Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
graphistar spune:
Asa este, nu stau la pupat, in schimb finul meu de 12 ani e fan Garfield si are camera tapetata cu personajul favorit, iar copilul viitorilor nasi ai lui bebe, la 11 ani e un rocker in miniatura, ce canta la chitara Metallica si Phoenix, merge cu o motocicleta pt varsta lui si cu siguranta le-ar placea si unuia si celuilalt o camera decorata dupa gusturile lor (desene, postere etc).
13 +
Laura
Dedicut spune:
Eu nu am probleme, Doamne ajuta! Ma internez pentru concediu medical. La lucru m-am intos dupa 2 ani si nu sunt bine primita, cine sa se bucure ca vine iar o gravida....asa ca prefer varianta asta. Oricum am fost doar o zi si m-a durut capul pana am vomitat, de cati nervi mi-am facut acolo.
La privat eu nu as da absolut nimic, nici la nastere nu am mai dat decat un multumesc!
Copii o sa stea amandoi intr-o camera, cand mai cresc. Vreau paturi suspendate si sunt 2 baieti asa ca e bine sa stea impreuna, poate o sa fie mai uniti. Eu am dormit cu sora mea in pat, ne tineam in brate noaptea, mi-a placut foarte mult asa. Nici nu as vrea sa le iau timpul lor petrecut impreuna, as vrea sa fie intre ei o prietenie , mai ales ca sunt apropiati ca varsta.
Si eu iau Magne B6 zilnic, o pastila, de care se nimereste, nu o marca anume.
Delia_Rodica spune:
Buna dimineata burtici
Astazi nu ma simt prea bine, abia m-am tarat de sub plapuma. La 3.30 dimineata/noaptea, ce o fi, m-am trezit de foame, era o foame cu arsuri. Am incercat sa dorm pana la 7 dimineata, nu a mers figura, la 6 trebuia sa ma ridic, ca deobicei, ca-mi era foame si iar cu arsuri. Bebele meu ma mananca incet din interior . Nu este prima data cand ma trezesc noapte sa mananc.
Acuma am o greata cu arsuri, am incercat sa pap un kiwi, dar nu se duce pe gat .
In rest totul este bine
Va doresc o zi minunata.
viitoare mamica de hocheist 12+
dnapotecuta spune:
Neata!
Laura la mine problema s-a rezolvat de la sine. N-am facut embolizare desi dupa bb1, cand avea cca 4 cm si ceva ma ducea gandul.. O perioada am luat contraceptive pentru el... cam un an pana cand mi-am descoperit un nodul la san si de-atunci adio pilule. M-am gandit la momentul respectiv ca o s-o ia razna insa in decurs de cca 3 ani a ajuns cea ce este acum - diam de aprox 2.8 cm cu calcifieri. Si nu mai creste - nici macar in sarcina. La V. l-am descoperit la 4 cm in saptamana 5 de sarcina si a ajuns pana la 8 la finalul acesteia. Cand a descrescut uterul s-a micsorat si el incet incet...
Eu cu mancarea noaptea mai am probleme atunci cand mananc pe la 6-7 eara ca de obicei si nu se prinde somnul de mine. Pe la 12.30-1 noaptea incepe sa ma roada stomacul de foame cu senzatia de greata aferenta. Rontai ceva rapid pe loc acolo dar nu m-am pus pana acum efectiv sa mananc.... pana acum.
Alina 17+
delia_timpau spune:
Neata,
Delia, ia-ti langa tine noaptea niste biscuitei/covrigei sarati, mai potolesc arsurile si poate nici nu iti mai sare somnul, ca nu o sa mai fie nevoie sa te ridici din pat, sa aprinzi lumina, sa mergi la bucatarie etc..
13+
Ele spune:
Buna dimineata!
Cand va citesc ca inca mai aveti vomati si va simtiti rau, imi dau seama ca eu nu am griji legate de asa ceva.
Imi pare rau sa aud, ca inca nu s-au linistit aceste stari.
Eu azi pe baricade, de maine nu. O sa va scriu dupa ce revin acasa.
Betty te astept cu nerabdare , sa imi dai detalii "la cald". Tin pumnii.
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
delia_timpau spune:
ei, ele, si tu ai destule griji..
chiar, cand ar trebui sa se opreasca starile astea de voma? eu chiar sunt epuizata..am avut cateva zile linistite, dupa care au revenit azi de dim am vomitat tot micul dejun, acum imi e rau de foame, dar nici nu pot sa mananc, din cauza starii de rau..ma tot uit la o banana si incerc sa imi fac curaj
13+
paula_m spune:
Buna dimineata
Betty, azi sunt cu gandul la tine si joi o sa ma gandesc la tine Elena!! Doamne ajuta sa fie totul bine.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
Delia, e buna ideea ta, dar nu pot sa rontai la pat, am un barbat care se trezeste la ora 5 sa mearga la serviciu. Daca eu ma apuc sa rontai langa urechea lui...
Nu am alta solutie decat sa ma ridic din pat, merg la toilet si apoi mananc. Asta este.
viitoare mamica de hocheist 13+