Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
Delia_Rodica spune:
Am o conopida, sunt curioasa cum o gatiti voi? Poate fac ceva nou si eu Ceva idei va rog.
viitoare mamica de hocheist 13+
happy_ama spune:
Nu-i asa ca e un nume draguuutz?! Noi ne gandeam de mult timp ca atunci cd o sa avem o fetita o sa ii punem numele Ema. Simplu si rafinat asa. Intre timp au avut nste prieteni o fetita si cautau nume. Si ca fraiera am spus de Ema. Si au pus ei numele de Ema fetitei... Acum dand tarcoale numelor de fete am dat peste Eva. Ema-Eva... Si ne-am cam amorezat de Eva... Dar are unele semnificatii urate... Si de-asta stau asa in dubii...
La baiat as pune Eduard.
Happy_Ama 16+
anca_toma spune:
buna fetelor!!!
tin pumnii fetelor cu amniocenteza !!!!!
Vai am avut o noapte groaznica . A dormit maimuta(Iancu) cu noi ca ii cresc dintii plus un episod de nas curgator care nu il lasa sa respire si sunt terminata.S-a foit toata noaptea, am dormit pe un coltisor si lovita din 5 in 5 minute de picioruse.
Acum ma chinui sa rezist la munca ,chiar daca ma inteapa burtica si nu cunosc cauza si la fel ca Doxy chiar nu stiu daca se justifica sa iau nosapa sau nu. La prima sarcina nu am avut asa ceva.
Despre cumparaturi, si eu deabea astept sa cumpar cate ceva, chiar daca noua nu ne trebuie multe. Vroiam sa va zic sa va uitati din timp dupa carut, ca sa stiti in mare ce vreti.Majoritatea sunt fff scumpe si reprezinta o gaura considerabila in buget si nu prea poti sa il iei asa in ultimul moment.
De preferat sa stiti dimensiunile liftului cand cumparati carutul ca sa nu va treziti ca nu incape(stiu cazuri).
Eu una deabea stept sa cumpar rochite .
citind din urma am vazut ca mai sunt fete carora le place numele Ilinca , eu una il ador si inainte sa stiu ce e stiam ca o sa o cheme Ilinca Maria.Mi se pare un nume superb romanesc si deosebit. Si ma bucur mult ca copii mei o sa aibe aceleasi initiale al numelor TIM . In rest nici nu m-am mai uitat la nume, si la Iancu am stiut inca de fff devreme cum o sa il cheme si cand s-a nascut ni s-a parut ca i se si potriveste .
Gata fug sa iau totusi un nospa ca nu e chiar normal sa am sagetarile astea
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca
happy_ama spune:
Rodica, iti recomad gratinata! Asta pt ca am eu o boala cu legumele gratinate in ultima vreme
Happy_Ama 16+
happy_ama spune:
Anca, nu te speria! Sagetile sunt normale. Sunt ligamente, muschi intinsi sau bebe care te trage de cordon. Durerile sunt dubioase, sagetile nu. Dar no-spa nu strica
Happy_Ama 16+
anca_toma spune:
uitasem sa va dau un link cu hainute de gravide, mi se par dragute:
http://www.mamaboutique.ro/search/apachesolr_search?filters=tid%3A16
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca
doxy spune:
Si eu am pus rosii anul trecut, i-am pus pe araci si au crescut de 2 m, dar cred ca anul asta spun pas.
Tot la capitolul vaicareli, sunt singura (parintii departe, prieteni plecati din Iasi iar cine a mai ramas oricum is cu familiile si pb lor), cu job, cu copil, cu sot mereu ocupat si plecat prin deplasari, cu trei etaje de facut curat (d+p+et), etc etc etc. Iar la vara vine si buburuza deci tot ce imi lipseste e agricultura :)). Asa ca or sa manance legume cu nitrati. :D
Si apropo de conopida, habar n-am cum se gateste, mereu m-a stresat felul asta de mancare. Prima data cand am vazut/mancat asa ceva a fost ghici unde? la Timisoara :)) Eu is originara din Basarabia si acolo n-am vazut conopida.
Dar totusi, ca sa nu spuneti ca nu sunt gospodina am facut conopida pane, exact ca snitelele si a iesit bine, a mancat chiar si sotul.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+
doxy spune:
Anca, imi place numele Iancu! Si mi-am amintit si un alt nume preferat de fata, Iana.
doxy spune:
Iar asta cu carutul e cam asa cum spune Anca. Conteaza ff mult (pentru cine sta la bloc) sa fie usor si sa incapa in lift. Si la fel de important este sa se stranga cat mai usor si sa incapa in portbagaj. Am sa incerc sa gasesc un link (sper ca am voie sa-l postez) cu caruciorul pe care il am eu. Am fost super multumita de el. Cu o mana apucam landoul (cu tot cu bebe in el) si cu cealalta mana trageam de roti si se strangeau tip umbrela, asa ca ma descurcam singura (desi nu-i chear usor, dar macar nu era imposibil).
delia_timpau spune:
ama, si mie imi place foarte mult ema, de fapt ma gandeam la emma, cu 2 m
dar nu ii place sotului meu, zice ca vine de la emanuelle
la alexandra am cam renuntat, de cand am vazut cate fetite cu numele asta s-au nascut in ultima vreme :( desi inca imi mai place..
delia, mie imi place sufleul de conopida.
13+