Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Hello fetele. Offf nu intelegeam dc nu merge am crezut ca de la mn dar apoi am vazut ca era din cauza siteului . Si pe mn ma doare burta si nu stiu ce sa fac sa iau nospa? Voi ce spuneti? Ma duc la doc marti. Nu stiu daca mi se pare dar eu zic ca il simt pe bebe. Simt asa ca niste bule de aer in burtica si doar pe la pranz sau seara. Voi ce ziceti e bebe? Ca o bula de aer care se sparge.

16+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Dragelor, va rog sa ma ajutati!
Tocmai am primit rezultatele de la analize de la Medlife.Ele arata asa:

Imunologie-Markeri Infectiosi
Test
Rezultat
Interval de referinta
Ag HBs Nonreactiv 0.17 S/CO Nonreactiv: <1.0 S/CO
Reactiv: >=1.0 S/CO
Ac Anti-Toxoplasma IgM Nonreactiv 0.32 Index Nonreactiv: index <0.499
Echivoc: index 0.500 - 0.599
Reactiv: index >=0.600
Ac Anti-Toxoplasma IgG Reactiv 16.3 IU/mL Nonreactiv: < 1.6 UI/ml
Echivoc: 1.6 - 3.0 UI/ml
Reactiv: >= 3.0 UI/ml
Ac Anti-virus rubeolos IgM Nonreactiv 0.28 Index Nonreactiv: index <1.2
Echivoc: index 1.2 - 1.6
Reactiv: index >1.6
Ac Anti-virus rubeolos IgG Reactiv 89.8 IU/mL Nonreactiv: <5 UI/ml
Echivoc: 5-9.9 UI/ml
Reactiv: >=10 UI/ml

Alexandra 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Eu dupa faza de ieri in care m-am trezit cu umflatura in partea de jos, pe seara am inceput sa am si o durere... A mai patit cineva sa se trezeasca cu burtica mai tare si o umflatura?

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Si daca nu aveti timp tot timpul sa stati sa gatiti,o buna solutie sunt germenii sau vlastarii. Eu inainte ii haleam de fiecare data cand puteam,cum puteam,de la sandwichuri la salate,ii puneam peste tot. (ii cumparam la caserola din Auchan si alte supermarketuri,si am ctit de curand ca este bine sa consumi zilnic,mai ales iarna ca sunt de un milion de ori mai nutritivi ca legumele in sine.Asa ca eu sunt in cautare de germinatoare nu asa scumpute,sa ii fac in casa ,ca de la supermarket nu ma tine buzunarasul sa iau asa de mult si des). Sper sa va prinda bine sfatul cu germenii,dar mai ales cel cu semintele de chia,din care trebuie doar 2 linguri pe zi

faith trust and pixie dust.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Buna treaba cu semintle de chia... de cca 3 ani si ceva sunt si eu adepta plafarurilor. E o lupta insa... am un sot crescut cu carne si fainoase si destul de reticent la restul. Asta e partea proasta. partea buna este ca daca nu-i convine ce am facut eu isi gateste el altceva fara sa comenteze.

Alina 17+

Mergi la inceput

Dana, eu zic sa iei nospa. Mai bine sa iei preventiv! Te vor lasa si durerile si elimini si riscul de contractii.

Maria, cel mai bine ar fi sa vb cu dr tau. El te va lamuri ce si cum.Pana atunci, eu te rog sa stai linistita ca ii faci rau lui bebe. Ia preventiv un Nospa. Eu sunt fan Ma lasa si durerea si contractiile de la el.

Elf Mic, Noi nu suntem aici sa judecam ci sa ne ajutam. O sa fii o mamica tanara si faina!Multumim de sfaturile cu germenii :)

M-am convins ca nu trebuie sa ma mai ingrijorez ci trebuie sa imi ascult inima.
Eram sigura ca nu am cum sa am infectia cu Toxolpasmoza.
Au venit rezultatele de la Medlife si sunt....NEGATIVE!!!

Deci scorul este 1-1, Sanador -pozitiv, Medlife-Negativ .
Maine de dimi merg la Synevo, am inteles ca sunt cei mai buni. Il mai fac o data sa ma linistesc. Daca si aici iese negativ, atunci e clar ca cei de la Sanador au avut reactivii vechi sau mai stiu eu ce a produs eroarea de mi-a papat zilele...
Noroc ca au iesit analizele de la Medlife asa repede ca albeam pana Vineri.

Deci, concluzia: Nu toate sunt asa negre cum par si nu trebuie sa ne agitam din orice!

Va pup si sa auzim NUMAI VESTI BUNE!

Alexandra 10+

Mergi la inceput

Alina, , asa e si sotul meu, numai ca de cand a aparut problema cu Guta, a invatat sa manance si altfel...pacat ca ajungem sa facem aceste schimbari benefice pt organism doar cand suntem incoltiti

ufff, ce voiam sa mai zic?!
AAA, sunt mandra de mine ca nu am cedat tentatiei si nu am mai fumat de 3 saptamani! La ce probleme am avut in ultima vreme...putem sa ma infig intr-o tigara, dar din fericire am ales sa spun NU

Alexandra 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Bobitza stai linistita, dupa cum au iesit analizele de la Medlife ai deja imunitate la toxoplasma, deci daca IgM e negativ (non-reactiv cum spun ei) atunci e infectie veche/imunitate la boala! Daca testul de aviditate iese high avidity atunci nu trebuie sa te mai stresezi, acesta arata ca infectia ar fi (teoretic) mai veche de 4 luni.
Eu ti-am zis ca la mine iesise high avidity, dar aveam totusi si anticorpi de tip IgM anti-toxoplasma (desi in titru mic), faceam insa parte din acea categorie de oameni la care IgM persista mai mult timp, chiar pana la 2 ani de la primo-infectie, de aceea eu mi-am determinat si IgE si IgA anti-toxoplasma ca sa elucideze dr momentul infectarii. Nici eu nu am pisici/caini, nici nu am avut, dar socrii mei aveau la tara pisici multe si am si cativa prieteni cu pisici si evident m-am intalnit cu ei in perioada aia, dar dupa cum ai aflat nu neaparat doar pisicile sunt sursa imbolnavirii.

In ceea ce priveste imunitatea la herpes si rubeola o ai, este pentru toata viata (f f rar apar reinfectii cu asa ceva) si nu trebuie sa-ti mai faci probleme daca vii in contact cu bolile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

[Edit]

probleme cu postarea msj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexandra m-am uitat si eu la analizele tale. Da sunt bune, ai avut si toxoplasmoza si rubeola, deci esti imuna.
Cred ca am pierdut o mare parte din discutii din cauza stresurilor mele.
Betty unde este? cand avea programat amnio??
Paula iarasi esti la disctractii?
Marrya nu imi dau seama cum e umflatura. Bebitza mea sta cu fundul in partea stanga a buricului. Acolo se intareste cateodata, cred ca se impinge in pcioare. Palpand in partea din dreapta , e moale si nu ma deranjeaza nicicum. Dar nu ma doare, doar simt nevoie sa ma mangai cand face asa ceva.
Dar ce am observat , nu pot dormi niciodata cu fata in sus, pentru ca ma doare burta. Doar daca tin genunchii stransi , pot sta cu fata in sus.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput