei la filantopia, indiferent de modul de nastere. Indiferent cine ce-mi spune, n-ai cum sa ajungi sa dai la stat 4000 lei. Bine, nu punem la socoteala cazul in care copilul poate avea diverse probleme si e necesara spitalizarea indelungata si mai stiu eu ce.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Nici noi nu vom recolta celule stem, iar in privinta ajutorului eu nu ma prea bazez pe sot pentru ca, desi este pe cont propriu si are timp, are si 2 maini stangi si o frica de bebeii abia nascuti de numa'-numa'. Mi-a si zis ca pana nu face bebe cateva luni, lui ii este si teama sa o atinga.
Oricum sunt sigura ca isi va schimba parerea cand va vedea botul de om.
Deci, mama e baza, chiar daca o sa o tin prin preajma doar la primele baite (acestea ma sperie cel mai tare), in rest cu papa si curatenia se descurca sotul. Soacea va iesi si ea la pensie pana nasc, dar ne-a dat de inteles odata ca "sa nu ii facem program, ca ea vrea sa-si ia laptop, sa stea pe net", asa ca nici nu ma gandesc sa o "deranjez".
Cu epilatul eu merg la cosmetica si inca practic inghinalul total, acum nu stiu cat o sa mai pot, deoarece parca nu prea mai indur asa usor durerile. Cu bicul sau crema sau ce e pana la nivelul pielii ma irit groaznic si ma si mananca rau cand creste, asa ca mai bine indur epilatul cu ceara.

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Deci Doamne Fereste de faza cu briciul mainuit de un nene!! pe mine faza asta ma face sa plang, imi rascoleste niste amintiri zguduitoare: cand m-am operat eu de hernie de disc eramin salon cu mai multe fete (mai) tinere printre care o tipa care avea ceva pe creier si trebuia operata....si in ziua operatiei ei a venit un nene cu un brici care a tuns-o cu noi acolo in camera...imaginea a fost devastatoare...tipa avea si un par lung si frumos...blond...brrrr!!!

d'aia zic din nou: spitalele de stat din romania nenorocesc suflete si slutesc constiinte. (in cazul expus de mine, nu se putea in puiimei sa ia pacienta si sa o pregateasca civilizat de operatie in alta camera?!!? va spun...tot salonul plangea cand ii cadea parul fetei sub briciul lu nenea).

hai ca m-am enervat de numai pot! huoooo cu sistemul de stat pentru care platesc lunar 5.5% din venitul meu net!!! huoooo!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza24 spune:

Cu hainutele sunt si eu tare nedumerita. Cat de imbracat trebuie sa fie un bebel nascut la inceputul lui iunie? Body cu maneca lunga sau scurta? Salopeta? Cu sau fara fes? Cand iesi afara in invelesti ori ba?
Am fost duminica prin magazine de bebelusi si pur si simplu n-am stiut ce sa cumpar. Toate cunostintele mele au nascut fie la sfarsitul toamnei, fie la inceputul primaverii.

19+

Mergi la inceput