Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Happy_ama e superb EVA.. nu te gandi la conotatiile negative sau pozitive ca e o prostie. Avem niste prieteni si au o Eva si suna perfect ...
Pe mine ma cheama Diana si toata lumea se gandeste (asta in cazul in care isi bate cineva capul cu conotatia cand imi aude numele) la o fecioara ce alearga fericita prin paduri cu animalele.. zeitza vanatorii dar initial era f f agresiva.. sora geamana cu Apollo zeul razboiului .. mergeau si casapeau impreuna tot si pretendentii ei o termianu intotdeauna rau pt ca ii ucidea in moduri terifiante .. deci .....
Eu cu MEDEEA mea ce sa mai zic ... dar mie mi se pare superb si ma gandesc ca o sa o strig de 1000 de ori pe zi si chiar imi place ...alintul ar fi DEA ( ca de la Andreeea)..asa ca mi se pare ca suna destul de neaos Deja ii spunem asa si pe dosarul de analize am trecut "Analize Diana si Medeea" (plus ca are multe vocale si mi se pare f melodios)

Am luat rezultatul de la anlizele de dozare anticorpi Rh+ si nu am nici o treaba (nici nu ma asteptam ca e prima sarcina) si mi-a iesit iar o usoara anemie...eu iau deja Fier de o luna jumate si trebuie sa iau pana la sfarsitul sarcinii o pastila pe zi.. Oare asa o sa fie asa tot timpul sau o sa isi mai revina anemia ?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Asta e caruciorul, doar ca al nostru e bej+portocaliu:
http://www.inglesina.com/en/zippy-system-evo.html

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Probabil ca va fi gratinata, multumesc de idei. Pane nu-mi surade ideea ca n-am chef sa prajesc azi.

Caruciorul eu o sa-l iau din Ungaria, si problema asta este studiata de cand era Bubu la grupa sanguina

viitoare mamica de hocheist 13+

Mergi la inceput

Eu cand eram gravi cu Rares ma uitam la tot felul de SF-uri de carucioare. Mi-a placut unul cu 3 roti, wow, era hammerul carucioarelor. Noroc de sotul meu temperat, care a luat in calcul aspectele tehnice si nu cele de design. :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia T, Alexia nu iti place? E in zona si mi se pare f delicat

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

ba daa, alexia e pe lista

13+

Mergi la inceput

Diana, felicitari! Ia si tu ca rau nu prind. Bebe papa tot . Pe sora mea o cheama Diana si mi se pare un nume superb!! Nu m-am gandit niciodata la ea alergand prin paduri

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Anca, faine hainutele alea de gravi, doar ca rochitele ce-mi plac mie sunt in jur de 300 lei .

Mergi la inceput

Fetelor, dar Alexia nu e prescurtarea de la Alexandra?

Mergi la inceput

Cand am fost vineri la dr, asteptand sa intru, am admirat o fetita Alexia. Avea vreo 2 ani, ochi verzui si era f delicata si isteata in acelasi timp. Cand am auzit ca o cheama Alexia am zis ca i se potriveste perfect! Si i-am propus si eu sotului varianta asta dar mai mult ii place Eva... Si parca si mie mi-a intrat pe sub piele Eva. Deh, cand ni se pune pata pe ceva...

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput