Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
betty200 spune:
Maitreyi, mie asta cu sperma care declanseaza travaliul imi suna asa a mit, am citit si eu despre asta dar se pare ca abia pe la sfarsitul sarcinii are ceva efect de declansare si anume atunci cand chiar trebuie sa se declanseze, altii scriu ca substanta respectiva este in asa mica cantitate incat nici poveste sa declanseze ea travaliul ... oricum medicii nu cred ca recomanda sexul cu protectie in sarcina, eu n-am auzit vreo unul sa spuna asta ... voi? Mai degraba dpdv mecanic probabil sunt mai multe riscuri la cele cu contraindicatii in sarcina, cu iminenta de avort etc.
E bine ca dezbatem tot felul de subiecte ca uite asa cu informatii adunate si filtrate ajungem si noi la cele cat de cat obiective.
15+
Delia_Rodica spune:
Eu nu cred ca faza cu sperma si nu cred sa dauneze sexul nici macar mecanic. Doctorita mi-a si zis ca am dezlegare la sex acuma fara probleme. Si chiar am cautat acuma pe net si mecanic chiar nu are legatura cu fatul. Sa va arat insa ce zicea intr-un paragraf: Nu, fatul nu aude nimic si nu poate fi “spectator” la partida ta de amor! Cu toate acestea, el poate simti starea de bine si placerea mamei, mai ales în timpul orgasmului, deoarece hormonii pot declansa contractii uterine. Copilul se simte leganat ca intr-o cada cu bule, asa ca senzatia nu poate fi decat una placuta …
Deci parerea mea e ca putem linistite.
viitoare mamica de hocheist 12+
diana_popa27 spune:
Bune fetele ...abia am reusita cum sa citesc ce ati scris si nu mai stiu ce vroiam si cu sa zic si eu .. imi mai aduc eu aminte mai tarziu si mai spun (tre sa recitesc)
Ama sigur e de la un ovul acre nu s-a eliminat incearca sa fi ZEN
Eu sunt plina de nervi acum sper sa imi treaca cat mai repede.. deja e a treia zi in care incerc sa dau de un dr de la stat zis zici ca e cave avdetea.. si e unul tanar de care nu au auzit prea multe (exact pe considerentul asta l-am ales .. ca e tanar si plin de speranta si toata lumea il ridica in slavi care il stie ).
Am sunat alaltaieri la vreo 4 nr de telefon de la matern ...sa ma certea alea ca unde ma cred .. ca imi fac programare asa la telefon...sa ma duca colo... m-am dus ieri la matern pe la ora 13 si nu mai era nimeni prin spital... si m-au chemat asistentele azi inainte de ora 10 ...am fost azi la ora 10 si asistenta de garda l-a sunat si el era f f ocupat cu operatii si alte cele si m-a chemat la cabinet in policlinica...in alta cladire dupa ora trei...El de fapt acolo consulta si am intrebat pe toata lumea unde are cabinet ..sa vad si eu un orar ...
m-am iritat dar am zis ca trece ...sa merg la policlinica sa vad daca e cu nr de ordine sau ceva sa nu pierd randul...de acolo mi-au zis sa sun asistenta dupa ora 3 si sa imi zica aia daca mai e loc si pt mine.
Nu mai zic ca intre matern si policlinica m-am oprit la lucru sa imi iau liber pe ziua de azi de la directoare pe care am prins-o f f nervoasa pe (alte chestii ... nu cred ca a bucurat-o nici aparitia mea glorioasa.)
Acum astept sa sun daca nu ma i-a azi si imi zice sa merg in alta zi explodez... ca deja a trebuit sa anunt ca nu apar la servici si el e la policlinica exact cand sunt ei eu la lucru tot timpul
Deja ma ciocnesc de sistemul de kkt sper ca macar medicul sa merite.
Alina si mie dr mi-a zis ca daca DT e bine nu mai fac nici un TT.. daca asta la care ma mut o sa imi zica sa fac TT eu refuz ca am mai mare incredere in ala de la privat.
Mi-e groaza putin de control ..sper sa nu ma urce pe masa sau sa fie agresiv mai ales acum dupa povestile voastre .
16+
Ele spune:
La unele subiecte nu ma bag, ca nu ma pricep..ma bag la altele.
Stiam ca sperma contine calciu, care provoaca contractii.
Dar eu am avut contractii si la prima sarcina (si nu prestam nimic ).
Acum a fost alegerea mea sa nu transform sarcina in boala.
Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani
unidanad spune:
Bobitza daca doc ti-a zis ca este bine inseamna ca este. Stie ea ce spune doar din acest motiv este sefa pe acolo nu . Felicitari pt baietel sa fie sanatos si mami la fel
15+
Dana
Adde2510 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chitaila Buna dimineata, de cateva zile imi tot fac curaj sa scriu si eu pe aici, simt nevoia sa vorbesc si cu alte persoane. Se pare ca am 12 saptamani si jumatate de sarcina. Am aflat destul de tarziu de sarcina si doar pentru ca am facut un test de sarcina, altfel nu as fi realizat. Nici nu am stiut ce se intampla, nu am simtit nimic iar dupa menstruatie nu m-am putut orienta prea bine datorita faptului ca de 1 an si jumatate a fost dereglata. Asa ca a fost o surpriza foaaaarte mare, mai ales ca noi nu suntem chiar tinerei si mai am un baiat de 14(!) ani. Deci, acum o iau de la inceput cu o viata intoarsa peste cap cu totul ! 12 saptamani |
Mi se pare asa de emotionant sa aveti deja copii mari! Vezi ca mai e o mamica pe aici, Betty, ti-a si raspuns.
Bobitza_85 spune:
Happy, stai linistita.
Si eu cred ca este ori o bucatica de Utrogestan nedizolvat, am mai patit si eu, ori o scurgere mai abundenta datorata administrarii Utrogestanului.
Eu zic sa fii pozitiva si sa nu te gandesti la nimic rau. O sa fie bine.
Si eu am trecut ieri prin momente groaznice insa m-am calmat...bine, m-am culcat la 02:00 si m-am trezit la 05:30, eram agitata
Temerile nu au fost fondate, bebe era bine. Deci, relaaax!
Din pacate la mine acum a aparut alta grija, asta cu Toxoplsmoza. Insa incerc sa nu ma gandesc la ea...
Va pup!
Alexandra 10+
grasut spune:
Buna fetele!
Sunt o viitoare mamica, insarcinata in 13 saptamani. Mai am o fetita de 3,2 ani, Alexandra.
chitaila spune:
Sincer, nici un simptom, culmea, pana dupa ce am facut testul de sarcina. Apoi, parca s-au declansat toate semnele. Dar important e ca ma simt bine, nici greturi nu am prea avut, prea putin ca sa le pot spune greturi, fata de sarcina cu celalalt copil, cand mi-a fost rau pe toata perioada sarcinii. De bebe mic mi-a fost intotdeauna dor, abia astept sa miros gatutul unui bebe mic.
12 saptamani
Adde2510 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Din pacate la mine acum a aparut alta grija, asta cu Toxoplsmoza. Insa incerc sa nu ma gandesc la ea... Va pup! Alexandra 10+ |
Si ce ti-a zis dr? Refaci analiza? Scuze ca eu am mult de citit din urma si n-am retinut decat ca se poate face tratament 6 saptamani. Eu abia acum am facut toxo si doar unul din teste (c-am vazut ca sunt doua). Eu am pisica, nu prea aveam chef de analiza asta, dar dr. a zis hai s-o facem totusi. Acum astept rezultatul.
17+