Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
yvyana spune:
Elena iti spun ce mi-au zis si mie toti dr si toate asistentele cand am fost internata in spital: cica sa nu te mangai niciodata pe burta ca astfel poti declansa contractiile, cum ma vedeau alea cu mana pe burta tipau la mine sa nu ma mai mangai eu nu stiam asta!
Bobitza_85 spune:
Yvyana , ce ciudat!!!
Si tu nu te mangai niciodata pe burtik? Mie mi-e asa drag ca a inceput sa creasca, de as sta toata ziua cu manuta pe ea. Simt ca asa ma apropii mai mult de bebicul meu scump!
Oare sa fie doar un mit sau e si ceva adevar in ce iti ziceau asistentele?
Ai dreptate Elena, numai ca de cremuit ne cremuim maximum 1 data /zi. Dar de mangaiat, eu una o faceam mai des
Alexandra 10+
Ele spune:
yvyana o stiam, dar eu zic ca daca repeti frecatul prea mult, duce la contractii. Ca o mangaiere pe burta e mai usoara decat cremuitul care e esentiala la noi.
Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani
yvyana spune:
Da, asa ma gandeam si eu, nu numai la cremuit, cat la ecografii cand ti le fac si te impung cu ecograful ala de nu se poate si eu n-am facut decat vreo 7-8 pana acum, si eram si intr-o durere continua de burta plus contractii!
Cris_25 spune:
unidanad, sa iei neaparat no-spa … medical meu m-a certat putin din cauza ca nu iau la nevoie … relaxeaza uterul, deci numa bine face!
Bobitza, foarte bine ti-au iesit analizele a doua oara. Cu siguranta asa vor iesi si la Synevo! Sa nu te mai ingrijorezi!
Eu m-am pacalit cu toxo ... au iesit negative si igg si igm … si eu eram super incantata… pana mi-a explicat medicul ca nu-i chiar asa ok … Ideal e sa iasa igg pozitiv si igm negativ. Mi-a spus sa am mare grija la produsele animale neprocesate si sa spal bine bine fructele si legumele!
Multumesc de raspunsurile legate de ziua finutului! V-am zis ca sunt hormonii de vina! Nu era vorba ca nu ne-am fi dus la ziua lui ... normal ca mergeam, doar ca mi s-ar fi parut normal sa fim anuntati cu cateva zile ininte de ora petrecerii, ca sa stim cum ne facem program pe ziua respectiva! Dar a fost ok in cele din urma!
12+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
marrya31 spune:
Pai cand m-am trezit din somn eram cu mainile pe burtica, exact acolo unde se simtea umflata, nu ma durut, chiar mi-a placut si m-am gandit ca e bebe... durerea in zona aia a aparut pe seara dupa ce disparuse umflatura... am mai citit pe net si multe zic ca ar fi uterul si ca totul e ok, doar de durere nu m-am prins daca e ok... o sa sun maine, sa vad ce mi se va zice...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+
marrya31 spune:
Da uitte ca nu stiam de faza cu mangaiatul...pai eu ma masez aproape zilnic cu crema, in ultimele zile chiar am mangaiat burtica cam des...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+
paula_m spune:
Salutare si din Ms.
Elena, din pacate, in week-end-ul asta distractia noastra a constat intr-o viroza urata, cu febra mare , muci multi, multi si tuse f urata. Raul a luat-o de la cresa, cred. Asa ca ieri seara am stat vreo 4 ore la urgente, imi era teama sa nu pneumonie.
Eu tusesc tot f urat, am vrut si eu ieri sa ma duc la un dr, ca ma doar erau sub burta cand tusesc, dar am renuntat la idee, cand am vazut atata lume...
Am citit ce ati scris, dar chiar nu mi-a ramas nimic in cap. Doar ca Alexandrei i-a iesit bine analiza cu toxo la lab II.
Si mai voiam sa zic de mangaieri. Eu toata sarcina m-am dat cu crema si mi-am masat burta si seara ma mangaiam, ca mi-era asa drag cum se misca el si nu am avut nici pui de contractie. Eu zic ca daca e sa ai contractii , le ai si cu mangaieri si fara. E greu sa nu-ti mangai burtica, stiu eu...
Ma duc sa ma apuc de invatat, ca nu stiu cum o scot la capat examenul asta, nu am invatat aproape nimic, sunt nedormita de 2 nopti, ca am stat sa=l pazesc pe pui de febra, cand adormeam ma lua tusea ( pe mine sau pe el) si chiar nu am dormit. Sunt chioara de somn. Si azi ma gandeam, ca pe cand scapam de raceli si isi formeaza Raul sistemul imunitar, incepe asta mic...imi vine sa plec in lume
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
bobitza super tare , ma bucur ca ti-au iesit analizele bune ..si ca esti imuna , bravo acum poti papa tot ce-ti doreste inimioara
si eu trebuie sa le repet , eu nu am imunitate dar am acasa 2 pisici ..deci am sa le refac , sper sa iasa bune.
ele sa sti ca si eu am observat daca ma intind pe spate ma doare pe sub burta daca tin picioarele intinse , e o durere surda ca de febra musculara intindere..ceva de genul , daca ridic picioarele adica genunchii sus e ok.
betty parca zicea ca pe 29 e programata la amnio , sper sa nu gresesc , oricum daca nu mai intra pana atunci o pup si ii tin pumnii.
si eu ma fac cu crema zilnic , dar am grija sa masez usor burta , nu energic.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +