Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 2
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Multumim pt capitolul nou! Sa fie plin de vesti bune!
Am venit de la morfo si totul este in regula, a ramas baiat , este mai dezvoltat cu 2 zile fata de ultimul CM si are 386 gr. Am comparat pozele cu cela de la Matei si nu cred ca o sa semene intre ei, deci am sanse sa semene cu mine Dr. a fost foarte multumita de masuratori.
Am vb si de nasterea la privat si m-a asigurat ca nu se va scumpi cu mai mult de 500 ron orice ar hotari statul, oricum era foarte revoltata de ce se intampla.
Mi-a dat de facut analizele de trimestru 2 si mi-a dat sa iau Femosun (contine DHA, acid folic, fier, iod etc.)
Bebeii vostri ce greutatea aveau pe la 21 S? Eu ma asteptam sa aiba mai mult, dar dr mi-a alatat curba lui de crestere si, asa cum va ziceam, e mai mare cu 2 zile. Dar eu compar cu eco facut la Matei la 23s5z cand avea 680 gr. Oare creste asa repede in greutate in aproape 3 saptamani?
Ma apuc sa citesc din urma, revin
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
deiutza24 spune:
Hellie tot la concertul ala ma gandesc si eu. Intrebam pentru ca in decembrie am fost la un concert in sala si nu m-am simtit ok sa stau pana la final. Aveam impresia ca imi vibreaza burta, si cum eu sunt mai panicoasa, am plecat.
Fluturash suntem la acelasi medic, acelasi spital. Esti ok cu el pana acum?
Citesc pana la capat si revin.
18+
Kabecka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 Buna ziua! Multumim pt capitolul nou! Sa fie plin de vesti bune! Am venit de la morfo si totul este in regula, a ramas baiat , este mai dezvoltat cu 2 zile fata de ultimul CM si are 386 gr. Am comparat pozele cu cela de la Matei si nu cred ca o sa semene intre ei, deci am sanse sa semene cu mine Dr. a fost foarte multumita de masuratori. Am vb si de nasterea la privat si m-a asigurat ca nu se va scumpi cu mai mult de 500 ron orice ar hotari statul, oricum era foarte revoltata de ce se intampla. Mi-a dat de facut analizele de trimestru 2 si mi-a dat sa iau Femosun (contine DHA, acid folic, fier, iod etc.) Bebeii vostri ce greutatea aveau pe la 21 S? Eu ma asteptam sa aiba mai mult, dar dr mi-a alatat curba lui de crestere si, asa cum va ziceam, e mai mare cu 2 zile. Dar eu compar cu eco facut la Matei la 23s5z cand avea 680 gr. Oare creste asa repede in greutate in aproape 3 saptamani? Ma apuc sa citesc din urma, revin _ Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian -------------------------- "Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant." |
Doina, bebelina mea avea ieri la 21s2z 466g(daca am retinut bine pt ca nu am eco in fata).
Era la masuratori fix pe fix cu UM.
N-am apucat sa compar cu eco de la Radu, dar o sa ma uit diseara.
Iris1211 spune:
Doina si eu iau Femosun de la inceputul sarcinii.
Maine o sa-ti spun cat cantareste bebelusa mea la 23 s si 5 zile.
23 + cu
doina_1984 spune:
Ana, bine ai venit! Sarcina usoara!
Madd, sa nu iti pese de comentariile altora. Si pe langa mine toate prietenele zic ca au luat doar 11 kg in sarcina si eu am luat peste 20, la prima sarcina, chestia e ca eu aratam mult mai slaba desi "cica" luasem mai mult. Nici nu mi-am batut capul
Elyana - senzatiile alea le am si eu sarcina asta pt ca este mai jos, chiar am intrebat dr daca e normal sa-l simt asa jos si mi-a zis ca asa se intampla de obicei la a 2a sarcina - muschii nu mai sunt asa fermi, si atata timp cat colul este inchis si lung (3,8 cm) totul e ok.
Vio, si noi am urmat iarna trecuta un tratament homeopat pt imunitate si i-a mers bine lui Matei. Oricum el nu raceste decat la schimbarile bruste de temperatura, anul trecut mi-a racit la sfarsitul lui mai- inceputul lui iunie si in noiembrie.
simcri, nici eu nu-l simt regulat pe bb si sunt chiar zile in care nu-l simt decat o data (seara, cand stau intinsa) - dr. mi-a zis ca e normal pana la 24s si sa nu-mi fac griji.
vicky, succes la test!
flafi, sigur se mai acorda acei bani? Eu cand l-am nascut pe Matei nu am primit.
kabecka, ms pt info
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
crina27 spune:
Fetele care au pus adresa de fb aici, v-am dat cerere de prietenie...nu enumar ca uit fff repede :D
Ma gasiti CRISTINA CRISTACHE
20+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
doina_1984 spune:
Iris, ti-ai zis sa-l iei pana la nastere? Cat dai pe el? Mie mi-a dat 2 cutii gratuit la cabinet, dar pe net am vazut ca e ba 63, ba 75.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian
flafi spune:
Doina, nu sunt foarte sigura, scria ca se fac niste cereri pt acei bani.
Fetele care faceti prima listuta- saru'mana ca ati trecut numele printisorului meu pe listuta, dar la fetite rozul nu se prea vede si nu vad cum le cheama pe fetite.
Mai avem de aflat 4 surprizute, ce dragut! Dar pe unele fete din cele 4 nu le-am mai vazut de mult :(
25+ cu Vlad Alexandru
Madd11ee spune:
Am revenit si eu, fetelor..mi-a venit in vizita pe la birou fata care o sa ma inlocuiasca la munca..si ea e in CIC pana in iunie:) ne-am potrivit la fix..si a venit si cu fetita ei..o dragalasa..
Ma laud..am reusit sa mananc sanatos pana acum.. sper sa ma tina si azi..
Am citit legat de chestia cu alaptatul si sa nu mancam chestii care baloneaza..pe mine, ca ma baloneaza orice(iar acum pe sarcina e infinit mai rau), ce fac?
18+
Madd11ee spune:
Doina, felicitari pentru vestile bune..Si sa stii ca nu iau in calcul comentariile..nu cred ca sunt facute din rautate..
18+