Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
olimp spune:
happy si eu ca imi pun utrogestan mi-i se mai intampla sa iasa parte de pastile netopita , ai sa vezi ca te-ai panicat degeaba , te asteptam cu vesti bune
bobita toate pe capul tau , sotul cu probleme acum tu cu toxo , dar stai libnisteste-te toxo se trateaza si cu succes , o sa fie bine ai vazut ca ti-au scris fetele ca nu e caz sa te panichezi
vorbarete mai sunteti !
delia ce burticuta draguta ai , a mea e mai mare...dar si bebe fetita mai mare..si felicitari pt BAIETEL
la toate
ele hai cu vesti
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
Mony08 spune:
Olimp felicitari pentru fetita Exact ce v-ati dorit.
Dana asta spuneam si eu,n-am auzit mamica care sa se nasca invatata si nici mamica care sa nu se descurce.Chiar si eu care am mai trecut prin asta ,ma simt ca o incepatoare.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+
olimp spune:
dana , si daca era baiat eram la fel de fericita , imporatant e sa fie sanatosi toti bebeii nostrii...
si eu ii admir pe parinti si bunici , cum ne-au crescut fara pampers , masina de spalat, apa calda doar la program si alte comoditati mondene...si uite ca am crescut si suntem bine mersi.
sunt convinsa ca o se ne descurcam , doar intra in lucru instinctul matern
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
17 +
Adde2510 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mony08 Dana Si inca n-ai vazut nimic,poate sa fie si mai rau O sa auzi multe lucruri care o sa te socheze si la alte mamici o sa le si para ceva normal. Cand eream la prima sarcina ma enerva cand dadeam de cate o mamica,care incepea sa-mi spuna :"sa vezi ce te asteapta,sa vezi ce urmeaza,nici nu sti ce va venii .....etc" si-mi explicau ele numai minuni ,zici ca ce mare nenorocire se va abate asupra mea.Dar una nu-mi zicea cat de minunat va fi Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+ |
Exact asa aud eu acum :D Raceste, face febra, e bolnav, plange non-stop etc. etc. etc. Nici nu stii cat de exasperata sunt si ce teama am ca n-o sa ma descurc!
Bravo, Olimp, ma bucur de vesti bune!
Edit: Mi se pare c-am pus citatul gresit prima data.
olimp spune:
mony multumesc
apropo am uitat sa spun bun venit noilor burtici si de azi si de ieri , vad ca ne inmultim aici nu gluma
17 +
diana_popa27 spune:
Fetelor eu m-am intors si cu vesti si cu o proaspata criza de nervi incheiata in plans cu sughituri...Nu din cauza BB-lului EA e bine mersi
Am mers azi la medicul de la matern si dupa aproape 4 ore de asteptare am intrat la el ...el fusese de garda de aseara de la 7 ..a stat in matern de dimineata la operatii si apoi avenit la cabinet ...se vedea pe el ca e obosit asa ca nu m-am asteptat la minuni .
In mare ne-a zis aceleasi lucruri ca si cel de la privat . ...doar ca el mi-a recomandat TT-ul dar a lasat la latitudinea mea sa aleg
Mi-a zis urmatoarea fraza "DT-ul depisteaza sindromul Down in proportie de 85%... iar DT-ul impreuna cu TT-ul in proportie de 95%"... in capul meu oricum ramane 5 %
Nu stiu daca nu a insistat sa vada daca il cred pe el sau pe celalat dar a zis ca si pt el DT-ul e oricum cel mai important si TT-ul sa il fac ..s-au nu.
Eu va zic sincer ca nu am de gand ....am luat hartia cu masuratorile si am plecat . Nu pot sa zic ca a m-a impresionat (se vedea pe el saracul ca e terminat de oboseala ) dar nici nu a gresit cu nimic.
Apropo de ce ziceam dimineata... temerea s-a adeverit... m-a suit pe masa sa imi vada colul . A zis ca e bine totul ... dar in timp ce stateam pe mizeria aia de capra si eu incercam sa imi relaxez picioarele si nu puteam ...tot pelvisul meu se revolta si nu se lasa controlat..am inceput sa ma gandesc brusc la o nastere naturala. Cat de incomoda e pozitia aia pt nascut .. nu se poate naste oare picior peste picior?:))) . Dr a fost delicat la atingere si si cu ecograful a apasat f cu bun simt.
Apropo se poate pune carutul roz:D ... e clar fetita .. mi-a confirmat si el.
Am ajuns acasa si dintr-o prostie pe care mi-a reprosa-o sotul apropo de medici ( sau mie mi s-a parut repros) am izbucnit fara sa ma pot opri. am tras o criza buna de plans si acum m-am calmat :D.. E de la hormoni sper ...
16+
paula_m spune:
Olimp si Diana, felicitari pt fetite!!
Mony, la mine a fost invers. Nimeni nu m-a avertizat pt ceea ce urmeaza dupa nastere. Eu credeam ca totul va fi roz si frumos...si acum le reprosez prietenelor ca nu mi-au zis nimic.
Si eu ma intreb uneori cum s-a descurcat mama, de fapt bunica, ca pe vremea cand m-am nascut mama a stat 3 luni acasa cu mine, si bunica m-a preluat.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
unidanad spune:
Olimp nici eu nu am pretentii sanatos sa fie dar stii cum e tot iti doresti ceva mai mult :D si eu daca ar fii fetita as fii pe deplin fericita dar si baietel nu ma deranjeaza pt ca sper ca al 2-lea bebe sa fie fetitza
15+
Dana
amaliaro spune:
Olimp felicitari pentru printzesa sa creasca mare si sanatoasa si sa iti umple vitata de bucurie
amalia tsakoniati
16+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota