Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna dimineta,
In legatura cu vomitatul, eu, imediat dupa, beau o cescuta cu ceai de menta si pot manca linistita si imi pot lua si medicamentele. Eu am medicamente de sustinere a sarcinii si nu am voie sa le vomit mereu.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu nu vomit, senzatia de foame vine la pachet cu greata, mananc si gata. Ceaiul de menta nu-l suport de cand sunt insarcinata.

viitoare mamica de hocheist 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Neata fetele ce faceti? Vad ca inca mai auzim de varsaturi si stari de rau. Mie mi-a fost cat de cat bine. In afara de durerile ocazionale de burta stau f bine. Fetele cu amnio va tin pumnii dar stiu ca va fii bine .

15+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, burtici frumoase!

Betty si Ele, suntem cu gandul alaturi de voi

Eu sunt acasa pentru restul saptamanii. E putin mai lejer la birou si am prins momentul. Sper sa se mai relaxeze si uterul odata cu mine

O zi minunata va doresc!

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna si de la noi!
Merci inca o data pentru felicitari!
Graphistar, imi amintesti de mine in prima sarcina, nu mai aveam rabdare sa trec la partea cu cumparatul, toata ziua eram calare pe net .
Elfule, tin sa te contrazic la faza cu baietii. In prima sarcina mi-am dorit fetita, ma uitam mereu dupa papusi si nu-mi puteam inchipui cum ar fi sa stau la raionul de jucarii pentru baieti. Acum m-am convins ca varietatea jucariilor baietesti este mult mai mare si mai interesanta. Iar la partea cu sentimentalismele, apoi sa stii ca baietii sunt mamosi, mai mamosi decat fetele. Rares toata ziua ma pupa si ma iubeste. Acu vreo trei zile mi-a zis mami esti asa de dulce! M-am topit toata si am zis ca mai vreau un baietel.
Dar mai depinde si de caracterul si firea fiecaruia, evident.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu pot manca noapte, mi se face rau numai cand ma gandesc. Imi amintesc ca am citit pe undeva de gravide care mananca noaptea, deci e pe bune.
Incerc sa nu mai mananc dupa 19.00 si uneori ma roade stomacul de foame spre dimineata, dar n-as putea sa bag nimic in gura. In schimb beau apa la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buni dimineata fetelor!

Mie cel mai rau mi-a fost in saptamanile 6-13... apoi a fost tot mia usor...acum nu imi mai e rau deloc aproape doar dimineata mai vomit suc gastric dar e f scurt si nu ma deranjeaza ca imd dupa nu mai am nimic si pot sa mananc ;linistita. Fetele care patiti asa e f important sa mancati imd dupa sa nu ramaneti cu senzatia aia toata ziua .. o felie de paine prajita ceva simplu si apoi mancati normal dupa vreo 2 ore si sa rontaitai toata ziua cate ceva ...adica mese mici din 3 in 3 ore sa nu aveti stomacul greu si mancare usoara pt digestie. (eu asa ma simt f bine). Daca aaveti senzatie de arsuri .. niste busciti .. niste covrigei .. de fapt orice numai s amancati ceva sa nu va lasati cu dureri de stomac

ELF ma bucur ca te intelegi bine cu doctorita imi facusem griji ca nu mi se parea normal sa te judece. Nici eu nu cred ca trebuie dati bani la DR la privat.

Dedicut f bine faci ... stai acasa si nu mai baga in seama rautatile de la servici. Mai bine te lipsesti!

Ma amuza sa vad cat de multe sau multi suntem cu artele la bord. Si pe mine ma bate gandul sa pictez camera dar cred ca m-as plictisi eu repede. am incercat acum cativa ani si ma pictat ceva pe un perete si am rezistat 3 ani apoi am zis ca dau jos tot de pe perete cu unghiile numai sa nu ma mai uit:D...dar pt asta eu am bube la cap. am zis ca o sa fac ceva pe tevan finut pastelat daca chiar nu ma pot abtine.

ELf si daca e fetita si daca e baiat oricum la un momentdat o sa fie nevoie sa schimbi camera ..destul de repede ca se plictisesc f f repede copii...azi vor hanna montana maine nu o mai suporta ..poimaine vor garfild raspoimaine iar altceva ...deja mi-e groaza cate personaje o sa sterg so o sa fac .Eu ma gandesc astept pana se face mai mare si cere ea personajele. Camera o sa o fac colorata dar fara "fete". (daca seamana cu mine la 14 ani o sa vrea camera neagra cu demoni si chestii tenebroase :))))

16+

Mergi la inceput

Aaa, sa va zic cum a reactionat Rares cand i-am zis aseara ca bebe e fetita. A fost un "dar...dar...dar mami, avem nevoie de trei baieti!" Tin sa precizez ca doi deja avem: el si prietenul lui imaginar Rares.
Eram in masina, veneam de la gradi, i-am dat vestea, iar el s-a intors intr-o parte si a zis "ai, auzit, Rares". :)))

Mergi la inceput

Apropo de camere si picturi. Eu i-am pus pe un perete un foto tapet cu o cursa de masini, restul e in doua culori albastru si verde. Covor cu masini, perdele cu masini, nu pare incarcata camera, chiar a iesit neasteptat de bine, nu am vrut sa investim mult asa ca am luat un tapet si un covor si restul e zugraveala. DAR! Nu prea sta in camera lui, sta acolo unde stau si eu. Isi cara toate jucariile in bucatarie/sufragerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Graphistar si pe mine mama mananca tot sa incep sa cumpar chestii. deja am ochit un patut si cateva lucrusoare ..incerc sa ma abtin pana la 5-6 luni dupa care o sa incep sa le bazai pe fetele "veterane" sa ne zica ce sa luam si pe ce sa nu ne aruncam banii ... ca eu m-am uitat pe net la lista cu necesarul pt prima luna si se pare ca trebuia sa incep sa pun bani deoparte de vreo 4 ani ...si sunt sigura ca sunt exagerari.

16+

Mergi la inceput