Fire albe si vopsitul
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
Xio, stai potolita si mai lasa vopsitu cativa ani.
si eu al 27 am inceput sa ma stresez, dar pana n-am facut anemia aia (hemoliza mi-a ucis acidu folic, deci mult par alb), nu ma-m vopsit.
Am inceput asadar la 30, nu mai pot da inapoi.
ma vopsesc doar la coafor si daca stau cate o luna la munte uneori, trec 3 luni ca nimica...:)
adi2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucutza77
AI gasit o vopsea care chiar acopera firele albe? Eu ma vopsesc cu L'Oreal (am incercat si cu Syoss), dar dupa 2 spalari deja firele albe nu mai au pic de vopsea pe ele. |
De la inceput am folosit Londa Color Cream, aceeasi nuanta - Mocha Brown, e drept ca dupa cateva spalari mai iese din nuanta.
In mod normal, la 3-4 saptamani ar trebui revopsit si la mine, dar trag de timp pana spre 5 saptamani, uneori chiar 6 (iarna) ca nu-mi place operatiunea (si din cauza mirosului) si pt ca nu vreau sa ma vopsesc atat de des.
meb spune:
Am incercat mai multe, de la magazine naturiste si farmacii, doar fara amoniac si cam scumpe. Cel mai bine a acoperit si cel mai mult a tinut biocap (sau biokap), am luat-o de la helpnet. Din pacate cu toate ca e bio si e prezentata cu o gramada de virtuti, am facut alergie la ea si nu o mai pot folosi. Din cele care se gasesc in magazinele obisnuite am folosit doar londa fara amoniac, foarte ineficienta.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Groaznic dar adevarat...am observat ca am cateva fire albe. Ca orice om normal...le-am smuls, dar nesimtitele se incapataneaza sa reapara Eu nu vreau sa ma vopsesc, in primul rand ca imi place ca am natural o multiudine de culori (adica am parul saten-castaniu-brunet, cu zone care sunt si roscate si saten deschis si de toate), si in al doilea rand pt ca sincera sa fiu mi se pare vopsitul o corvoada. Coafeza mea a spus sa nu imi mai smulg parul si sa iau o vopsea care e ca si culoarea mea naturala si sa imi vopsesc cele cateva fire. Intrebarea mea este: care vopsea se preteaza mai bine pt doar cateva zone? Cea spuma? Din cea crema imi pot prepara doar putina vopsea cat imi trebuie? Multumesc! **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
se gasesc kit-uri sau stick-uri pentru vopsirea/acoperirea temporara a firelor albe sau a radacinilor albe crescute. asta doar amana momentul in care vei incepe sa te vopsesti de-a binelea.
arata cam asa:
http://www.andreearaicu.ro/frumusete/recomandari/un-creion-pentru-par
sau
http://www.groupon.ro/deals/national/tecnicolor-hair-stick/1441307
sau
http://www.okazii.ro/recomandate/41229778/avon-rimel-nuantator-pentru-radacinile-albe.html
Alizee spune:
Xio, eu nu imi vopsesc parul. Am facut-o de vreo 2 ori, dar am renuntat. Devenisem sclava vopsitului.
Am cateva fire albe de par, dar conteaza mult mai mult stralucirea ochilor, o figura deschisa si senina.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Zina spune:
Eu folosesc Casting de la L'oreal. Este nuantator. Exista si spuma de la L'oreal, le poti folosi pe care vrei. Acopera f.bine firele albe.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Xio, eu nu imi vopsesc parul. Am facut-o de vreo 2 ori, dar am renuntat. Devenisem sclava vopsitului. Am cateva fire albe de par, dar conteaza mult mai mult stralucirea ochilor, o figura deschisa si senina. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
cand ai doar cateva fire albe o conta o figura senina etc
dar cand sunt o grmada.... nevopsit sincer arata f neingrijit,..
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Porumbita
cand ai doar cateva fire albe o conta o figura senina etc dar cand sunt o grmada.... nevopsit sincer arata f neingrijit,.. |
Depinde de tunsoare. Eu am mai multe fire albe. E adevarat ca nu pe la tample.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Ramonika spune:
lasa parul in pace.
eu nu m-as vopsi pt. cateva fire albe.
gandeste-te ca o data ce incepi vopsitul pt. par alb tot asa o vei tine toata viata. oricum vei ajunge acolo, asa ca mai aman-o acum, cat poti.
monicabo spune:
Mie primele fire de par alb mi-au aparut f devreme, pe la 25 de ani La fel, le mai smulgeam
Acum am 34, s-au mai inmultit firele de par alb, din avion nu se vad, sunt uniform repartizate, nu sunt grupate pe undeva. Doar daca stai f aproape de mine sau ma "purici" in cap, se vad..
Nu prea am chef de vopsit, in primul rand pt ca-mi p refer parul natural, in general nu prea suport chimicalele, nici fixativul nu-l suport. De abia am acceptat la cununia religioaga un pic de fixativ pt coc nu vroiam neam, dar mi-a zis coafeza ca altfel nu va sta parul, trebuia asezat voalul. Am zis treaca de la mine. La cununia civila am avut parul meu natural, spalat cu 1 zi inainte
Si in al doilea rand, nu vreau sa ma vopsesc pt ca mi-e lene, se pierde multa vreme cu asta... Pune vopsea din tub, amesteca, pune-o pe par, cauta sa acoperi toate portiunile albe, stai 5 minute, mai spala-te, pune iar, mai stai 15 min.... aoleu, ma ia cu ameteli... Stiu astea de la mama, se vopseste in casa, ce-i drept, de ani buni.... tot asa a avut par alb de tanara, dar pe la 40 de ani, poate chiar 40 si un pic a inceput sa se vopseasca, cam cand raportul par alb-par negru ajunsese cam jumi-juma.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria