Lipsa apetitului sexual...
Raspunsuri - Pagina 8
Marcia03 spune:
Sa va mai povestesc ceva. Avem un cuplu de prieteni (romani, nu au copii). El si-a adus mama sa stea aici cateva luni. Au insa un apartament cu 2.5 camere. Prietena mea nu suporta sforaitul, iar sotul ei si mama lui sforaie amandoi, asa ca i-a bagat pe amandoi in dormitor si ea dormea in sufragerie La un moment soacra le zice : auzi mai mama, dar voi faceti cam rar dragoste, ar trebui sa faceti mai des. Astia dor saracii sa dea pe spate cand au auzit. Intr-o seara insa, se hotarasc ei si el ii spune mamei : mamitico vezi ca vreo ora avem treaba in dormitor, asa ca sa nu ne deranjezi. Dupa vreo 5 min incepe soacra sa strige : Ionele, s-a terminat filmul, hai sa-mi schimbi caseta. Ionel : mai mama, am treaba, vin mai tarziu. Ea nimic, vino si schimba-mi caseta. Asa ca le-a trecut cheful si au renuntat. Dar apoi au trimis soacra in Romania si pana nu isi vor lua o casa mai mare, nu mai vine in vizita
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia81 marius, m-am inecat cu cafea din cauza ta "Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice." Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer) |
Nu e vina mea
capcaunul spune:
citat din mesajul lui marius - Vroiam defapt sa va sugerez ca avem oferte de bilete CFR cu reducere 30% daca tot calatoriti atat de des. |
Singura www.cfrcalatori.ro/6524" target="_blank">reducere de 30% din toata oferta CFR de reduceri este pe ruta ... Oradea - Cluj Napoca.
histamina spune:
marius,
tu esti de vina!
se uita colegii al mine ca la urs si eu rad cu lacrimi cat casa!
si ca sa vezi....
Vadu,pustietate,cortul,marea, eu si sotu'..........si cand tandreturile ne invadara auzim un glas:ajutor! ajutor!
beeeep, zic tot ce am de zis apoi adaug:iubire,da' poate se ineaca cienva?du-te,ca tu esti scafandru.
sotul innjura clipa,vocea, personajul si se ridica, deschide cortul si vede un personagiu blodn care i-a spus:am ramas suspendata!
sotu:cum suspendata, doamna?ca vad ca va miscati competent.
nu eu, masina, hai va rog!!!!!!!!!!!!
histamina spune:
tulai, Doamne, mai capcaune,ca asa cum le nimeresti mata bobocule, mai rar!
sotul e din Beius si eu prin Cluj mi-am facut veacul..............
da' acu mi-am amintit, ca nu am cum sa imi iau cortul ca l-a sfasiat ursul.cand vroia sa vb cu noi,da' noi nu am vrut.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Marcia03 Dar apoi au trimis soacra in Romania si pana nu isi vor lua o casa mai mare, nu mai vine in vizita |
Nu dimensiunea casei a fost de vina. Lungimea casetei conteaza.
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Singura www.cfrcalatori.ro/6524" target="_blank">reducere de 30% din toata oferta CFR de reduceri este pe ruta ... Oradea - Cluj Napoca. |
Pai vezi ce inseamna sa faci ruta Cluj <-> Oradea si retur?
histamina spune:
eu am o propunere:
sa se puna topicul asta sus, si sa i se schimbe titlul in : sex de tot rasul......asa,ca leac antidepresie.
sunteti mortali
Marcia03 spune:
Nu, nu, ca doar ce pusesera caseta pt soacra Dar poate o pusesera la sfarsit. Si ii aratasera cum sa o schimbe, deci putea face lucrul asta si singura.
Si eu ma prapadesc de ras citind ce scrieti
PS : desi am incercat sa-i explic Marciei (ea e fiica-mea) cum e cu sexul si copiii nu intelege si basta. Ea crede ca daca faci sex, apare si copilul. Asa ca noi nu avem voie sa facem sex, pt.ca ea nu vrea frati. Acum cateva saptamani insa i se puseses pata ca vrea o sora, asa ca se duce la ta-su : auzi, nu vreti sa faceti in seara asta sex, ca eu vreau o surioara ? el ii spune : intreab-o pe mami, ea e sefa la faza cu sexul si toata seara a stat pe capul meu sa merg sa fac sex...ce ti-e si cu copiii astia....a doua zi insa s-a razgandit si nu mai vroia sora, asa ca m-a intrebat daca am facut sex...
eumada spune:
Mai ,da` se poate face si pe repede inainte.Nu e nevoie de mai mult de cinci minute pentru un scurt reusit.In functie de timpul disponibil.Intensitatea conteaza,impreuna cu lungimea,latimea si inaltimea...