Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
cocutza2011 spune:
Simcri, cum e ceaiul de zahar ars? nu cred ca am baut niciodata. Sa incerc si eu ceva nou. Miam miam, o fi bun?
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 25+
fluturashhh spune:
Mamicile care ati mai nascut: dupa ce ti se rupe apa mai poti face dus inainte de a pleca la spital?In sensul daca exista/nu contraindicatie.Ms
19+ Ingrid Maria
flafi spune:
Va multumesc! Noi ne gandeam sa fim noi 2 si printisorul, sotul poate lucra si el de acasa . Ma gandeam ca om fi nerealisti. Pe mama mea nu o vreau pt nimic in lume, iar soacra e o draguta dar boala ei nu o va lasa. De curatenie nu imi fac griji ca avem pe cineva, sotul se va descurca cu mancarea. Am anuntat deja cunoscutii sa nu mi se infiinteze la spital sau acasa pana nu le dam noi ok-ul.
Parerile voastre m-au lamurit ori cineva care ajuta la psihic ori mai bine singuri :)
Cocutza ma bucur sa te revad. Pana acum am luate din toate pt orice eventualitate.
26+ cu Vlad Alexandru
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
Cocuta ma bucur sa te vad !
Felicitari pentru printesa !
In privinta hainutelor eu cred ca trebuie sa-i cumpar cu maneca lunga ,eu nasc la inceput de mai sau sfarsit de aprilie mai degraba si cred ca e destul de rece atunci si cel mai bine il voi imbraca in straturi asta daca iesim afara ,in casa o sa folosim salopete din acelea cu totul.
flafi eu zic ca va ve-ti descurca singuri ,daca sotul tau nu se da in laturi sa puna mana sa faca curat si mancare sau sa schimbe bebele de pampers sigur nu mai ai nevoie de ajutoare.
Am mai povestit ca eu m-am descurcat singura cu Ana ,sotul nu m-a ajutat deloc la primul copil. Cat despre soacra cred ca daca vrei ajutor te poate ajuta cu o oala cu mancare sau sa vina sa-ti faca curat si atat ,sa nu se bage sa dea sfaturi ca numai de sfaturi n-o sa-ti arda tie atunci.
Celule stem am zis ca nu recoltez ,poate daca era vorba sa le donez as fi facut-o.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+
cita_ralu spune:
Si la noi va veni mama, desi imi este un pic teama, avem conceptii diferite desigur si abia ce ne-am mutat singuri (stateam cu fratele meu si cumnata pana acum) si cred ca va fi greu in momentul in care te dezobisnuiesti sa stai zi de zi cu cineva este greu, eu si mama rezistam cam o sapt zi de zi si apoi nu prea mai rezistam
ai mei stau la tara, deci nici tata nu poate fi parasit, asa ca mama va sta o saptamana, va mai pleca va mai reveni si tot asa
si mai ales ca la 2 luni dupa mine naste si cumnata pe bebe2 deci va mai sta si pe acolo
ma gandesc ca ne va ajuta la treburile casnice mancare curatenie sau cu diverse lucruri pt bebe
sotul isi va lua si el o luna de tot felul de concedii sper eu
21+ cu Emma Gabriela
VIOIKA76 spune:
fluturash poti face dus ,baie in cada nu-i voie.
Eu inainte sa plec la spital m-am bagat la dus ca nu aveam contractii doar apa rupta.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+
Kabecka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturashhh Mamicile care ati mai nascut: dupa ce ti se rupe apa mai poti face dus inainte de a pleca la spital?In sensul daca exista/nu contraindicatie.Ms 19+ Ingrid Maria |
Eu am facut un dus rapid dupa ce mi s-a rupt apa.
flafi spune:
Foarte buna informatia cu dusul!
Ma uitam pe net acum la cursuri de peuricultura sa vad unde inscriu sotul si se pare ca legal medicul de familie al sotului e obligat sa ii dea atestatul. Deci problema rezolvata. Acum sa vad daca vrea sa si mearga la un curs adevarat totusi.
26+ cu Vlad Alexandru
fluturashhh spune:
Problema mea este cu epilatul inghinal...Nu ma pot face cu ceara pt ca nu m-am facut niciodata si daca ma epilez prea des fac furunculi inghinali, in special vara.Am inteles ca sunt medici cu politica "fara fir de par" si mi-a povestit cineva ca la Sp Municipal din Buc i-au trimis unei tipe un DOMN infirmier cu BRICI ca sa o epileze .Doamna a facit atac de panica si nu stiu ce-a iesit din povestea aia.Eu una il initiez pe sot in tainele epilatului si desi o sa fiu atenta cu 1 zi inainte de DPN sa ma epilez, nu stiu cand mi se rupe apa (vreau sa nasc natural) si parca nu as vrea sa ma trezesc cu vreun nene cu briciul.Multumesc.Cada oricum nu am mai facut de cand am aflat ca-s insarcinata .
19+ Ingrid Maria
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocutza2011 Simcri, cum e ceaiul de zahar ars? nu cred ca am baut niciodata. Sa incerc si eu ceva nou. Miam miam, o fi bun? Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 25+ |
Cocutza este foarte simplu de facut, intr-un ibric pui la caramelizat 3 lingurite de zahar cand e gata torni cam 250ml de apa, o sa se intareasca dar il mai lasi la foc mic pana se topeste cand e gata eu il aromatizez cu un pic de rom si eventual felii de lamaie. Pe acelasi principiu eu fac si lapte caramel.