Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
flafi spune:
Vio nu inteleg de ce zici Medlife mai ieftin, mie mi-a zis tipa de la vanzari ca fara 8000 nu scap, nastere naturala...
26+ cu Vlad Alexandru
VIOIKA76 spune:
flafi azi am vorbit cu tipa care se ocupa de pachetele de nastere si mi-a zis ca este exact ca pe site ,mi-a trimis si un mail mai detaliat.
Nasterea e 4000 natural ,cu medic intern medlife si loc in camera dubla la care se adauga 1572 daca nu aduci dovada de asigurat la cas .Acesta e pachetul cel mai ieftin.
Poate tu ai vrut cu medic care nu lucreaza la ei si de aici a iesit pretul acela astronomic.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+
flafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 flafi azi am vorbit cu tipa care se ocupa de pachetele de nastere si mi-a zis ca este exact ca pe site ,mi-a trimis si un mail mai detaliat. Nasterea e 4000 natural ,cu medic intern medlife si loc in camera dubla la care se adauga 1572 daca nu aduci dovada de asigurat la cas .Acesta e pachetul cel mai ieftin. Poate tu ai vrut cu medic care nu lucreaza la ei si de aici a iesit pretul acela astronomic. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum25+ |
Probabil...
26+ cu Vlad Alexandru
cita_ralu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui fluturashhh
Nu vreau sa te fac sa te razgandesti ci doar sa ma asigur ca sti: celulele stem se recolteaza nu doar pt a le pastra pt cel mic, ci pot fi utilizate si de voi, parintii si de orice alt membru al familiei care este compatibil si are nevoie.Este o plasa de siguranta pt toata lumea.Si daca va hotarati la bebe 2 nu mai aveti neaparata nevoie pt ca aveti deja un rand recoltat.Eu o consider o investitie de care nu vreau sa am nevoie. 18+ Ingrid Maria |
pai vezi nu stiam multumesc frumos de detalii asa este nu contest este mai bine sa faci decat sa te gandesti "dar daca" , as vrea insa financiar ... plus ca nu m-am documentat ca sa imi fac o parere daca chiar "cred" in teorie... poate la bebe 2
20+ cu Emma Gabriela
Hellie spune:
Vio, despre Medlife pot sa iti confirm ca pretul ala de l-ai aflat azi este adevarat: prietena mea cea mai buna va naste in februarie acum al doilea bebe si a semnat contractul pe pachetul basic ( dar cezariana) si este cel de pe site. Asa e, cu medic din alta parte decat medlife e mult mai scump.
Ar mai fi si medicover ca si optiune...dar nu stiu nimic despre ei la nasteri..doar ca sunt cei mai noi. Suna si la ei ca fiind noi, poate fac si ei vreo reducere.
Oricum, eu zic sa conteze in primul rand medicul si pretul, ca mai toate maternitatile private au conditii bune si cred ca toate te trateaza (omeneste vorbind) mai bine decat sistemul de stat.
19+
fluturashhh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Vio, despre Medlife pot sa iti confirm ca pretul ala de l-ai aflat azi este adevarat: prietena mea cea mai buna va naste in februarie acum al doilea bebe si a semnat contractul pe pachetul basic ( dar cezariana) si este cel de pe site. Asa e, cu medic din alta parte decat medlife e mult mai scump. Ar mai fi si medicover ca si optiune...dar nu stiu nimic despre ei la nasteri..doar ca sunt cei mai noi. Suna si la ei ca fiind noi, poate fac si ei vreo reducere. Oricum, eu zic sa conteze in primul rand medicul si pretul, ca mai toate maternitatile private au conditii bune si cred ca toate te trateaza (omeneste vorbind) mai bine decat sistemul de stat. 19+ |
Asta da incurajare, pentru mine care nasc la Filantropia :))
19+ Ingrid Maria
Iris1211 spune:
Gata, fiindca tot a apus soarele si ma ia tusea, m-am inarmat:
- sirop Stodal;
- sirop ridiche neagra+miere;
- sirop ceapa+miere (surprinzator de delicios, nu ma asteptam);
- vechiul sirop Biosept;
- sarea este incalzita.
Mai ramane sa vedem daca si noapta asta va fi scurta. Sper ca nu.
Va pup si va doresc o noapte plina de vise placute.
24 + cu