Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Diana, la 18 saptamani intram in 5 luni...deci nu mai este mult. :)
eu am zis ca dupa ce imi vine rezultatul la amnio, vreau sa iau ceva bodyute, costumase..dar strict ce imi place. Nu iau doar sa fie luate.

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1981 spune:

Neata burtici.
Multa bafta Ele si Betty. O sa fie totul bine.

Eu aseara am fost cu sotul meu sa vedem maternitatea unde o sa vina bebe si la sectia de neonatologie era un bebe care avea 2 ore, era infasat intr-o paturica si mi s-a parut foarte strans si am intrebat asistenta si mi-a spus ca plange de cand l-au adus si ca asa in paturica se simte un pic ca in burtica. Si adevarul este ca dupa ce l-a infasat iar, s-a oprit din urlat. Insa nu mi-a venit sa cred ce mare era. M-am emotionat tare cand am vazut buburuzele alea mici cum dormeau.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Si apropo de vaicareli. Cat de tare tre sa ma doara burta ca sa iau nospa? (eu is ca in bancul ala "bunico spune-mi cat de tare m-am lovit ca nu stiu daca sa plang sau nu").
Mai am dureri ca la ciclu, nu foarte mari, dar suficient cat sa ma jeneze. Ma doare in zona ovarelor, pe sub burta si in spate. Oare se justifica sa iau nospa sau tre sa am dureri mai mari ca sa iau pastile. Sunt cam nelamurita...

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, ia no-spa. Asa ziceam si eu, ca nu se justifica. Si m-a certat dr. A zis ca ce simt eu durere sunt de fapt contractii... Mai fetelor, dar eu nu am in jur foste gravidute care sa fi simtit asa ceva. Si am o sumedenie...Aici vad ca sunt destule fete care trec prin asta

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Copilul meu nu va avea camera lui. Stam la apartament cu doua camere (dormitor si sufragerie). Va avea doua patuturi si un sifonier, facute la comanda dupa nevoile mele. Un patut va fi in dormitor, prins de perete, pt al avea aprope noaptea. Celalalt patut care va fi mai mare il pun in sufragerie, impreuna cu sifonierul, aici vom sta peste zi. Mobilierul tot il voi picta sau voi lipi figurine cusute manual, mai ma gandesc.
Noi speram si ne dorim ca in cativa ani sa ne mutam la casa.

viitoare mamica de hocheist 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, cum vi se pare numele EVA pt o fetita? Nu prea gasesc o semnificatie a lui. De fapt exista unele urate... Dar mi se pare asa dragut...

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Merci Ama! Sa fie oare contractii, durerile astea ale mele, hmmm.
Rodica sa va ajute Dumnezeu! Si eu cand l-am nascut pe Rares nu aveam spatiu, chiar mai rau, stateam intr-o camera. Chiar daca era mare (apartamentul avea 43mp) oricum era o camera. Acum cu ajutorul lui Dumnezeu si a socrilor, ne-am mutat la casa. Am crezut ca atunci cand o sa am casa/curte o sa fiu cea mai fericita din lume. A trecut repede entuziasmul, intr-o luna m-am obisnuit si deja ma uit peste gard ca vecinul are si piscina si teren de tenis :))))))))))))). Apoi am inteles, nu in asta consta fericirea.

Mergi la inceput

Mie-mi place Eva

Mergi la inceput

Vai Ama, sa stii ca m-am gandit si eu la Eva. Nu stiu daca ai vazut filmul cu Wall-e, dar piticul meu e innebunit de-a dreptu`. L-am vazut cred ca de 100 ori. Iar eroii principali sunt Wall-e si Eva. Chiar l-am intrebat pe Rares daca vrea sa o cheme pe surioara lui Eva. :) Mie imi place, desi am multe variante: Sabina, Carina, Letitia, Carolina.
Si daca era baiat cred ca era sigur Horatiu.

Mergi la inceput

Oh, asta cu casa, la mine este altfel. Sunt venita de la tara, obisnuita sa am spatiu, sa am gradina, animale, pasari, pomi fructiferi, flori etc. Cand am nevoie de ceva, sa merg sa-mi iau totul proaspat. Eu pt asta-mi doresc casa. Nu voi avea animale ca e mai greu, dar sigur copii mei vor manca pui de curte, nu din magazin. Vreau sa aibe bucuria de a se juca linistiti in curte si sa stau si eu linistita Deja stiu ce pomi fructiferi o sa am. Piscina nu-mi trebuie, pe locul piscinei prefer sa am straturi de legume, sa mergem sa mancam rosii din gradina vara...

Mergi la inceput